レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har brugt Nordcom til flere opgaver vedr. brugte Macbook Pro's, herunder opgraderinger af indmad, sparring og sÃ¥gar kÞb af brugte modeller hos Nordcom. FÞrste gang jeg brugte dem var kort tid eft... もっず芋る

Jeg har brugt Nordcom flere gange til repeating af hhv. IPhone og IPad. Altid taget imod super servicemindede medarbejdere. NÃ¥r jeg har indleveret til reparation om formiddagen har den vÊret klar t... もっず芋る

Super service! Kom til butikken kl. 10 med en kvast iPhone. Ud over skader pÃ¥ skÊrmen var rammen ogsÃ¥ knÊkket, sÃ¥ vi var virkelig urolige for, hvad der kunne gÞres - og hvor meget det ville kos... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg mÃ¥ tilslutte mig den positive omtale og give 5 stjerner. Jeg havde tidligere pÃ¥ Ã¥ret et Þnske om at opgradere min PC. Gennem en hyggelig dialog nÃ¥ede vi frem til en lÞsning, der passe perfekt t... もっず芋る

䌁業情報

1. パ゜コン修理サヌビス
  2. デヌタ埩旧業
  3. 電話修理業
  4. テクニカル サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Siden 2012 har Nordcom leveret reparationer og IT-support af hÞjeste kvalitet. Fra vores vÊrksted i Aalborg hjÊlper vi med alt fra reparation af Mac, PC og mobil til generel IT-support – altid hurtigt, grundigt og med et smil. Vi tror pÃ¥ at levere en service, der er sÃ¥ god, at vores kunder anbefaler os til andre – det er sÃ¥dan, vi har bygget vores forretning. Vi ved, hvor vigtig din enhed er for dig, og derfor gÞr vi alt for at sikre, at du fÃ¥r den tilbage i topform, ofte allerede samme dag eller dagen efter. Hos Nordcom er ingen opgave for lille eller for stor. Vi er her for at hjÊlpe – og vi glÊder os til at tage hÃ¥nd om dine behov!

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

529件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

En suverÊn jordnÊr og venlig

En suverÊn jordnÊr og venlig servicering af mig.
Super support fra Kasper hele vejen gennem turen fra at jeg indleverede en pc i håb om reparation over fund af gode tilbud om ny pc og support ift. til det endelige valg af pc og opsÊtning af denne.
Tak.

2025幎10月1日

Ærgerlig oplevelse trods imÞdekommende dialog

Nordcom har svaret hurtigt og forsÞgt at hjÊlpe – det sÊtter jeg pris pÃ¥. DesvÊrre stÃ¥r jeg tilbage med en computer, hvor bundpladen ikke er samlet korrekt efter deres seneste hÃ¥ndtering.

Virksomheden forklarer, at det skyldes et hÊvet batteri, men computeren havde lukket bund ved indlevering. Jeg havde desuden håbet, at de ville udlevere den originale skrue, så jeg kunne få computeren samlet igen.

2025幎11月23日
自発的なレビュヌ
Nordcom ApS ロゎ

Nordcom ApS からの回答

Hej Sofie

Tak for din anmeldelse. For at give et korrekt billede af sagen vil vi kort opsummere forlÞbet:

Kundens MacBook blev indleveret med et kraftigt hÊvet lithiumbatteri, hvilket vi har forklaret flere gange. NÃ¥r et batteri er nedslidt, kan det hÊve op til 1–2 gange normal stÞrrelse, og det var ogsÃ¥ tilfÊldet her. Derfor var det fysisk umuligt at montere bundpladen korrekt, medmindre batteriet blev udskiftet – en lÞsning kunden ikke Þnskede. Dette er ikke en fejl skabt under vores hÃ¥ndtering, men en naturlig fÞlge af batteriets tilstand.

Vi har aldrig nÊgtet at udlevere en bundskrue, men vi har gjort opmÊrksom på, at en skrue ingen forskel gÞr, når bundpladen slet ikke kan lukkes på grund af batteriets stÞrrelse. Du er velkommen til at kigge forbi butikken, hvor vi kan udlevere et komplet skruesÊt og en tilhÞrende pentalobe 1.5-skruetrÊkker. Dette vil dog ingen forskel gÞre, da ethvert forsÞg på montering blot vil resultere i, at skruen presses ud eller gevindet i topcasen bliver Þdelagt, hvis man forsÞger at tvinge skruen i.

Gennem forlÞbet har vi tilbudt flere lÞsninger, bl.a. batteriskift med 30% rabat, samt et tilbud om at kÞbe computeren direkte for at lette processen for kunden. Vi tilbÞd 1.800 kr., hvilket var markant over vurderingen hos Elgiganten og Humac. Kunden accepterede tilbuddet, men Þnskede kort efter at genforhandle på baggrund af en mulig hÞjere pris hos en anden forhandler. Det er naturligvis hendes ret, men vi kan ikke forsvare at betale over markedspris og henviste derfor til den forhandler, hun selv nÊvnte.

Efter dette fortsatte der desvÊrre en rÊkke mails med gentagne spÞrgsmål, nye anklager og endnu et forsÞg på genforhandling, selvom vi flere gange havde gennemgået alle fakta og lÞsninger. Du havde tidligere selv givet udtryk for, at du fuldt ud forstod forklaringen og ikke Þnskede at gå videre med sagen, hvilket vi tog til efterretning. På et tidspunkt blev dialogen ikke lÊngere konstruktiv, og sagen betragtes derfor som afsluttet fra vores side.

Vi står fuldt ved vores håndtering og vores forklaringer. Bundpladen kan ikke monteres korrekt uden udskiftning af batteriet – det er en teknisk kendsgerning, ikke en fejl.

Nordcom ApS
John LÞvkvist

Hurtige, venlige og dygtige - De varmeste anbefalinger her fra.

De varmeste anbefalinger her fra!!!
Min computer skÊrm dÞde her i weekenden, og jeg ringede som det fÞrste her Mandag morgen, de sagde at der var tid, og inden for kort tid havde jeg en ny skÊrm og var klar til min eksamener igen.
Tusind tak for hjÊlpen, og for at rede mine eksamener🀩

2025幎11月17日
自発的なレビュヌ