Just Wood - Snedker bad & Snedkerkøkken のレビュー

5つ星のうち5の評価

Vi mødte en sælger med stort S, Emil.

Helt fra begyndelsen på deres web-side, blev vi hurtigt taget godt imod og gennem deres chat fik vi hurtigt lavet en aftale til at komme til Aalborg og se og røre de flotte snedkermøbler i deres showroom.
Her blev vi modtaget på det aftalte tidspunkt af Emil og ja han var på fornavn og var lynhurtig til at finde ud af, hvad vi skulle bruge til vores badeværelse. Nu er ordren oprettet og vi glæder os bare til at modtage vores nye møbler og få dem monteret i vores nye hus.

2025年9月1日
自発的なレビュー

Just Wood - Snedker bad & Snedkerkøkken からの回答

Hej Jørgen Steen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os!🙏

Det glæder os meget at høre, at I har følt jer godt taget imod lige fra første klik på vores hjemmeside til besøget i showroomet i Aalborg. Det betyder meget for os, at I har følt jer i gode hænder hele vejen - det bliver Emil også uden tvivl glad for at høre. Det er nemlig lige præcis sådan en oplevelse, vi stræber efter at give alle vores kunder ✨

Hvor er det spændende med nyt hus og nye møbler - vi håber, I bliver rigtig glade for resultatet, og at badeværelset bliver lige så flot, som I drømmer om 😍

Bedste hilsner
Janni, Just Wood.dk