Århus bad & fliser のレビュー

5つ星のうち5の評価

Fremragende service

Vi er ved at lægge klinker i vores garage. Jeg ville have epoxy fuger så de ikke tager imod salt og snavs fra bilen. Havde brugt en del tid sammen med fruen for at finde fuge farve, og kørte så til Århus for at hente epoxy og redskaber. -den flinke dame der betjener os spørger om vi tilfældigvis har en klinke med, det har vi. Hun var utrolig skarp og viste os hvorfor hun mente en anden nuance (vi var i “kold” hun ville have os over i “varm”, og jeg må sige hun havde helt ret. Farven matcher meget bedre end den vi havde valgt og resultatet er fantastisk. -jeg fik desuden en rigtig god rådgivning omkring epoxy fugning, og samtidig havde de alt på lager vi skulle bruge, så vi kunne tage derfra med alt vi skulle bruge - oven i købet til nogle rigtig gode priser. Vil helt klart anbefale Århus Bad og Fliser, der går man ikke galt i byen. Utrolig højt niveau. (Kunne næsten ikke få fruen med ud igen pga deres flotte udstilling :) )

2025年9月27日
自発的なレビュー

Århus bad & fliser からの回答

Hej Søren,
Tusind tak for jeres anmeldelse 😊
Det glæder os meget at høre, at I oplevede god service og I er endt med den helt rigtige fuge og farve til jeres projekt.

Giv endelig lyd hvis der er noget vi kan hjælpe med en anden gang.

Rigtig god jul til jer 🎄

Rikke