Just Wood - Snedker bad & Snedkerkøkken のレビュー

5つ星のうち1の評価

Pris og kvalitet hænger slet ikke sammen

Pris og kvalitet hænger slet ikke sammen.

For to måneder siden købte jeg et badeværelsesmøbel online til 15.617 kr. fra JustWood. Dette som slagtilbud på Black Friday. Normalprisen var over 20.000 kr.

I denne uge monterede håndværkerne det i mit nye badeværelse. Skuffelsen var enorm, da jeg kom hjem. Kvaliteten lever slet ikke op til prisen.

Skufferne er tynde, de rokker enormt meget fra side til side, når man trækker møblet ud etc. Der er intet eksklusivt over dette produkt - ud over prisen.

Eftersom returnering ikke er mulig, da de 14 dages frist for længst er udløbet, er badeværelsesmøblet nu nedtaget og bortskaffet.

Til dig, der overvejer at købe fra firmaet: Sørg for at se produktet fysisk, før du køber det. Brug din sunde fornuft. Se på alternativerne i markedet.

2026年2月10日
自発的なレビュー

Just Wood - Snedker bad & Snedkerkøkken からの回答

Hej Torsten,

Tak for din anmeldelse, selvom det er meget ærgerlig læsning for os.
Vi er oprigtigt kede af at høre, at du har haft så dårlig en oplevelse, at du har valgt at bortskaffe møblet. Det er en situation, vi meget gerne ville have undgået gennem en dialog med dig.
Vi er kede af, at vi ikke fik muligheden for at gennemgå møblet sammen med dig, før det blev taget ned.

Vores skuffer er produceret med 13 mm sider i massivt egetræ og monteres med tyske kvalitetsskinner, som er standard i mange high-end køkkener.
En tom skuffe kan føles fleksibel, men de er konstrueret til at blive stabile og køre præcist, så snart der kommer vægt i dem. Vi ville meget gerne have hjulpet med at efterse monteringen eller skinnerne, hvis der var tale om en produktionsfejl.

Vi er helt enige i din opfordring til at besøge vores showrooms, så man kan mærke materialerne og kvaliteten i virkeligheden. Det er netop derfor, vi holder åbent i kundeservice alle dage fra kl. 9-22, så vi kan vejlede og hjælpe, hvis der opstår tvivl – også efter levering.

Det ærgrer os meget, at vi ikke fik chancen for at finde en løsning sammen med dig, før det gik så vidt. Vi ønsker dig alt det bedste med dit nye badeværelse.

Bedste hilsner
Janni, Just Wood