Feriehuset i Glyngøre
Selve huset har den perfekte størrelse for et stor familie. Prisen var også fornuftig og derfor har vi valgt huset.
Og der var alt det der skal bruges, dog ovne var rigtig dårlige, komfuret drillede og en ( der var 2) vaskemaskine gad ikke køre ca. hver anden gang. Men der var alt der skal bruges af køkkengrej, sengetilbehør mm. Dyner og puder var nye og meget fine.
Vi syntes at opvarmning af huset, og dermed vores regning for el var enorm stor! Alt det vi betalt i depositum plus ekstra gik til vand og el. Der var koldt i uge 7 i 2026, bevares, men der er flere steder hvor vi ikke kunne skrue ned for varmen - som for eksempel i kælderen at vi endte med at flytte sovepladser op, for der var ulideligt at sove. Vi har talt med en opsynskvinde ( som sjovt var ikke fra Novasol) og hun var enormt sød og behjælpelig med ting, men det med varmen fik hun ikke knækket koden hos ejeren.
Pool lugtede meget af kloak, så vi brugte det ikke. Sauna virkede ikke - der kom aldrig liv i lige meget hvad vi eller opsynskvinden gjorde.
Men bortset fra at dyr opvarmning, havde huset alt det der skulle til. Vi tænker nok næste gang lidt ekstra over hvilket hus vi vælger - pris og kvalitet hænger sammen lige meget hvad.
NOVASOL Danmark からの回答