Amac | Apple Premium Reseller - s-Hertogenbosch のレビュー

5つ星のうち2の評価

Slechte communicatie en klantenservice

Helaas zijn jullie niet telefonisch bereikbaar, wat vervelend is omdat de voorraad ook niet altijd blijkt te kloppen online. Hierdoor moest ik op de release dag van de macbook air m5 dan ook speciaal naar de winkel zonder te weten of die überhaupt op voorraad was. Toen ik aan de medewerker vroeg of hij achter de m5's had liggen zei hij : "Ja, maar weet niet welke dus dan moet je anders morgen terug komen". De medewerker keek helaas niet achter voor mij of zocht niks na. Hierdoor zou ik dus een dag later terug moeten komen om, als die er überhaupt al was mijn macbook te komen aanschaffen. Kortom, mijn ervaring met klantenservice en communicatie is erg slecht bij deze vestiging.

2026年3月11日
自発的なレビュー

Amac | Apple Premium Reseller からの回答

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring.

Het spijt ons om te horen dat je bezoek aan de winkel zo is verlopen. Zeker op een release dag begrijpen we hoe belangrijk het is om duidelijkheid te krijgen over de voorraad en goed geholpen te worden in de winkel. Dat je hiervoor speciaal langs bent gekomen en vervolgens niet verder bent geholpen, is uiteraard niet de bedoeling.

Ook je feedback over onze bereikbaarheid nemen we serieus. We begrijpen dat het vervelend is wanneer je vooraf geen bevestiging kunt krijgen over de beschikbaarheid van een product.

We nemen je opmerkingen mee om te kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren, zowel in de communicatie als in de service in de winkel.

Dank dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. Mocht je nog vragen hebben of als we alsnog iets voor je kunnen betekenen, laat het gerust weten.