For nylig skulle data overføres fra min gamle computer til den nye, og arbejdet blev udført yderst kompetent af Simon, som i øvrigt er en behagelig og hjælpsom person. Firmaet kan varmt anbefales.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Talib er "a gentleman and a scholar", som man siger. Først da jeg ringede ind omkring min stationære gamer PC, gav han mig nogle gode selvhjælpsråd til, hvordan man kunne løse problemet egenhændig... もっと見る
企業が回答しました
Det viste sig at jeg kom til at brænde motherboardet af på min gamerlaptop. Simon gjorde hvad han kunne for at redde maskinen, men der var ikke noget at gøre. Nu sidder SSD-en i en ny computer. Servic... もっと見る
God vejledning og gode råd om hvilken løsning jeg har brug for. Overførsel af gamle data til den nye PC gik hurtigt, jeg måtte kun undvære mit IT i 2 dage. God information om det nye udstyr, og god hj... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Har du problemer med din computer? Eller ønsker du eventuelt at opgradere din hardware eller software? Hos os kan du få løst dine problemer og få en topsikret computer. ÅBYHØJ-DATA tilbyder hjælp til næsten alt indenfor IT-løsninger til yderst fordelagtige priser!! Installation, opgradering, email, netværk, virusbeskyttelse, back-up, fejlfinding, reparation osv.
Haslevej 6, 8230, Åbyhøj, デンマーク
ネガティブなレビューの 33%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg er ny Kunde i Åbyhøj-Data.
Jeg er ny Kunde i Åbyhøj-Data.
Det er jeg glad for at være og priser mig lykkelig for som ny i Aarhus med min lille virksomhed at have fået kontakt til virksomheden som løser store som mindre IT udfordringer. De gør godt. De gør det hurtigt - og hver gang til en fornuftig pris
Det er vitalt for min virksomhed.
At de så er utroligt behagelige er jo bare et ekstra men vigtigt plus.
Michael Johansen
CCN

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, hurtig og dygtig betjening ved opsætning og indkodning af nyt IT udstyr og tv.

Serviceminded og hurtig betjening
Venlig, imødekommende og dygtige medarbejdere og hurtig ekspedition.

Fremragende service
Talib er "a gentleman and a scholar", som man siger. Først da jeg ringede ind omkring min stationære gamer PC, gav han mig nogle gode selvhjælpsråd til, hvordan man kunne løse problemet egenhændigt.
Da det desværre ikke var nok, tag han min PC ind, og fixede den - omstændig proces, men problemet blev løst til perfektion og til en yderst fair pris.
Fantastisk service og højt fagligt niveau. Mine allervarmeste anbefalinger herfra og et shout out til alle, der gerne vil have fixet deres elektronik.

Virkelig imødekommende og hjælpesomme
Virkelig imødekommende og hjælpesomme. Virker meget professionelle - og gode til at hjælpe og forklare os, der ikke er IT-specialister.
Havde et hasteproblem med min mac, jeg var lidt på bar bund, men de "tog mig i hånden" og hjalp helt til ende, også med installation osv.
Endnu engang sublim kundeservice. Jeg har i hvert fald været rigtig glad for deres hjælp og vil til enhver tid bruge dem igen.
// Line :)
Utrolig hjælpsomme
Utrolig hjælpsomme, meget dygtige og vidende. Meget professionelle og kan forklare tingene på en måde som man forstår. Anbefaler på det varmeste
The warmest of recommendations
Got computer issues? Don't fret. ÅBYHØJ-DATA brings you the fix and does it with a smile.
Har kun haft gode oplevelser som kunde hos ÅBYHØJ-DATA - en varm anbefaling herfra 👌🏼✨
Stor dygtighed og lave priser
Stor imødekommenhed, dygtighed, tålmodighed, ordholdenhed og billige priser. Har været kunde flere gange, hver gang til min store tilfredshed.
Jeg kom med et problem hvor jeg ikke…
Jeg kom med et problem hvor jeg ikke kunne opdatere min macbook. De fik den renset, men sagde den ikke kunne opdateres da harddisken var ved at være færdig. Jeg gik efterfølgende et andet sted hen, hvor det har vist sig at være en software fejl og ikke harddisken. Jeg fik ikke så meget ud af mit besøg men 700 kr. fattigere. De er flinke og imødekommende, men mangler professionel snilde. Jeg vil gå et et større sted næste gang med bedre kompetencer.

Altid god service
Altid god service, personalet er tålmodige og gode til at forklare, give information og besvare spørgsmål

Åbyhøj Data reddede min computer
Åbyhøj Data reddede min computer, efter jeg tabte et glas saftevand ned i min bærbar. Da jeg tændte den, lugtede den af brændt plastik og røg. De reparerer i Åbyhøj, så jeg skulle ikke vente på at den skulle sendes til et værksted i en anden landsdel. Jeg endte med at få min computer tilbage sidst på dagen, og det var en virkelig god pris for rensning og udskiftning af brændte dimser.
Jeg ved hvor jeg skal gå hen, næste gang elektronik driller. Jeg kan varmt anbefale dem.

ÅBYHØJ-DATA からの回答
Helt igennem en faglig og personlig god…
Helt igennem en faglig og personlig god betjening. Her vil jeg komme igen med evt, it-problemer.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。