For nylig skulle data overfÞres fra min gamle computer til den nye, og arbejdet blev udfÞrt yderst kompetent af Simon, som i Þvrigt er en behagelig og hjÊlpsom person. Firmaet kan varmt anbefales.
Talib er "a gentleman and a scholar", som man siger. FÞrst da jeg ringede ind omkring min stationÊre gamer PC, gav han mig nogle gode selvhjÊlpsrÃ¥d til, hvordan man kunne lÞse problemet egenhÊndig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God vejledning og gode rÃ¥d om hvilken lÞsning jeg har brug for. OverfÞrsel af gamle data til den nye PC gik hurtigt, jeg mÃ¥tte kun undvÊre mit IT i 2 dage. God information om det nye udstyr, og god hj... ãã£ãšèŠã
Kan varmt anbefales. Jeg fik bÃ¥de hÞj kvalitet og hurtig service, samt med relevant rÃ¥dgivning. à -D var ikke tilfredse med bare at hurtigt kigge pÃ¥ mit problem, de undersÞgte i dybte og fulgte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Har du problemer med din computer? Eller Þnsker du eventuelt at opgradere din hardware eller software? Hos os kan du fÃ¥ lÞst dine problemer og fÃ¥ en topsikret computer. à BYHÃJ-DATA tilbyder hjÊlp til nÊsten alt indenfor IT-lÞsninger til yderst fordelagtige priser!! Installation, opgradering, email, netvÊrk, virusbeskyttelse, back-up, fejlfinding, reparation osv.
Haslevej 6, 8230, à byhÞj, ãã³ããŒã¯
- kontakt@abyhojdata.dk
- åbyhÞjdata.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Rigtig god
Rigtig god, professionel og nÊrvÊrende kundeservice. Derudover lÞste de mit problem meget hurtigt og til en fair pris. Ville helt klart bruge dem igen.
Professionel og venlig betjening
Professionel og venlig betjening. Lidt til den langsomme side, men til en god pris.
Hurtigt og nemt
KÊmpe anbefaling!
Super venligt personale, som skiftede batteriet på min MacBook på rekordtid. Den er nu så god som ny. Klar anbefaling herfra!
à byhÞj Data leverer top service
à byhÞj Data leverer top service, og gÞr deres arbejde grundigt.
Fantastisk service
Meget professionel og kompetent virksomhed. HÞjt serviceniveau, man fÞler sig virkelig i gode hÊnder. Der er bare styr på tingene. Klar anbefaling at benytte à byhÞj Data.
à byhÞj-data Er får 5-stjerner her fra!
Ã
byhÞj-data Er får 5-stjerner her fra!
De er super kompetente og professionel i deres arbjede! oven i dette er de nogle af de rareset mennesker som er meget interesseret i at hjÊlpe deres kunder med alle deres tekniske problemer! Dejligt at snakke med et firma, som er i Þjen hÞjde med deres kunder! ville 100% anbefale! Vil 100% bruge dem frem over!
Byens bedste!
Altid fremragende, konstruktiv og pålidelig service og håndvÊrk! Lever med IT og teknik som et nÞdvendigt onde, men à byhÞj Data hjÊlper hver gang med at finde den bedste lÞsning til den bedste pris og de laveste personlige omkostninger.
Mega god service!
Simpelthen de sÞdeste og mest hjÊlpsomme IT mennesker! Min sÞns gamer PC er tip top efter hjÊlp hos dem! Jeg ved prÊcis INTET om gaming og IT, men de har hjulpet og forklaret det hele. KÊmpe anbefaling herfra!
Hurtig og god service :)
De er bÃ¥de hammer dygtige og rigtigâŠ
De er både hammer dygtige og rigtig venlige og tålmodige.
Godt sted
Kompetent, nemt, og god service. Fik hjÊlp til reparation og afleverede IT skrald
Vi tik en fin betjening og ogsÃ¥ godâŠ
Vi tik en fin betjening og også god vejledning
Min familie og jeg har gennem mange Ã¥râŠ
Min familie og jeg har gennem mange år kommet med komplicerede IT-opgaver, til Danny, som altid har stået klar med en hjÊlpende hånd, og fikset problemet med godt humÞr, tålmodighed og et smil på lÊben.
En kÊmpe anbefaling skal lyde herfra
à byhÞj-Data reddet mit speciale
Med kun en uge inden deadline af speciale valgte mit opladerstik fra min Asus computer at sÊtte sig fast i min oplader. Det var dermed ikke muligt at få strÞm til computeren og få gemt de vigtigste dokumenter inden den gik dÞd.
Efter flere opgivende opkald til Fastfix, IHero og Mentech var jeg ved at give op. De mente det var en umulig opgave at lave eller at hele undervognen skulle skiftes og dette ville tage 3-5 uger og koste 6.000 kr. Jeg ringede til Ã
byhÞj-Data og de vidste med det samme hvordan problemet skulle lÞses og at det slet ikke vil koste så meget. De har set problemet flere gange hos Asus computere. På blot en time fik de taget min harddisk ud og overfÞrt mine filer til et USB-stik. KÊmpe tak til Talib for den hurtige og effektive service! Han burde også stå som afsender på mit speciale.
Fantastisk service
Fantastisk service og de sÞdeste mennesker, de er så tålmodige og sÞde, skÞnt for mig som ikke ved meget om IT.