For nylig skulle data overfÞres fra min gamle computer til den nye, og arbejdet blev udfÞrt yderst kompetent af Simon, som i Þvrigt er en behagelig og hjÊlpsom person. Firmaet kan varmt anbefales.
Talib er "a gentleman and a scholar", som man siger. FÞrst da jeg ringede ind omkring min stationÊre gamer PC, gav han mig nogle gode selvhjÊlpsrÃ¥d til, hvordan man kunne lÞse problemet egenhÊndig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God vejledning og gode rÃ¥d om hvilken lÞsning jeg har brug for. OverfÞrsel af gamle data til den nye PC gik hurtigt, jeg mÃ¥tte kun undvÊre mit IT i 2 dage. God information om det nye udstyr, og god hj... ãã£ãšèŠã
Kan varmt anbefales. Jeg fik bÃ¥de hÞj kvalitet og hurtig service, samt med relevant rÃ¥dgivning. à -D var ikke tilfredse med bare at hurtigt kigge pÃ¥ mit problem, de undersÞgte i dybte og fulgte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Har du problemer med din computer? Eller Þnsker du eventuelt at opgradere din hardware eller software? Hos os kan du fÃ¥ lÞst dine problemer og fÃ¥ en topsikret computer. à BYHÃJ-DATA tilbyder hjÊlp til nÊsten alt indenfor IT-lÞsninger til yderst fordelagtige priser!! Installation, opgradering, email, netvÊrk, virusbeskyttelse, back-up, fejlfinding, reparation osv.
Haslevej 6, 8230, à byhÞj, ãã³ããŒã¯
- kontakt@abyhojdata.dk
- åbyhÞjdata.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Det har vÊret vores ubetinget bedsteâŠ
Det har vÊret vores ubetinget bedste serviceoplevelse nogensinde. Vores sÞns bÊrbare âdÞdeâ pludselig og à byhÞj Data hjalp med diagnosticering af problemet pÃ¥ Ã¥ben og Êrlig vis. Og til en yderst fair pris. EfterfÞlgende har Talib bygget en ny computer til min sÞn, som langt overgÃ¥r hans forhÃ¥bninger til ydeevne og udseende. Talib har hele vejen igennem vÊret super sympatisk, hjÊlpsom og professionel; bÃ¥de i dialogen med min sÞn og mig. Vores varmeste anbefalinger.
Tusind tak for hjÊlpen
Tusind tak for hjÊlpen! Efter at jeg havde fået en ny computer kunne jeg ikke lÊngere få OneDrive og Office til at fungere. Med stor dygtighed og vedholdenhed ift at ville lÞse opgaven, lykkedes det via Fjernsupport at få lÞst problemet. Jeg vil bestemt anbefale à byhÞj Data.
God og klar kommunikation
à byhÞj Data reparerede min Surface Laptop. Jeg havde faktisk ikke troet, at det ville vÊre muligt. Men det gjorde de! Og, med tÊt og klar kommunikation gennem hele processen. Jeg fÞlte mig tryg og i gode hÊnder. Jeg vil klart komme igen, og kan varmt anbefale à byhÞj Data. Og prisen var absolut fair!
Very professional service and accurateâŠ
Very professional service and accurate diagnosis, I recommend
hurtig og god service som altid
Hurtig kompetent og venlig service
En helt igennem fantastisk service.
En helt igennem fantastisk service.
De var gode til at fÞlge op, hver gang der kom nye opdateringer eller problematikker med produktet.
Jeg havde en computer, som grundet dårlig vedligeholdelse, havde problemer med overophedning, hviket resulterede i, jeg ikke kunne bruge effektivt til at spille på lÊngere.
Ikke blot med, at holde mig i lyset gennem hele reperations processen, kom de også med forslag til andre lignende computere eller lÞsninger til, hvodan jeg stadig kunne bruge min computer uden det gik udover dens levetid.
God personlig betjening
God personlig betjening. Gode tip og opgraderinger uden merpris. Bedst formiddag hvor der er tid til gratis/billigt ekstra hjÊlp.
Friendly
Friendly, competent service. Always a pleasure doing business here.
à byhÞj Data fik hentet gamle data ud afâŠ
à byhÞj Data fik hentet gamle data ud af et sammenbrudt program på få dage. Rigtigt fint arbejde og kommer helt sikkert igen hvis nye PC problemer indfinder sig.
Professionelt!
Hurtig og god service og stor forstÃ¥else af mit PC-problem med en meget gammel harddisk, der skulle op at kÞre igenð
PCer
Hurtig forståelse at mit problem, og lÞsning gennemfÞrt ila et par timer. Min Pcér blev renset og opdateret. Da jeg ikke kunne undvÊre den i flere dage blev det lavet straks ( mod betaling af et hastetillÊg )..............Jeg kommer igen i butikken idet dette besÞg bare er 1 af mange tidligere
Kompetente og imÞdekommende
Kan varmt anbefale à byhÞj Data, hvis du skal have hjÊlp til evt. IT problemer. Jeg har fået god hjÊlp flere gange, senest da min bÊrbar gik ned og de hjalp med at finde problemet og reparere det. Og deres priser er yderst fornuftige.
Har allerede svaret
Fantastic service
Talib is so friendly, fast and flexible to find a good solution for my teenagekids gamer-pc
Medarbejderne var hjÊlpsomme
Medarbejderne var hjÊlpsomme, og gav en klar tidslinje for hvornår at jeg kunne forvente min computer var fÊrdig.
Excellent customer service
Excellent customer service! These men really know what they are doing, and they go out of their way to give the best help. They even solved extra problems on top of what I asked for. Prices are very fair. My best recommendation to this shop!
Hurtig og kompetent
Hurtig og kompetent. God service med opfÞlgning, kan absolut anbefales.
Hurtigt og venligt
Jeg afleverede min computer - som ikke kunne tÊnde - og efter en uge virkede den upåklageligt. Jeg fik endda en skrue med til at installere et nyt SSD.