レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

10-4 AnlÊg har vÊret helt fantastisk dygtige og utrolig kompetente. De stod overfor store udfordringer med vores grund og indkÞrsel pga. den kraftige hÊldning, men formÃ¥ede at finde en virkelig god og... もっず芋る

䌁業が回答したした

10-4 anlÊg - de sejeste anlÊgsgartnere ! De lagde i januar og februar vores indkÞrsel, terrasse, stÞttemur og sti omkring huset. Et arbejde vi er sÃ¥ tilfredse med. To, nu tre, sÃ¥ rare arbejdsomme... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super flinke folk. Lavede det vi aftalte til en god pris. Hos kvalitet og fuld trykhed med deres arbejde. Man kunne mÊrke det var folk der var engagerende for det de lavede og det er sku pÃ¥skÞnt ᅵ... もっず芋る

䌁業が回答したした

10-4 AnlÊg har lavet vores gamle slidte gÃ¥rdhave i Middelfart om til en ny hyggelig og utroligt smuk gÃ¥rdhave, med ny klinkebelÊgning, trappe og hÞjbede. Det er hverdag en fornÞjelse for os at gÃ¥ u... もっず芋る

䌁業情報

1. 造園家
  2. 請負業者
  3. 怍朚屋
  4. 舗装工事請負業者
  5. 怍暹サヌビス
  6. タむル工事請負業者

圓該䌁業による蚘述

10-4 AnlÊg: AnlÊgsgartner med speciale i anlÊgsteknik i Fredericia/Vejle og omegn. Vi anlÊgger indkÞrsel, terrasser, bygger stÞttemur og trapper i beton fliser, granit eller klinker. Vi udfÞre også grave arbejde og mindre entreprenÞr opgaver, som udgravning til ny bund opbyggelse/sandpude til belÊgning/fliser. Du kan finde en masse inspiration på vores hjemme side: https://10-4anlaeg.dk/ og vores Facebook side: https://www.facebook.com/104Anleag Vi har over 25 års erfaring tilsammen. For os er alle opgaver vigtige. Vi hjÊlper med små og store opgaver, så tÞv ikke med at kontakte os. Vi gennemgår opgaven sammen med dig og sÞrger for at du fÞler dig tryg i hele processen. Du får tilbudt funktionelle lÞsninger til konkurrencedygtige priser. Vi arbejder hurtigt og er sÊrdeles effektive og kvalitetsbevidste. Og sÊtter en store Êre i at udfÞre opgaverne korrekt efter normer og regler.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

31件のレビュヌ

10-4 AnlÊg har vÊret helt fantastisk

10-4 AnlÊg har vÊret helt fantastisk dygtige og utrolig kompetente. De stod overfor store udfordringer med vores grund og indkÞrsel pga. den kraftige hÊldning, men formåede at finde en virkelig god og holdbar lÞsning. Fra start til slut har samarbejdet vÊret professionelt, trygt og meget tilfredsstillende. Resultatet er flottere, end vi havde turdet håbe på. Kan varmt anbefales!

2025幎10月10日

Hej Mucahid
Tusind tak for den virkelig flotte anmeldelse! 🙌
Det var en spÊndende opgave med grunden og hÊldningen, og vi er glade for, at vi kunne finde en lÞsning, der både fungerer og ser godt ud.
Fedt at hÞre, at hele forlÞbet har fÞltes trygt, og at resultatet er blevet bedre, end I havde forventet.
Tak for tilliden og den varme anbefaling, det betyder rigtig meget for os!

Mvh
Mikael Og Peter
10-4 AnlÊg.

Super flinke folk

Man kunne mÊrke det var folk der var engagerende for det de lavede og det er sku pÃ¥skÞnt 👍

2025幎11月1日

Hej Markus
Mange tak for de pÊne ord og de 5 stjerner 😊

Det er rigtig dejligt at hÞre, at I har vÊret tilfredse med både arbejdet, prisen og hele oplevelsen.

Vi går op i godt håndvÊrk og i at gÞre os umage, så det er skÞnt, når det bliver bemÊrket.

Tak for tilliden og for at tage jer tid til at skrive anmeldelsen 👍

10-4 AnlÊg

De bedste anbefalinger - Mega dygtigt team hos 10-4

10-4 har klaret opgaven med komplet anlÊg til nyt hus helt fantastisk.

Super professionelle - Alt spiller 110%.

De varmeste anbefalinger herfra.

2025幎6月26日

Hej Rasmus
Mange tak for de pÊne ord!
Det er virkelig rart at hÞre, at I har vÊret glade for både forlÞbet og resultatet. Det har vÊret en fornÞjelse at vÊre med til at anlÊgge udearealerne ved jeres nye hjem.

Tak for tilliden og for et godt samarbejde undervejs.

10-4 AnlÊg ApS

HåndvÊrkere der kan deres kram

10-4 Aps
Tak for det flotte resultat. Det har vÊret en kÊmpe fornÞjelse at fÞlge tre håndvÊrkere, der virkelig kan deres kram!
Vi er rigtig glade for resultatet . og glÊder os til at fylde arealerne med skÞnne ting, vi godt ka' li'.
Vi er heller ikke i tvivl om, hvem vi skal kontakte, når vi en anden god gang får brug for anlÊgsgartnere!
Tak for nu - for hÞjt humÞr - og ikke mindst jeres måde at vÊre på/vejlede på.
Bente & Michael
MÞlleparken 7, 7100 Vejle

2025幎6月19日

10-4 AnlÊg ApS からの回答

Tusind tak for de flotte ord!
Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde hos jer og ikke mindst at blive mÞdt med så meget smil og godt humÞr hele vejen igennem. Vi er glade for, at I er tilfredse med resultatet, og vi glÊder os til at se, hvordan I får fyldt de nye omgivelser med ting, der gÞr jer glade.

Tak for snaks, sodavand og hygge undervejs, det satte vi virkelig pris på.
Vi står selvfÞlgelig klar, hvis I en dag får brug for os igen.

Tak for tilliden og for den gode stemning hele vejen igennem.

De bedste hilsner

10-4 AnlÊg ApS lavede ny indkÞrsel hos

10-4 AnlÊg ApS lavede ny indkÞrsel hos os i april 2025. De kom 4 mand og knoklede på fra de kom til de gik. De lavede et virkelig smukt arbejde, med stor professionalisme og masser af smil på lÊben. Virkelig sÞde gutter alle 4. De kom også med gode og brugbare forslag til smukke lÞsninger, som vi ikke selv havde tÊnkt på. Vi kan helt klart anbefale dette firma til alle og vil helt klart benytte dem igen hvis vi får brug for det.

2025幎4月11日

10-4 AnlÊg ApS からの回答

Tusind tak for jeres varme og positive anmeldelse, det betyder rigtig meget for os!
Det glÊder os at hÞre, at I er glade for jeres nye indkÞrsel, og at I har haft en god oplevelse med vores team. Vi sÊtter stor pris på jeres tillid og de pÊne ord om både vores arbejde og vores folk, det bliver givet videre til hele holdet!
Tak fordi I valgte 10-4 ANLAEG ApS
Vi står altid klar, hvis I får brug for hjÊlp igen i fremtiden.

De bedste hilsner
10-4 ANLAEG ApS

Jeg vil gerne give mine varmeste

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til 10-4 AnlÊg for deres professionelle og omhyggelige tilgang til anlÊgsarbejde. Fra fÞrste kontakt til det fÊrdige resultat har hele processen vÊret prÊget af hÞj kvalitet, pålidelighed og fremragende kommunikation.

En sÊrlig styrke ved 10-4 AnlÊg er deres enestående rådgivning omkring materialevalg og udformning. Deres ekspertise og vejledning sikrede, at vi valgte de helt rigtige materialer, der både passede til projektets Êstetik og funktionalitet. Deres indsigt og anbefalinger hjalp med at optimere projektet og lÞftede det til et endnu hÞjere niveau.

10-4 AnlÊg har en dygtig og engageret medarbejderstab, der sikrer, at selv komplekse projekter udfÞres til punkt og prikke. Resultatet af vores samarbejde var et projekt udfÞrt til tiden og med et imponerende niveau af prÊcision. Deres evne til at lytte til mine Þnsker og komme med kreative lÞsninger var en stor fordel gennem hele processen.

Jeg kan med fuld overbevisning anbefale 10-4 AnlÊg til enhver, der sÞger et trovÊrdigt og kompetent firma til anlÊgsarbejde.

2024幎11月8日

Hej Klaus.
Tusinde tak for den flotte anmeldelse :)
Vi er utrolige glade for alle de rosende ord og at vi har gjort så godt et indtryk, tusinde tak.

Og det glÊder os rigtigt meget, at du er tilfreds med resultatet. Det har bestemt vÊret en fornÞjelse at udfÞre arbejdet ved dig.

Håber du og din familien får glÊde af det i mange år.

10-4 AnlÊg ApS

5 stjerner og en kÊmpe anbefaling herfra...

Min gamle lidt tilgroede have skulle omlÊgges, og jeg ville gerne give den et "lÞft" til et lidt mere brugbart og nutidigt look. På min sÞsters anbefaling tog jeg kontakt til 10-4 AnlÊg ApS, og sammen fandt vi en lÞsning med de flotteste antracitgrå keramiske fliser til terrasser og flisegange. Haven blev anlagt med lidt skÊve vinkler til både grÊs, bede og fliser, diverse buske blev beskåret - og det hele går nu op i en hÞjere enhed på smukkeste vis. Haven er blevet prÊcis, som jeg havde Þnsket, så jeg er en glad kunde.

Jeg har kun stor ros at give til Mikael og Peter og deres ansatte. De knoklede alle fire igennem på trods af regn og blÊst og ikke lige med de nemmeste arbejds- og adgangsforhold. Arbejdet blev udfÞrt hurtigt og effektivt og med stor prÊcision. De er super dygtige og har Þje for de små detaljer. De er meget omhyggelige og ordentlige - rydder pÊnt op efter sig. De er opmÊrksomme og lydhÞre og meget venlige og behagelige at tale med...

Jeg vil helt klart benytte 10-4 AnlÊg ApS igen en anden gang, og jeg giver dem mine allerbedste anbefalinger.

2024幎10月10日

Hej Lisbeth.
Tusinde tak for den flotte anmeldelse 😀
Vi er rigtige glade for, at vi kunne hjÊlpe og at du er tilfreds med resultatet.

Vi må nok sige det har gjort en stor forandring med de keramiske antracit fliser, frem fra de gamle Holmegaards sten.

Vi håber du får mange hyggelige stunder i din ny anlagte have :)
Og vi glÊder os til at se haven til sommer med havemÞbler og planter i bede og krukker.
Sig endelig til hvis vi kan vÊre behjÊlpelige en anden gang.

Super flot arbejde af 10-4 anlÊg

Vi har fået anlagt have i forbindelse med vores nybyg i Middelfart, og det er blevet så godt. Stor ros og anbefaling til Peter og Mikael + resten af teamet.
Super dygtige og flinke mennesker der har helt styr på det de laver.

2024幎9月12日

Hej signe
Tusinde tak for den flotte anmeldelse
Det glÊder os meget at i er tilfredse med vores arbejde og resultatet.

Vi synes også rådhusbelÊgning passer vild godt til jeres nye hus :D

Super god oplevelse

Super god oplevelse, havde mest dialog med Peter - men både Michael, Peter og resten af teamet er super gode - klar anbefaling herfra

2024幎6月26日

Hej Nicolaj
Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner :D
Vi er super glade for, at du er tilfreds med vores arbejde og din anbefaling, Rigtig god sommer og vi ses til efteråret, når der skal plantes trÊer ;)

Stort tak til 10-4 AnlÊg ApS for det
fremragende

Stort tak til 10-4 AnlÊg ApS for det flotte stykke teamarbejde de har udfÞrt i denne uge

2024幎6月14日

Hej Gerrit
Tusinde tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Vi er rigtigt glade for, at du du er tilfredsmed resultatet. :)

SÃ¥ kommer der lige yderligere 5

Så kommer der lige yderligere 5 stjerner herfra. VI har fået lavet vores terrasse, som er blevet stÞrre og flottere end vi kunne forestille os. Vi fik masser af gode råd af Michael og Peter, så vi er MEGET tilfredse med deres arbejde.
Og det at de er hyggelige at snakke med, sammen med deres to dygtige lÊrlinge, det er kun et kÊmpe plus.

2024幎6月6日

Hej Ole og Jette.
Mange tak for endnu en flot anmeldelse fra jer. Vi takker for godt selvskab og god forplejning. Vi Þnsker dig en rigtig god fÞdselsdag og mange hygge stunder på jeres nye terrasse.

Flot arbejde

10-4 AnlÊg har lavet vores gamle slidte gårdhave i Middelfart om til en ny hyggelig og utroligt smuk gårdhave, med ny klinkebelÊgning, trappe og hÞjbede.
Det er hverdag en fornÞjelse for os at gå ud af dÞren og
se det flotte resultat.
Arbejdet blev udfÞrt hurtigt og effektivt og alle aftaler holdt til punkt og prikke. Vi kan helt sikkert anbefale 10-4 AnlÊg.

2024幎6月5日

Hej Peer og Helle.
Tusinde tak for den flotte anmeldelse :)
Det glÊder os meget at i er tilfredse med vores arbejde og resultatet af jeres gårdhave. Vi må nok sige det har gjort en stor forandring med klinker, frem fra de gamle beton fliser
Vi håber i får en dejlig sommer i jeres nye gårdhave. :)

10-4 AnlÊg ApS

Den bedste anbefaling herfra.

Den bedste anbefaling herfra.

Vi har fået lavet indkÞrsel og terrasser til vores nybyggede hus i Middelfart.

Vi hentede forskellige bud hjem, men vi kunne hurtigt mÊrke, at vi fik den bedste rådgivning ved 10-4 anlÊg.

Mikael tog udgangspunkt i vores hus og var god til at lytte til vores Þnsker, samtidig med at han kom med forslag og viste billeder.

Både Mikael og Peter knoklede på opgaven, og var rigtig gode til at komme med rådgivning, selv undervejs, da vi havde en masse spÞrgsmål og lidt Êndringer, som de bare fiksede!

De har virkelig lavet det flotteste stykke arbejde vi lÊnge har set, og vi er meget imponeret over hvor stor umage de gÞr sig.

Vi var faktisk meget usikre på hvad vi ville, men de fik os virkelig til at fÞle os trygge i processen.

Derfor den bedste anbefaling herfra.

2024幎3月20日

Hej Henrik.
1000 tak for den flotte anmeldelsen :)
Det glÊder os meget i er tilfreds med vores arbejde og resultatet. Vi er rigtig glade for at hÞre, at i har fÞlt jer trygge under processen.
Vi gÞr meget for at imÞdekomme vores kunders Þnsker og skabe et godt resultat.

Godt og flot håndvÊrk

Opgave med opgravning af beplantning rundt om terrasse, fjernelse af rÞdder under belÊgning og reetablering af belÊgning. Hurtige til at komme for at bedÞmme opgaven, som vi gennemgik og fandt lÞsninger på. Meget flink og fagligt dygtig med-ejer (den ene ud af to). Fandt hurtigt en dag til at udfÞre opgaven. Sendte både fÞr og efter billeder i lÞbet af arbejdsdagen. Godt og flot håndvÊrk - og jeg er rigtig glad for resultatet.
Jeg vil helt sikkert bruge firmaet igen, når jeg skal have lave haveprojekter, som jeg ikke selv kan klare.

2023幎11月3日

Hej Anne-Marie.
Tusinde tak for flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det glÊder os, du er tilfreds med resultatet. Og vi hjÊlper selvfÞlgelig gerne en anden gang.

Super flot resultat

Vi skulle have anlagt hel ny have og belÊgning. Vi tog fat i Peter og vi fik et tilbud i foråret og 10-4 skulle starte op i september. Peter og Michael var klar, vi behÞvede ikke at tage kontakt. Peter og Michael stillede op.
De har lavet et fantastisk stykke arbejde og de var rigtig gode til sparring. De er simpelthen så dygtige. I lÞbet af 1 uge, var belÊgning lagt, haven var grubbet og jorden lagt ud.
Deres kompagnon Lars, har sået grÊs og kommer og sÊtter hÊkken, det har også bare vÊret et fantastisk stykke arbejde.
Vi kan kun give vores bedste anbefaling til 10-4 anlÊg og deres kompagnon.

2023幎9月12日

Hej Kirsten.

1000 tak for den flotte anmeldelsen.
Det glÊder os meget i er tilfreds med vores arbejde og resultatet. Og tak for god forplejning.

10-4 AnlÊg ApS

De kom 3 mÊnd, som virkelig knoklede igennem med hÞjt humÞr - og vi har nu en dejlig have. TAK!

Vi har ingen viden om haveanlÊg. Vi har bygget et nyt hus ved Vejle, og skulle selvfÞlgelig have belÊgning mv.

Vi mÞdte Peter ved vores grund for nogle måneder siden, og han var både super dygtig og professionel at tale med. Han forstod vores Þnsker, og vi er rigtig glade for, at vi valgte netop 10-4 anlÊg. Som startede op kun få dage efter overtagelse.

Peter kom med gode ideer, som vi (som udvidende omkring have og belÊgning) var rigtig glade for. Og som bare spiller i praksis.

2023幎6月19日

Hej Maria og Martin.

Mange tak for den flotte anmeldelsen.
Det glÊder os i er tilfreds med vores arbejde.

God sommer.

10-4 er yderst trovÊrdige

10-4 er yderst trovÊrdige, dygtige og behagelige. Vi er så tilfredse, og takket vÊre deres hurtige respons på vores henvendelse og deres effektivitet kan vi efter ganske få dages arbejde nyde vores nye terrasse. En stor anbefaling herfra!

2023幎6月9日

Hej Anders.
Mange tak for den flotte anmeldelsen.
Det glÊder os du er tilfreds med vores arbejde. God sommer.

NÃ¥r ting bare spiller

Når ting bare spiller, så er det jo en fornÞjelse at få ting lavet af professionelle folk - og det får man hos 10-4 AnlÊg

Jeg var kommet i klÞerne på en dårlig brolÊgger hvor alt var skÊv, forkert fald, manglende sand under fliser. Plus at udfÞrelsen stod på i flere uger. Så jeg måtte sadle om og fandt 10-4 AnlÊg i stedet. De var villige til at hjÊlpe - havde jeg dog bare startet med dem i fÞrste omgang.

Hos 10-4 AnlÊg får du nemlig god kommunikation, aftaler der holder, flot arbejde og god oprydning. Det er faktisk intet man kan vÊre utilfreds med. Så kan kun give de varmeste anbefalinger.

2023幎5月24日

Hej Michael.
1000 tak for den flotte anmeldelse.
Det glÊder os meget, at du er tilfreds med resultatet.
Vi er glade for at kunne hjÊlpe :)

10-4 AnlÊg

OmlÊgning af forhave og indkÞrsel

Jeg er yderst tilfreds med udfÞrt arbejde. Meget professionel håndtering af opgaven fra start til slut og god rådgivning og godt samarbejde. Derudover er de alle meget behagelige at omgås, så ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra.

2023幎5月9日

Hej Gurli.
Mange tak for den flotte anmeldelse.
Det glÊder os du er tilfreds med resultatet :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。