Yuliyan er one of a kind blandt hÃ¥ndvÊrkere. Han er omhyggelig, pÃ¥lidelig, lÞber ikke fra sine aftaler og afslutter opgaven til mindste detalje. Yulian gravede ud og stÞbte 30m2 fundament til en ud... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi skulle have lavet vores terrasse og hÞrte gennem venner om Oliver brolÊgning. Vi lavede en aftale om besigtigelse og brolÊggeren Yuliyan kom ud og kiggede. Han gav et super tilbud som vi takkede j... ãã£ãšèŠã
Yuliyan er den stÞrste superstjerne. Han er super kompetent, ÊrekÊr omkring sit arbejde og sÃ¥ er han bare hele vejen igennem en super behagelig og hyggelig person. Han har netop afsluttet sit arbejde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Alt indenfor brolÊgning, havearbejde og kloak
é£çµ¡å
RundehÞjs-Ager 9, 3250, Gilleleje, ãã³ããŒã¯
- info@oliverbrolaegger.dk
- oliverbrolaegger.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En rigtig god oplevelse
Yuliyan er one of a kind blandt håndvÊrkere. Han er omhyggelig, pålidelig, lÞber ikke fra sine aftaler og afslutter opgaven til mindste detalje.
Yulian gravede ud og stÞbte 30m2 fundament til en udestue. Derudover etablering af omfangsdrÊn.
Kun varme anbefalinger herfra.
Fantastisk udfÞrt arbejde
Det har vÊret en stor fornÞjelse at samarbejde med Yuliyan fra Olivers BrolÊgning. Vi blev lÞbende informeret om planlÊgningen og fremdriften i projektet. Selvom vi lavede nogle Êndringer undervejs så holdt den tilbudte pris. Yuliyan var rigtig god til at komme med konstruktive forslag til hvordan opgaven skulle lÞses. Resultatet er rigtigt flot og vi er meget glade for at vi indgik et samarbejde med firmaet.
Yuliyan lavede et meget flot arbejde ogâŠ
Yuliyan lavede et meget flot arbejde og var god og nem at kommunikere med. Vi fik gode råd og han sÞrgede hele vejen for at inddrage os og afstemme lÞbende. Vi er meget tilfredse med resultatet.
Kvalificeret og professionel arbejde
Kvalificeret og professionel arbejde, udfÞrt til tiden og under vanskelige vejrforhold samt i fuld overensstemmelse med det aftale tilbud. Fuld tilfredshed.
Super positiv oplevelse
Professionel håndtering, smidigt og fleksibel samarbejde og isÊr et resultat, oversteg forventninger. De varmeste anbefalinger herfra og ikke sidste gang, at Oliver skal lave noget hos os.
Professionel og meget kompetent håndvÊrker
Professionel og meget kompetent håndvÊrker, som bl.a. sÊtter en Êre i god information, kvalitetsarbejde, overholder aftalte tidsplaner og et godt udfÞrt stykke arbejde til perfektion. God viden om eksisterende regler og krav vedr. det arbejde der er givet tilbud på. Acceptable priser.
Firmaet kan stÊrkt anbefales.
Tak til Yulian for en smuk terrasse!
Vi er meget glade for at vi valgte Olivers brolÊgning til at lave vores nye terrasse.
Yulian har vÊret et helt uvurderligt bekendtskab. Samvittighedsfuld, flittig, meget dygtig og samtidig et meget sympatisk menneske. Yulian har fra start givet god rådgivning og vÊret åben for idéer undervejs, der har bidraget til et meget smukt resultat. Opgaven har ikke vÊret nem - en 100 år gammel hullet og smuldrende betonterrasse, hvor underlaget ikke har vÊret kendt - er nu forvandlet til en smuk gylden sandstensterrasse med middelhavsstemning takket vÊre Yulians viden og indsats.
Vi vil til enhver tid gerne nyde godt af Yulians hjÊlp til fremtidige opgaver!!
Tilfredshdd
Hurtig mÞde og tilbud og arbejdet neget tilfredsstillende og til den aftalte pris. âBrolÊggerenâ en meget sÞd og venlig mand.
Kan anbefales.
Yuliyan er den stÞrste superstjerne
Yuliyan er den stÞrste superstjerne. Han er super kompetent, ÊrekÊr omkring sit arbejde og så er han bare hele vejen igennem en super behagelig og hyggelig person. Han har netop afsluttet sit arbejde med et fundament til tilbygningen af vores hus - og vi glÊder os allerede til, at han kommer tilbage for at lave flisearbejde. Tak for dig, Yuliyan. Du har vÊret en kÊmpe hjÊlp! Mine varmeste anbefalinger herfra, hvis man gerne vil vÊre i trygge og kompetente hÊnder.
Virkelig tilfredse
Vi har fÃ¥et opgraderet vores forhave med hjÊlp fra Yuilian og vi er bare SÃ
tilfredse. Det er virkelig blevet flot og vi har haft en rigtig god dialog undervejs.
Vil til enhver tid bruge jer igen!
Super god oplevelse
Super god oplevelse!
Reparation af lille mur og udbygning af sten terrasse med herregårdssten. Meget flot arbejde og vi er meget tilfredse med resultatet. Pris i overensstemmelse med tilbud. Klar anbefaling her fra.
Flot arbejde
Fin service, fint arbejde, punktlig og kreativ i udfÞrelsen.
Super arbejde - og samarbejde
Kan varmt anbefale Oliver & Co.
De har givet os en flot trappe i haven og lagt fliser og chaussesten helt som Þnsketððž Derudover meget behagelige og sÞde at samarbejde med. Sidst men ikke mindst, holder de deres tidsplan - og gÃ¥r den ekstra mil for en, der gÞr, at man ogsÃ¥ ringer til dem nÊste gang ð
A big thumbs up to the Oliverbrolaegger!
Our project with Yulian was relatively a big project (110 sqm terrace, 110 sqm concrete grass stabilizer grid, 400 sqm grass and more) and he did an amazing job. Our terrace and outdoor area looks so beautiful now. From the start to the finish, Yulian worked really well and listened to what we wanted. He chose great material and set everything up perfectly. We are super happy with how everything turned out. We can totally recommend Oliverbrolaegger to others who want a fantastic garden.
Superfin oplevelse
Julian og Thomas har anlagt chausse-terrasser for os samt et par supplerende mindre opgaver.
Alt er superfint lavet, kommunikationen er i top undervejs. Alt er som aftalt, inklusiv pris og tid.
I får min bedste anbefaling....
OmlÊgning af indkÞrsel
VÊr ikke betÊnkelig over, at det er en lille virksomhed. Fuld valuta for pengene.
Ingen kontaktproblemer, overholder tid og budget. Arbejdets kvalitet er absolut fÞrste klasse. Det bliver med sikkerhed dem igen hvis/når, vi skal have mere lavet.
Trappe, repos og sti med belÊgningstegl â superflot udfÞrt!
Vi havde spurgt os omkring hos flere anlÊgsgartnere, forinden vi finder Olivers, og alle havde reageret pÃ¥ vores behov for en ny trappe med âkan vi ikke bare âŠ?â (nemmeste lÞsning og noget med beton). SÃ¥ kom Yuliyan og greb straks ideen og udfordringen samtidig med at vi kunne bruge ham til at sparre med. Vi fik plan og tilbud. Vi Êndrede og de justerede uden problemer. Meget fleksible. Hele opgaven er blevet udfÞrt suuuuperflot, superhyggeligt, vi har fÃ¥et lÞbende updates, der er ryddet pÊnt op og vi kan i det hele taget pÃ¥ alle mÃ¥der kun give dem de bedste anbefalinger:-)
Lige hvad jeg havde håbet på!
Tak for et fantastisk stykke arbejde i forbindelse med etablering af fundament til min tilbygning!
Ud over at der ikke er en finger at sÊtte på det fysiske produkt, har det desuden vÊret enormt rart, at kommunikationen har vÊret proaktiv, hvor jeg er blevet holdt opdateret på tidsplanen, så jeg bl.a. kunne koordinere ankomst af materialer til det videre projekt.
Der bliver holdt god orden, og derudover er Yuliyan bare en enormt hyggelig gut.
Olivers BrolÊgning får de varmeste anbefalinger herfra!
/ David Lautrup
Valgte igen Olivers BrolÊgning
Efter veludfÞrt opgave sidste år var det naturligt at kontakte Olivers BrolÊgning, da vi skulle have lagt nyt fliseunderlag i redskabsskuret. Vi får hurtigt et bud på opgaven og dato for udfÞrelse. Alt gik efter planen og til planlagt tid. Dejligt !
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ