レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Yuliyan er one of a kind blandt hÃ¥ndvÊrkere. Han er omhyggelig, pÃ¥lidelig, lÞber ikke fra sine aftaler og afslutter opgaven til mindste detalje. Yulian gravede ud og stÞbte 30m2 fundament til en ud... もっず芋る

Yuliyan er den stÞrste superstjerne. Han er super kompetent, ÊrekÊr omkring sit arbejde og sÃ¥ er han bare hele vejen igennem en super behagelig og hyggelig person. Han har netop afsluttet sit arbejde... もっず芋る

䌁業情報

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

39件のレビュヌ

En rigtig god oplevelse

Yuliyan er one of a kind blandt håndvÊrkere. Han er omhyggelig, pålidelig, lÞber ikke fra sine aftaler og afslutter opgaven til mindste detalje.
Yulian gravede ud og stÞbte 30m2 fundament til en udestue. Derudover etablering af omfangsdrÊn.
Kun varme anbefalinger herfra.

2025幎4月1日

Fantastisk udfÞrt arbejde

Det har vÊret en stor fornÞjelse at samarbejde med Yuliyan fra Olivers BrolÊgning. Vi blev lÞbende informeret om planlÊgningen og fremdriften i projektet. Selvom vi lavede nogle Êndringer undervejs så holdt den tilbudte pris. Yuliyan var rigtig god til at komme med konstruktive forslag til hvordan opgaven skulle lÞses. Resultatet er rigtigt flot og vi er meget glade for at vi indgik et samarbejde med firmaet.

2025幎3月5日
自発的なレビュヌ

Professionel og meget kompetent håndvÊrker

Professionel og meget kompetent håndvÊrker, som bl.a. sÊtter en Êre i god information, kvalitetsarbejde, overholder aftalte tidsplaner og et godt udfÞrt stykke arbejde til perfektion. God viden om eksisterende regler og krav vedr. det arbejde der er givet tilbud på. Acceptable priser.
Firmaet kan stÊrkt anbefales.

2024幎8月13日
自発的なレビュヌ

Tak til Yulian for en smuk terrasse!

Vi er meget glade for at vi valgte Olivers brolÊgning til at lave vores nye terrasse.
Yulian har vÊret et helt uvurderligt bekendtskab. Samvittighedsfuld, flittig, meget dygtig og samtidig et meget sympatisk menneske. Yulian har fra start givet god rådgivning og vÊret åben for idéer undervejs, der har bidraget til et meget smukt resultat. Opgaven har ikke vÊret nem - en 100 år gammel hullet og smuldrende betonterrasse, hvor underlaget ikke har vÊret kendt - er nu forvandlet til en smuk gylden sandstensterrasse med middelhavsstemning takket vÊre Yulians viden og indsats.
Vi vil til enhver tid gerne nyde godt af Yulians hjÊlp til fremtidige opgaver!!

2024幎5月7日
自発的なレビュヌ

Yuliyan er den stÞrste superstjerne

Yuliyan er den stÞrste superstjerne. Han er super kompetent, ÊrekÊr omkring sit arbejde og så er han bare hele vejen igennem en super behagelig og hyggelig person. Han har netop afsluttet sit arbejde med et fundament til tilbygningen af vores hus - og vi glÊder os allerede til, at han kommer tilbage for at lave flisearbejde. Tak for dig, Yuliyan. Du har vÊret en kÊmpe hjÊlp! Mine varmeste anbefalinger herfra, hvis man gerne vil vÊre i trygge og kompetente hÊnder.

2024幎3月25日

Virkelig tilfredse

Vi har fÃ¥et opgraderet vores forhave med hjÊlp fra Yuilian og vi er bare SÅ tilfredse. Det er virkelig blevet flot og vi har haft en rigtig god dialog undervejs.
Vil til enhver tid bruge jer igen!

2023幎11月1日

Super god oplevelse

Super god oplevelse!
Reparation af lille mur og udbygning af sten terrasse med herregårdssten. Meget flot arbejde og vi er meget tilfredse med resultatet. Pris i overensstemmelse med tilbud. Klar anbefaling her fra.

2023幎10月9日

Super arbejde - og samarbejde

Kan varmt anbefale Oliver & Co.
De har givet os en flot trappe i haven og lagt fliser og chaussesten helt som Þnsket👌🌞 Derudover meget behagelige og sÞde at samarbejde med. Sidst men ikke mindst, holder de deres tidsplan - og gÃ¥r den ekstra mil for en, der gÞr, at man ogsÃ¥ ringer til dem nÊste gang 😊

2023幎8月18日
自発的なレビュヌ

A big thumbs up to the Oliverbrolaegger!

Our project with Yulian was relatively a big project (110 sqm terrace, 110 sqm concrete grass stabilizer grid, 400 sqm grass and more) and he did an amazing job. Our terrace and outdoor area looks so beautiful now. From the start to the finish, Yulian worked really well and listened to what we wanted. He chose great material and set everything up perfectly. We are super happy with how everything turned out. We can totally recommend Oliverbrolaegger to others who want a fantastic garden.

2023幎7月24日

Superfin oplevelse

Julian og Thomas har anlagt chausse-terrasser for os samt et par supplerende mindre opgaver.
Alt er superfint lavet, kommunikationen er i top undervejs. Alt er som aftalt, inklusiv pris og tid.
I får min bedste anbefaling....

2023幎7月11日

OmlÊgning af indkÞrsel

VÊr ikke betÊnkelig over, at det er en lille virksomhed. Fuld valuta for pengene.
Ingen kontaktproblemer, overholder tid og budget. Arbejdets kvalitet er absolut fÞrste klasse. Det bliver med sikkerhed dem igen hvis/når, vi skal have mere lavet.

2023幎1月8日
自発的なレビュヌ

Trappe, repos og sti med belÊgningstegl — superflot udfÞrt!

Vi havde spurgt os omkring hos flere anlÊgsgartnere, forinden vi finder Olivers, og alle havde reageret pÃ¥ vores behov for en ny trappe med “kan vi ikke bare
?” (nemmeste lÞsning og noget med beton). SÃ¥ kom Yuliyan og greb straks ideen og udfordringen samtidig med at vi kunne bruge ham til at sparre med. Vi fik plan og tilbud. Vi Êndrede og de justerede uden problemer. Meget fleksible. Hele opgaven er blevet udfÞrt suuuuperflot, superhyggeligt, vi har fÃ¥et lÞbende updates, der er ryddet pÊnt op og vi kan i det hele taget pÃ¥ alle mÃ¥der kun give dem de bedste anbefalinger:-)

2022幎10月28日
自発的なレビュヌ

Lige hvad jeg havde håbet på!

Tak for et fantastisk stykke arbejde i forbindelse med etablering af fundament til min tilbygning!
Ud over at der ikke er en finger at sÊtte på det fysiske produkt, har det desuden vÊret enormt rart, at kommunikationen har vÊret proaktiv, hvor jeg er blevet holdt opdateret på tidsplanen, så jeg bl.a. kunne koordinere ankomst af materialer til det videre projekt.
Der bliver holdt god orden, og derudover er Yuliyan bare en enormt hyggelig gut.
Olivers BrolÊgning får de varmeste anbefalinger herfra!

/ David Lautrup

2022幎10月7日