企業が回答しました
Een prachtig glas van hoge kwaliteit. Dit glas geeft wijn drinken nog meer belevenis. Bij een restaurant gezien en meteen op zoek gegaan. Op zondag besteld, woensdag in huis. Goede communicatie van... もっと見る
企業が回答しました
De glazen zijn zonder meer mooi. Ze zien er elegant uit en de mooie steel om het glas vast te houden. Maar na gebruik moeten ze schoongemaakt worden. 1 mooie fles Barolo verder… glas kapot tijdens af... もっと見る
Lilo is een premium glaswerk merk dat zich richt op het ontwikkelen van hoogwaardige, handgemaakte glazen. Onze glazen worden mondgeblazen van loodvrij kristal en zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit, met als doel de drinkervaring te verbeteren.
De glazen zijn werkelijk fantastisch! Super dunne steel en heel licht in gewicht. Daardoor was er bij ons bij het uitpakken 1 glas op de grond gevallen. Ik heb een mail gestuurd of ik 1 glas kon bestellen ipv 2 en dat was geen probleem. Ik hoefde alleen de verzendkosten te betalen. Dat noem ik nog eens klantenservice! Inmiddels het nieuwe glas al ontvangen en al gebruikt. Bij fantastische wijn hoort nou eenmaal het perfecte glas. Twijfel niet en bestel!

Lilo Glas からの回答
Nieuwe wijnglazen besteld en ze stellen niet teleur! Wat een mooie glazen. Ze zijn super elegant. Fijn dat jullie er tips bij doen voor het onderhoud. Ze zijn heel snel geleverd en heel goede en mooie verpakking ook! Leuk om iemand cadeau te geven ook,

Lilo Glas からの回答
Mooie glazen van goede kwaliteit. Op eerste opzicht goede prijskwaliteit verhouding

Lilo Glas からの回答
Prachtige glazen en keurig verpakt geleverd echt een aanrader voor de echte wijn liefhebber

Lilo Glas からの回答
Hele mooie glazen! We hadden 1 glas met krasjes erin, hiervoor kregen we direct een nieuwe toegestuurd. Erg fijne service!

Lilo Glas からの回答
Op zondag besteld, woensdag in huis. Goede communicatie van Lilo uit.
Een aanrader als je het er voor over hebt om te genieten van een goed en mooi glas wijn.

Top bedrijf…
We hadden tot 2 keer toe een gebroken glas bij de bezorging en direct na het melden stuurde hij nieuwe op!! super goed geregeld

Lilo Glas からの回答
Snelle levering. Bij ontvangst bleek 1 glas gebroken. Na melding direct nieuw glas ontvangen. Dat is nog eens service. Top!!

Lilo Glas からの回答
Prachtige glazen, netjes verpakt. Helaas had ik èèn glas met een kleine oneffenheid. Hierover een mailtje gestuurd waarna dit diezelfde dag nog geregeld werd; een nieuwe glas werd meteen verstuurd. Super service!

Lilo Glas からの回答
De glazen zijn waanzinnig chique! Daarnaast is het contact met Lilo ook fijn en betrouwbaar. Een mega aanrader!

Lilo Glas からの回答
Mooie glazen en snelle levering en duidelijke gebruiksaanwijzing via qrcode

Lilo Glas からの回答
Prachtig glas, mooie dunne steel, beleving om uit te drinken.
Laagje in glas geeft een magistraal effect.

Lilo Glas からの回答
Cadeau gegeven en deze wijnliefhebbers waren zéér onder de indruk !!

Lilo Glas からの回答
Hele mooie wijnglazen! Goed geholpen toen bleek dat er 1 glas kapot was bij de bezorging!

Lilo Glas からの回答
De service was meer dan top, zelfs na sluitingstijd, werd ik heel goed geholpen.Dank daarvoor.
De bestelde glazen kwamen snel binnen, wat een mooi design, stijlvol en elegant.
Een super geschenk voor onder de boom.

Lilo Glas からの回答
Super mooie glazen, die snel bezorgd werden. Na paar dagen maakte ik alle geleverde doosjes open en toen bleek helaas dat 2 glazen al kapot waren. Rond 17uur via mail contact gezocht met Lilo glas en melding gemaakt van de breuk. Diezelfde avond had ik nog een bericht terug dat dit vervelend was en dat 2 nieuwe glazen opgestuurd zouden worden! Super service!! Dankjewel.
Waanzinnig mooie wijnglazen. Heel verfijnd met een leuk extraatje erbij.
Super snelle verzending dus erg tevreden!
Mooie verpakking, luxe ontvangst. Prachtig glaswerk, subtiel en heel stijlvol. Super blij mee!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。