レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Altid hurtige til at sende - og gode til at minde om mÊrkedage. Kan anbefales - specielt med de hÞje portopriser. Fint, at man også kan lave sine egne kort.

䌁業が回答したした

Sökte pÃ¥ gratis födelsedagskort, hittade ett fint födelsedagskort hÀr, fyllde i allting och kom till slut fram till sidan för att skicka ivÀg det. DÃ¥ helt plötsligt kostade det pengar, och inte en eng... もっず芋る

䌁業が回答したした

Dette er fantastisk morsomt! Min datter jublet over det herlige kortet! Tidligere har jeg sendt til min mann som ble svÊrt overrasket og likte kortet. Jeg vil bruke 123- kort mere, men mangler emailad... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har brukt 123 kort i flere Ã¥r og er mer og mer blitt glad i denne gode ideen Ã¥ gi en oppmerksomhet. Det er fantastisk ogsÃ¥ at jeg kan velge nÞyaktig tidspunkt, og at jeg kan sjekke nÃ¥r mottaker Ã¥pner... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント・゚ンタヌテむンメント

圓該䌁業による蚘述

Danmarks stÞrste udvalg af elektroniske postkort, fÞdselsdagskort, invitationskort, påskekort,og julekort. 123kort.dk har over 600 sÞde, sjove og originale ekort i mere end 30 kategorier.

4.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

Hej med jer.

Hej. Jeg er glad for at disse kort fra 123 kort findes. Jeg har også glÊdet mine familier og venner med disse kort. Jeg har bare lige et problem når jeg har skrevet et 123 kort og skal sende det så Êndre nogle af bokstaverne sig. Jeg kan ikke helt forklarer hvordan. Men kan man kontakte jer, hvis jeg får jeres mailadresse, så kan jeg sende jer en hilsen, og i kan se problemet. Jeg Þnsker jer en rigtig god og fortryllende dag. Mange venlige hilsner fra Laila Wirz Aarsleff Nielsen.

2021幎9月27日

SKØNNE KORT

Så fine kort til alle anledninger- så dejligt at kunne sende billige hilsner og skrive dem når det passer ind og fremdatere så de kommer ud på dagen

2021幎8月28日

Hej Joan

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade at hÞre, at du kan lide vores kort og hjemmesiden! Det betyder meget for os, og det viser at vores arbejde var det hele vÊrd!

Vi ser frem tid at byde dig velkommen nÊste gang du Þnsker at sende ekort til venner og familien!

Anbefaling af 123kort

Kan varmt anbefale 123kort. Har i årevis sendt hilsner, der glÊder familie og bekendte. SÊrlig tak til Sasha!

2021幎8月18日

Hej Preben

Mange tak for de positive ord. Det betyder meget for os, og det viser at vores arbejde er det hele vÊrd!

Vi glÊder os til at byde dig velkommen på hjemmesiden igen, når du vil sende flere hilsner og lykÞnskninger til familie og venner.

Hav en skÞn dag! :-)

Det var nemt

Det var nemt, hurtigt og effektivt klaret med gode muligheder.
Tak

2021幎8月9日

Hej Inge

Tak for de rosende ord. Vi er glade for at hÞre, at du kunne lide at bruge vores tjeneste! Vi glÊder os til at se dig igen, nÊste gang du vil sende lykÞnskninger til familien og venner.

Sasha, 123kort.dk

En dejlig mÃ¥de at glÊde venner og

En dejlig måde at glÊde venner og familie på. SÞde kort.

2021幎7月25日

Hej Erik

Dejligt at hÞre, at du er glad for at bruge vores hjemmeside. Det betyder meget for os!

Vi ser frem til at se dig igen på 123kort, nÊste gang du Þnsker at sende ekort til venner og familien :-)

Hav en god dag!

Sasha, 123kort.dk

Altid på den rigtige dato😀.

Altid på den rigtige dato😀.
Savner dog lidt mere tidssvarende kort at vÊlge imellem.

2021幎6月16日

Hej Elsebeth

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at dine kort bliver modtaget på dagen! :-)

Vi tilfÞjer nye kort lÞbende. I år har vi faktisk produceret hele 8 nye fÞdselsdagskort, 4 nye valentinskort, 3 nye kort til fars dag og 4 nye påskekort. Hvis det er fÞdselsdagskort, du skal bruge, kan vi for eksempel anbefalde dette nye kort:

Det er nemlig blevet ret populÊrt hos mange.

Du er velkommen at kontakte os via vores hjÊlpecenter, hvis du får flere spÞrgsmål.

Sasha, 123cards.com

Danske motiver

Har brugt jeres kort i nogle år og er glad for denne mulighed for at kunne sende en lidt festligere hilsen end bare en mail.
Men jeg savner nogle danske motiver, fx af Spang Olsen eller Mads Stage, evt også Êldre kunstnere .
Venlig hilsen Dorte Bertram

2021幎4月23日

Hej Dorte

Tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at hÞre, at du har benyttet vores tjeneste til at sende vores ekort i nogle år! :-) Der er selvfÞlgeligt Êrgerligt, at du fÞler, at vi ikke har danske motiver, fordi vi har faktisk en del, både som julekort og kort en enhver lejlighed.

Her er for eksempel, C. Larssons julemotiv:

og her er et udvalg af berÞmte danske malerier fra 19 århundrede:

Carl Larssons

KrÞyers

Og Anchers

Vi samarbejder også med nutidens danske kunstnere som Kirsten Rudiengaarg (https://kirstenrudiengaard.dk) og Rikke Mattie Rasmussen (https://mattie.dk) som har tegnet fÞlgende kort for os:

Og med en dejlig talentfuld akvarel kunstner Birgitte Madsen. Hun har tegnet disse to kort for os:

Vi stopper selvfÞlgeligt ikke her og håber at tilbyde mere indhold med fokus på danske motiver i fremtiden.

Du er meget velkommen at kontakte os igen, hvis du har flere spÞrgsmål eller kommentarer. :-)

Tak fordi du bruger 123kort!

Sasha, 123kort.dk

Positiv

123 kort gÞr, at jeg kan give andre en god oplevelse, og alle de muligheder i har 🀗🀗🀗🀗. Ønsker bare medlemskabet var lidt billigere 🀞🀞🀞

2021幎4月20日

KÊre Jytte

Mange tak for din positive anmeldelse. Det betyder meget for os, at du er glad for vores service og for de muligheder, der er på hjemmesiden. :-)

Hvis du får nogle spÞrgsmål, er du altid velkommen at kontakte os via vores HjÊlpecenter.

Hav en dejlig dag!

Det fungerer perfekt

Det fungerer perfekt og der er mange muligheder for at finde et egnet kort.

2021幎4月9日

Hej Kirsten

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du kan lide at bruge vores hjemmeside, og at du kunne finde det helt rigtige kort at sende.

Vi håber at se dig igen, nÊste gang du Þnsker at sende ekort til venner eller familie. ;)

Fortsat en god dag.

De bedste hilsner,

Rigtig fine kort

Rigtig fine kort, hurtig ekspedition og klar kommunikation

2021幎4月5日

Hej HMF,

Tusid tak for din anmeldelse og de rosende ord. Det betyder meget for os!

Vi håber at se dig igen, nÊste gang du Þnsker at sende e-kort til venner og familien!

Ha' en skÞn dag!

Sasha, 123kort.dk

Dejlig nemt, hurtigt og forbavsende billigt!

Dejlig nemt at sende et kort, lige prÊcis til den anledning der er brug for! Jeg har fået lavet årsabonnement på de helt reklamefri kort, så der er noget til enhver lejlighed og til fast pris - det har jeg i hvert fald ikke fortrudt og kan det på det kraftigste anbefale!

2021幎3月10日

KÊre Ruth

Tak fordi du tog tid til at anmelde vores hjemmeside og for dine varme og rosende ord. Det er dejligt, at du nyder at bruge dit abonnement!

God fornÞjelse på 123kort :-)

TrovÊrdigt

TrovÊrdigt, nemt og billigt. Flotte, gode og sjove kort.

2021幎3月8日

Hej Bjarne

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du synes, det er nemt og billigt at sende et kort! Vi håber at se dig igen nÊste gang, du Þnsker at sende et elektronisk postkort til venner eller familie.

Vi står klar til at hjÊlpe, hvis du får nogle spÞrgsmål en anden gang.

Ha' en god dag! :-)

Tilbagemelding: tak for fÞdselsdagshilsen

Rigtig fint kort som tak for mit fÞdselsdagskort.
Dog lidt problematisk at åbne kortet, men efter tre forsÞg lykkedes det. HELDIGVIS!

2021幎3月1日

Hej Inger

Mange tak, fordi du tog tid til at anmelde vores ekort og at dele din oplevelse på vores hjemmeside.

Der er to mÃ¥der at Ã¥bne sit kort pÃ¥. Den fÞrste og, nok den nemmeste, er at klikke pÃ¥ linket ”Hent postkortet” for at hente dit kort. Linket finder du i den email, hvor vi informerer dig, at du har modtaget et kort. NÃ¥r du klikker pÃ¥ linket, kommer du til “Hent postkort” siden, hvor vi allerede har forudfyldt din kode og hvor man ikke behÞver at gÞre andet end at klikke pÃ¥ knappen “Hent kortet” :-)

Hvis vores email er blevet fanget i dit spamfilter, vil du opleve, at linket i vores email er blevet deaktiveret af din email udbyder. I sÃ¥ fald, skal du markere vores email som “Ikke spam”. Det vil gÞre det muligt for dig at at klikke pÃ¥ links i vores emails igen.

En anden måde at hente dit kort på er at kopiere koden af dit kort (koden inderholder typisk 7-11 tal og bogstaver) og klistre den i det relevante felt på denne side: https://www.123kort.dk/hent-postkort/

Der er også et link til “Hent postkort” siden fra forsiden af 123kort.dk.

Tak fordi du bruger 123kort!

Hvis du har flere spÞrgsmål er du velkommen at kontakte os via HjÊlpecenter på 123kort.dk

www.123kort.dk

Jeg har vÊret meget tilfreds med

Jeg har vÊret meget tilfreds med betjeningen af at sende e- kort og takker for det

2021幎2月19日

Hej Sara

Tak fordi du tog tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse på 123kort! Vi er glade for, at du kunne lide betjeningen :-) Vi håber, at modtageren også var glad for deres kort.

Vi glÊder os at se dig igen, når du vil sende ekort til venner eller familie.

Kan kun anbefale 123

Kan kun anbefale 123. Det er meget effektivt

2021幎2月19日

Hej Steen

Tak for din anbefaling! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med din oplevelse på 123kort.

Vi håber at se dig igen, nÊste gang du Þnsker at sende et e-kort til venner eller familie!

Ha' en dejlig dag! :-)

www.123kort.dk

Fine kort og let tilgÊngelig.

2021幎2月12日

Hej Jarl

Tak fordi du tog tid til at anmelde vores service og tak for din positive tilbagemelding. Vi sÊtter stor pris på det.

Vi håber at se dig igen, nÊste gang du Þnsker at sende et kort til dine venner og familie.

Vi Þnsker dig en god weekend!

www.123kort.dk

Super fint og festligt kort afleveret

Super fint og festligt kort afleveret på dagen.

2021幎2月11日

Hej Gitte og Bruce

Mange tak for jeres positive anmeldelse. Vi er glade at hÞre, at I kunne lide vores kort og vores service!

Vi håber at se jer igen nÊste gang I vil sende et e-kort.

Festlige hilsener.

Fint udvalg af festlige og sjove hilsener og let
at gå til.

2021幎1月28日

Hej Anita

Tak for din rosende anmeldelse! Vi håber at se dig igen, nÊste gang du vil sende e-kort til venner og familien. :-)

Ha' en dejlig dag!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。