Christopher er en superfin fyr. Han er klar og tydelig i sin kommunikation og tager sig virkeligt godt af sine kursister
Hvis du vil garantere dig at få kÞrekortet fÞrste gang, skal du tage 123trafik. SpÞrg efter at få Nabil som kÞrerlÊrer for han er varm, og god til at lÊre fra sig.
MC kort 2025 Super oplevelse at tage MC-kÞrekort hos 123Trafik og Christopher. Startede 12. august og stod med kort 20. oktober. Det svarer til lyn-forlÞb uden mérpris. Dette takket vÊre fleksibel p... ãã£ãšèŠã
StÞrste anbefaling herfra. Jeg skulle hurtigst muligt erhverve mig kÞrekort pga flytning, og der gik kun 11 uger fra fÞrste samtale til kÞrekortet var i husðð» Christopher har vÊret sÊrdele... ãã£ãšèŠã
Frederikssundsvej 208, 2700, BrÞnshÞj, ãã³ããŒã¯
- 32 14 14 14
- kontakt@123Trafik.dk
- 123trafik.dk
Hvis du vil garantere dig at fÃ¥âŠ
Hvis du vil garantere dig at få kÞrekortet fÞrste gang, skal du tage 123trafik.
Christopher er en superfin fyr
Har lige fÃ¥et kÞrekort for 14 dageâŠ
Har lige fået kÞrekort for 14 dage siden og kan varmt anbefale et forlÞb hos 123 trafik Christoffer og Fatma er brand varme
Fantastisk kÞreskole
Virkelig godt sted at tage dit kÞrekortð har netop lige bestÃ¥et min kÞreprÞve og er meget tilfreds med bÃ¥de teori, og kÞrelÊrer. Vil 100% anbefale.
Jeg kan kun anbefale 123 Trafik
Jeg kan kun anbefale 123 Trafik. Jeg havde et rigtig godt forlÞb der. Både teori undervisningen og kÞreundervisningen var god og lÊrerne er sÞde og imÞdekommende.
Godt og professionelt MC forlÞb
Det var en rigtig god oplevelse at tage MC kort hos Christopher. Undervisningen forgår effektivt og fleksibelt og det tog kun ca. 2 måneder fra fÞrste time, til kortet var hjemme. Der er styr på teori, praksis, aftaler og planlÊgning, og jeg vil klart anbefale Christopher til andre der Þnsker sig en god oplevelse med at tage kÞrekort.
Super godt
Super godt, meget hurtigt. Jeg bestod kÞreprÞve en uge efter at bestå teoriprÞve. Fatma er en super dygtig kÞrelÊre
Virkelig god kÞreskole
Virkelig god kÞreskole, og super god kÞrelÊrer.
MC kort 2025
MC kort 2025
Super oplevelse at tage MC-kÞrekort hos 123Trafik og Christopher. Startede 12. august og stod med kort 20. oktober. Det svarer til lyn-forlÞb uden mérpris. Dette takket vÊre fleksibel planlÊgning med kÞrelÊreren. Vi var 5 elever på efterårsholdet og alle bestod teori+kÞreprÞve i fÞrste hug, og det med en god fÞlelse af at vÊre klÊdt godt på til at komme på landevejen på egen hånd.
Kan kun anbefale 123Trafik, og ved godt hvor mine unger skal hen til kÞrekort når den tid kommer.
Tog mc kÞrekort hos Christopher
Tog mc kÞrekort hos Christopher. Fleksibel og stressfri undervisning. Kan klart anbefale!
Rigtig hyggelig og flexibel kÞreskoleâŠ
Rigtig hyggelig og flexibel kÞreskole med gode undervisere.
Jeg bestod i fÞrste omgang.
Vil klart anbefale
Hyggelig stemning og fantastisk undervisning
Jeg tog mit kÞrekort hos Christopher, hvilket jeg er super glad for. Hele forlÞbet var utrolig lÊrerigt og stressfrit. Der var virkelig god kommunikation i forhold til tidspunkterne for kÞretimerne og hele processen var struktureret og let at fÞlge med i. FÞlte mig helt klar til både teoriprÞven og kÞreprÞven og bestod begge mine prÞver i fÞrste forsÞg. Kan klart anbefale at tage ens kÞrekort her, både på grund af den hyggelige stemning og den gode lÊremåde.
Fantastisk forlÞb
Tog bil kÞrekort hos Christoffer i starten af året og jeg er meget glad for hele forlÞbet. Kompetent kÞrelÊrer, der er hyggelig at snakke med mens man kÞrer rundt. Bestod begge prÞver fÞrste gang og var hurtigt fÊrdig.
Super kÞreskole
Jeg har taget mc kort og mine bÞrn har taget bil kort her.
Kan varmt anbefale kÞreskolen. Christopher er en dygtig og meget behagelig kÞrelÊrer.
Der er styr på alt fra start til slut !
Bestod teori og kÞreprÞve i fÞrste hug
Bestod teori og kÞreprÞve i fÞrste hug. Tag dit kÞrekort her!!!
Rigtig sÞde lÊrer
Rigtig sÞde lÊrer! Både kÞre og teori lÊrerne. Det var en hurtig opstart og et godt forlÞb. Jeg bestod begge prÞver i fÞrste hug og det synes jeg vidner om dygtige mennesker der er gode til at lÊre fra sig!
Kan kun anbefale 123 trafik
Kan kun anbefale 123 trafik. Det tog mig 2 måneder at tage mit kÞrerkort og bestod begge prÞver på fÞrste forsÞg. Jeg har altid fÞlt mig i trygge hÊnder hos kÞrerlÊrer Fatma og fået det optimale ud af mine kÞrertimer. Derudover er både Christopher og Fatma gode til at huske en på alle de forskellige deadlines der er. KÊmpe anbefaling herfra!
God og afslappet oplevelse
Jeg havde et rigtigt godt forlÞb med Christopher. Til kÞretimerne fÞltes ens fremskridt markante og oplevelsen var god og afslappet. 123Trafik kan klart anbefales
High-five til Christopher!
Christopher er en rigtig god kÞrelÊre, enormt professionel og rolig når man kÞrer med ham. Han er god til at lave små Þvelser under kÞrslen og lige teste dig lidt.
Teorien var også fin, med gode forklaringer og tid til spÞrgsmål.
5 stjerner til Christopher herfra.
Rigtig god kÞreskole:)
Rigtig god kÞreskole:) Rolig, sjov og kompetent kÞrelÊrer. Hurtigt forlÞb.