レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hvis du vil garantere dig at få kÞrekortet fÞrste gang, skal du tage 123trafik. SpÞrg efter at få Nabil som kÞrerlÊrer for han er varm, og god til at lÊre fra sig.

MC kort 2025 Super oplevelse at tage MC-kÞrekort hos 123Trafik og Christopher. Startede 12. august og stod med kort 20. oktober. Det svarer til lyn-forlÞb uden mérpris. Dette takket vÊre fleksibel p... もっず芋る

StÞrste anbefaling herfra. Jeg skulle hurtigst muligt erhverve mig kÞrekort pga flytning, og der gik kun 11 uger fra fÞrste samtale til kÞrekortet var i hus👍🏻 Christopher har vÊret sÊrdele... もっず芋る

䌁業情報

5.0

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

279件のレビュヌ

Christopher er manden

Opstart til motorcykelkÞrekort var den 11. April, og den 12 Juni 2 måneder senere, var vi 4 elever som stod med kÞreprÞven. Tror faktisk det blev billigere end forventet, ca 12.000 kroner inklusiv 7999 for lovpakken (davÊrende pris, aner ikke om den forbliver sådan), 1800 til kÞreprÞven, 1200 for teoriprÞven, 600 for lÊgeattest og 350 kroner, for at ligge kÞreteknisk anlÊg på en weekend (lÞrdag) da jeg arbejder i hverdagene, hvor disse timer ikke er tilgengelige for mit vedkommende.

Havde vi IKKE bestået, så havde Christopher allerede nogle nye kÞreprÞver på hånden, så vi kunne komme op igen hurtigt.

Hvis du har styr på betalingerne, lÊgeattesten og dit besÞg på kommunen, så glider tingene som en leg, for så skynder Christopher sig at booke teoriprÞve, kÞreteknisk anlÊg og kÞreprÞven.

2023幎6月14日

Anbefaling af 123trafik

Jeg har lige taget mc kÞrekort hos 123trafik.
Alt var perfekt, kÞrekortet kostede hvad jeg var blevet lovet. Tiden svarede også til det lovede samtidig med at KÞreskolen var fleksibel på alle punkter.
Christopher sÞrgede for en god stemning, hvor man som elev viste at der var styr på tingene.

2023幎4月17日

Jeg tog mit kÞrekort hos 123trafik

Jeg tog mit kÞrekort hos 123trafik, og det har vÊret en fornÞjelse.
Min varmeste anbefaling går til kÞrelÊreren Abdul. Abdul har vÊret entusiatisk igennem hele processen. Han var god til at give konstruktiv kritik og ros. Han var god til at finde teori- og kÞreprÞver, som har motiveret mig igennem hele processen. Han tjekkede tit op på mig, og tog et godt intiativ.
Klar anbefaling herfra

2023幎1月13日

Abdul the man

123trafik har styr på det.
Min varmeste anbefaling går til kÞrelÊrer Abdul. Han er ikke bare ens kÞrelÊrer, men også ens ven. Jeg kunne mÊrke fra fÞrste sekund at han var investeret, udover hvad der krÊves af en kÞrelÊrer. Han ringede tit, tjekkede op på mig, og motiverede mig gennem hele forlÞbet, som endte med bestået i fÞrste forsÞg. Det var en rejse, og jeg husker, at da den sagkyndige sagde jeg havde bestået, glÊdede jeg mig bare til at give Abdul et kram og fortÊlle ham de gode nyheder.

2022幎12月12日
自発的なレビュヌ

Super god oplevelse! (både bil og mc)

Tog både bil- og motorcykelkÞrekort på 123trafik. Det var en super god oplevelse. Christopher (mc og teori) og Abdul (bil) er begge to dygtige og engagerede kÞrelÊrere, som gennem hele forlÞbet svarede mega hurtigt på alle spÞrgsmål og forespÞrgsler i forbindelse med timer og prÞver.
Kan klart anbefales:)

2022幎10月11日

Fantastisk kÞreskole

Har lige vÊret gennem en mc opgradering og alt gik som smurt. Christopher er en rigtig god kÞrelÊrer, og gÞr sig umage med at man forstår tingene! Motorcyklerne er rigtig gode at kÞre på.
Jeg vil klart anbefale mine venner 123trafik.

2022幎9月27日
自発的なレビュヌ

bedre kÞreskole finder man ikke!

tog mellem mc kortet ved samme kÞreskole for nogle år tilbage, og har nu lige opgraderet til det store samme sted.

servicen er 10/10 og de ved virkelig hvad de laver der ude.

deres nye cykler er super nemme og man fåler sig godt udrustet til de ting man skal kunne til kÞreprÞven.

kan klart anbefalde at man tager sit mc kort her!!

2022幎6月1日

Bedste MC kÞreskole

Helt fantastisk kÞreskole til MC.
Christopher er en eminent underviser og kÞrelÊrer. Helt nede på jorden, klar, tydelig og mest af super sjov og afslappet. Man fÞler sig i meget sikre hÊnder når han kÞrer bag dig i bilen

2022幎5月31日

KÊmpe anbefaling herfra

KÞrekort til mc er nemt når man har Christoffer som kÞrelÊre!
Jeg er netop blivet fÊrdig, og har bestået kÞreprÞven efter 2 måneder.
Kurset et kort og prÊcist. Nemt at passe ind i en almindelig arbejdsuge.
Konklusionen er klar. 5 stjerner herfra 😊

2022幎5月14日

kÞrekort til mc

Jeg tog kÞrekort til mc hos Christoffer i marts-maj, og har haft en rigtig god oplevelse med det. Christoffer er en god underviser og et afdÊmpet og hyggeligt gemyt, hvor der er plads til alle. Christoffer har vÊret god til at planlÊgge et forlÞb der passede os alle på holdet, og der har vÊret mulighed for at trÊne nogle detaljer en ekstra gang, så jeg var tryg til kÞreprÞven. Christoffer har vÊret rigtig god til at booke prÞverne hurtigt, så ventetiden har vÊret kort. 10 uger fra fÞrste undervisning til bestået kÞreprÞve, og jeg bestod i fÞrste forsÞg. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til 123trafik og Christoffer.

2022幎5月13日
自発的なレビュヌ

Meget tilfreds med mit forlÞb og min kÞrelÊrer Abdul

Jeg tog kÞrekort til bil hos 123 Trafik, og er meget tilfreds med mit forlÞb og min kÞrelÊrer Abdul. Jeg bestod min teori- og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg – helt klart fordi jeg var godt klÊdt pÃ¥. Jeg brugte i alt fem til seks mÃ¥neder.

123 Trafik var lige det jeg var ude efter – et intensivt kursus som startede lige, da jeg havde tid, og som var tÊt pÃ¥, hvor jeg bor. De starter nye forlÞb op hver mÃ¥ned, og man er fÊrdig med det obligatoriske efter 2 mÃ¥neder. Informationen var tydelig og blev givet i god tid, og jeg synes, det er en god skole med styr pÃ¥ sagerne. I den teoretiske undervisning blev der brugt varierede metoder, og vi havde mange moc-test pÃ¥ teori-prÞven som den er, hvilket gjorde det nemt at forberede sig.

Abdul har vÊret både striks og rar som kÞrelÊrer. Jeg savner allerede vores kÞreture og samtaler rundt i og udenfor KÞbenhavn. Han er som en hård og kontant coach, der vil se dig yde dit bedste potentiale. Hans skarpe kommentarer og demonstrationer af hvordan ting skal gÞres er noget, der har gjort mig ekstra skÊrpet og bevidst på, hvad jeg skal trÊne. Når jeg har haft behov for at Þve på noget bestemt, er det blevet hÞrt. Da jeg spurgte til at Þve på at dreje, kÞrte vi en runde med fuldt fokus på at dreje. Til mÞrkekÞrsel og kÞreprÞven blev jeg hentet udenfor mit hus, hvilket har vÊret luksus.

Stor tak til Abdul, de andre elever og resten af 123 Trafik for et flot forlÞb, og ikke mindst for kÞrekortet :)

2022幎1月31日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。