レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hvis du vil garantere dig at få kÞrekortet fÞrste gang, skal du tage 123trafik. SpÞrg efter at få Nabil som kÞrerlÊrer for han er varm, og god til at lÊre fra sig.

MC kort 2025 Super oplevelse at tage MC-kÞrekort hos 123Trafik og Christopher. Startede 12. august og stod med kort 20. oktober. Det svarer til lyn-forlÞb uden mérpris. Dette takket vÊre fleksibel p... もっず芋る

StÞrste anbefaling herfra. Jeg skulle hurtigst muligt erhverve mig kÞrekort pga flytning, og der gik kun 11 uger fra fÞrste samtale til kÞrekortet var i hus👍🏻 Christopher har vÊret sÊrdele... もっず芋る

䌁業情報

5.0

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

279件のレビュヌ

Fantastisk, hurtigt og godt forlÞb

Jeg har kun positive ting at sige om 123 trafik. 2,5 måned efter jeg påbegyndte mit motorcykelkÞrekort, stod jeg med et kÞrekort i hånden. Dette var til trods for, at jeg ikke har bil-kÞrekort i forvejen, og derfor har en manglende kÞrselserfaring sammenlignet med de fleste motorcyklister. Jeg bestod både teori og den praktiske kÞreprÞve i fÞrste huk, takket vÊre min kÞrelÊre Christopher. Så kÊmpe anbefaling til 123 Trafik.

2021幎10月10日

Super kÞreskole!

KÞrelÊrerne hos 123-trafik vil gÞre alt for at du for dit kÞrekort hurtigt muligt. Jeg kan kun anbefale 123-trafik hvis man gerne vil få sit kÞrekort hurtigt.

2021幎10月6日

Virkelig god kÞreskole 😊

Jeg har netop bestået min kÞreprÞve til MC og jeg kan kun anbefale Christopher og 123trafik, vi fik en virkelig god, kompetent og sjov undervisning og samtidig fik vi al den hjÊlp og stÞtte undervejs, både i undervisningen og når vi var ude og kÞre.
Jeg har kun de varmeste bedste anbefalinger til Christopher og hans team.

2021幎8月23日

MC-kort

Tog MC-kort hos 123trafik, og jeg har vÊret mere end tilfreds.
Har hovedsagligt haft Christopher som kÞre- og teorilÊrer, men også haft Johnny til nogle teori timer. Begge har vÊret rigtig gode og aldrig lagt fingrene imellem når der var noget der var forkert og skulle blive bedre.
Jeg fÊrdiggjorde og bestod fÞrste gang på begge prÞver på lige under 2 måneder, hvilket er ganske godt når der har vÊret nÊsten 3-4 ugers ventetid på kÞreprÞver i KÞbenhavn.

Der bliver ikke lagt fingrene imellem når man ikke gÞr tingene godt nok og skal forbedre, hvilket er helt pefekt så man er forberedt på prÞverne.
100% af holdet bestod teori i fÞrste forsÞg og omkring 90% bestod kÞreprÞven i fÞrste forsÞg.

2021幎6月30日

En god oplevelse

Som fÞrstegangserhverver af MC kort har jeg under hele forlÞbet fÞlt mig godt tilpas og som fÞlge af undervisningen, også godt rustet til at imÞdekomme de udfordringer der nu er som "ny" billist.

Udover dette har der vÊret rig mulighed til at stille spÞrgsmål og få den fornÞdne hjÊlp med de ting som man har svÊrt ved.

Derfor har jeg haft en helt igennem god oplevelse hos 123trafik brÞnshÞj og vil klart anbefale den til andre.

2021幎6月22日

Super god kÞreskole !!!!

Super god kÞreskole !!!!
123 Trafik har nogle super dygtige kÞrelÊrer, jeg var så heldig at få Abdul og han har styr på sine ting, og han vil en det bedste. Havde Johnny til teoriundervisning og han var virkelig godt til at lÊre fra sig og gjorde det let at forstå.
har slet ikke noget dårligt at sige om dem!
Kan klart anbefale 123 Trafik

2021幎6月1日
自発的なレビュヌ

bliver gjort max for at kÞrekort skal lykkes

Ja , er fuldstÊndig enig i nedenstående oplevelser med kÞreskolen , fik mit MC kort på 7 uger,
( sidste uge, ventetid kÞreprÞve ) , Der er styr tingene, og planlÊgningen , og der blev ikke lavet om , rykket på planer ,eller aflyst nogen , det kÞrer lige efter planlÊgningen , og der bliver ikke taget flere elever ind end der er plads til ,,

2020幎8月19日
自発的なレビュヌ

Bestod begge prÞver fÞrste gang

Bestod begge prÞver fÞrste gang, super godt MC-forlÞb. Christopher er en af de mest kompetente kÞrelÊrer mig og min omgangskreds har oplevet.
Fra fÞrste teori var der styr på hvornår og hvorledes alle ens kÞrsler forekom også selvom det var midt i sommerferien.

2020幎8月11日
自発的なレビュヌ

5 stjerner er ikke nok til denne mand!

Jeg fik anbefalet Christopher af en kÞrelÊrer i branchen, sÃ¥ jeg valgte at give Christopher et kald i forbindelse med MC-kÞrekort. Efter en god samtale over telefon med ham mÞdte jeg ind til intromÞde d. 18. maj 2020. 6 uger efter stod jeg med MC-kÞrekort i hÃ¥nden (bÃ¥de teori og kÞreprÞve bestÃ¥et ved fÞrste forsÞg) 😊.

Alt sammen fordi Christopher er en Êrlig, kompetent samt dedikeret kÞrelÊrer som forventningsafstemmer forlÞbet fra start. Siden dag 1 har det vÊret nemt og behageligt at samarbejde med Christopher. Både planlÊgning af forlÞb, teorilektioner samt kÞrelektioner har vÊret på et niveau man sjÊldent ser i branchen. Christopher er dygtig til at forklare både fÞr, under og efter kÞrsel og er god til at spotte fejl og mangler hos hver enkelt elev hurtigt. Christopher har også en god sans for hvilke ting sagkyndig går op i ved kÞreprÞven samt hvilke manÞvre man skal vÊre sÊrligt opmÊrksomme på. Dette kunne vi sÊrligt mÊrke da vi var op til kÞreprÞve sammen med 4 andre kÞreskoler. Da vi talte med de Þvrige elever fra de andre kÞreskoler kunne vi tydeligt mÊrke at vi var bedre forberedt end mange af dem (i Þvrigt bestod alle Christopher's 6 elever ).

Et godt rÃ¥d hvis I tager kÞrekort hos Christopher; Hav jeres papirarbejde klar i god tid(ansÞgning om kÞrekort mv.) og lad sÃ¥ vÊre med at kÞre til MalmÞ, nÃ¥r I er ude at kÞre i Kastrup lufthavn! 😊

2020幎7月15日
自発的なレビュヌ

KÊmpe anbefaling herfra !!

Jeg har netop gennemfÞrt mit MC forlÞb ved Chrisopher, og hold nu op det har vÊret en fornÞjelse ! 🙌🏌
Virkelig god planlÊgning og kommunikation, det hele kÞrte som det smurt 😉
ForlÞbet blev gennemfÞrt på 7 uger.

2020幎7月7日

Christopher - one cool dude

Hej med jer!

Jeg tog MC kÞrekort hos Christopher i 2020 og kan varmt anbefale ham til alle. Christopher har styr på sine ting, er fagligt dygtig, og helt nede på jorden.
Der er så mange kÞrelÊrer derude, som "sejler", er stressede og bliver nemt ophidsede, når man laver fejl: "Nej! Stop! Ikke så tÊt på kantstenen! Vi har lige snakket om det! Hvad f*nden er der galt med dig! Vi bliver jo smadret bagfra!" Dem af jer,som har taget bilkÞrekort, kan sikkert huske den slags udfald.
Det kommer du aldrig til at opleve med Christopher. Jeg lavede engang et meget rundhåndet hÞjresving i al for hÞj fart og endte på fortorvet...i den modsatte vejbane! Som enhver ansvarsbevidst mand, gjorde jeg mit bedste for at rette op på fejlen, ved at gasse endnu mere op! Efter et par voldsomme slalom manÞvre udenom diverse forhindringer, kom jeg tilbage hvor jeg lovligt hÞrte hjemme. Med sin rolige radiostemme, sagde Christopher bare: "Roman, din bÞlle." Ingen moralprÊdiken eller skÊldud. Han tager tingene helt cool.
TypemÊssigt er han med sikkerhed "den seje" kÞrelÊrer. Med Rayban brillerne på, stiger han ud af sin hvide Tesla med swagger, og så er man i gang!
Så du er i sikre hÊnder hos 123Trafik :)

2020幎6月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。