Christopher er en superfin fyr. Han er klar og tydelig i sin kommunikation og tager sig virkeligt godt af sine kursister
Hvis du vil garantere dig at få kÞrekortet fÞrste gang, skal du tage 123trafik. SpÞrg efter at få Nabil som kÞrerlÊrer for han er varm, og god til at lÊre fra sig.
MC kort 2025 Super oplevelse at tage MC-kÞrekort hos 123Trafik og Christopher. Startede 12. august og stod med kort 20. oktober. Det svarer til lyn-forlÞb uden mérpris. Dette takket vÊre fleksibel p... ãã£ãšèŠã
StÞrste anbefaling herfra. Jeg skulle hurtigst muligt erhverve mig kÞrekort pga flytning, og der gik kun 11 uger fra fÞrste samtale til kÞrekortet var i husðð» Christopher har vÊret sÊrdele... ãã£ãšèŠã
Frederikssundsvej 208, 2700, BrÞnshÞj, ãã³ããŒã¯
- 32 14 14 14
- kontakt@123Trafik.dk
- 123trafik.dk
Har tagget MC kort hos 123 trafik
Har tagget MC kort hos 123 trafik, alt var super struktureret, alt lige fra teori til diverse prÞver gik hurtigt...
Jeg startede den 31/5 og havde mit kÞrekort den 24/7...
Super behagelige kÞrelÊrer, som er gode til at lÊre fra sig.
Kan varmt anbefales
God kÞreskole 123trafik
Jeg tog en MC kÞrekort hos 123trafik og hvor meget tilfreds med oplevelsen det var en behagelig undervisning og et godt og hurtigt forlÞb.
En af de gode ting var at der var nogle Þvelser jeg ikke var så god til så jeg tog nogle ekstra kÞretimer (2 Styks)
Det betyder at jeg bestod både teori prÞve og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg.
Jeg fik min motorcykel kÞrekort på to måneder .
Så det er en god kÞreskole
Hilsen Rolf
SuverÊn kÞreskole
Jeg kom til denne kÞreskole (som en af mine venner havde anbefalet mig) efter at der forekom nogle problemer ved min fÞrste kÞreskolelÊre til MC. KÞrelÊre C. er en rigtig god kÞrelÊre, jeg fÞlte mig meget tryg. Han har humor, er forstående, fleksibel og meget hjÊlpsom. Hjemmesiden til teorien er også super nem at finde rundt i, hvilket jeg virkelig sÊtter pris på.
Det kÞretekniksanlÊg på Amager var også godt, super at få afprÞvet i trygge rammer hvad man kan på en MC i forhold til sving, kontrastyrring (undvige manÞvre), sidevogn mm.
På det kÞretekniske anlÊg Þver man sig også på de EU Þvelser man skal lave til kÞreprÞven.
Jeg bestod både teori- og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg selvom jeg var ekstrem nervÞs.
Jeg kan stÊrkt anbefale denne kÞreskole og kÞrelÊre til alle andre.
Du vil ikke blive skuffet.
MotorcykelkÞrekort - Super nemt og hurtigt!
Jeg bestod fornylig min kÞreprÞve til motorcykel (kategori A) og har kun gode ord om 123 Trafik! Både kÞrelÊrer Christopher og teorilÊrer SÞren var super gode, på både den faglige og personlige side!
Jeg var meget tilfreds med den fleksibilitet som de tilbÞd, og det var supernemt at få hverdagen til at hÊnge sammen med undervisningen.
Fantastisk kÞreskole til MC
Jeg kan helt klart anbefale denne kÞreskole, hvor jeg tog mit MC kort. Både Christoffer og SÞren er venlige og SÞren gjorde teoritimerne virkelig sjove.
Jeg stod med mit kort i hånden efter 9 uger, og alt var godt planlagt og struktureret. Det er et intensivt forlÞb, men der er styr på det hele. Varmeste anbefalinger herfra!
Jeg tog mit kÞrekort til bil hosâŠ
Jeg tog mit kÞrekort til bil hos 123trafik og det var en fremragende oplevelse. Min kÞrelÊrer var Christopher som gav god undervisning. Plus han var super struktureret og hurtig til at finde kÞretimer og prÞver til mig.
- Kan klart anbefales!
Tjekket, trygt og tilfredsstillende
Tjekket, trygt og tilfredsstillende.
Jeg tog mit kÞrekort hos Christopher fra 123 Trafik, og det har vÊret en god oplevelse - en klar anbefaling herfra.
Godt struktureret og trygt forlÞb! Bestået!
Efter at have haft en dårlig oplevelse på en anden kÞreskole for 2 år siden begyndte jeg hos christoffer hos 123trafik i januar. Og har nu mit kÞrekort i fÞrste hug 3 måneder senere Jeg har vÊret glad for forlÞbet, det har vÊret struktureret og jeg har fÞlt mig tryg i bilen med kÞrelÊreren.
Jeg var ikke et naturtalent men nu fÞler jeg mig godt klÊdt på til at komme ud i trafikken!
Fantastisk kÞreskole!
Fantastisk kÞreskole - Kan klart anbefales!
Fantastisk kÞreskole
Kan klart anbefale kÞreskolen og SÞren GjÞl som kÞrelÊre.
God kÞrelÊrer
Fantastisk kÞreskole!
Jeg har nu både taget MC- og bil kÞrekort hos denne kÞreskole og begge gange har oplevelsen vÊret fantastisk!
Der er god kommunikation med diverse lÊrer, smidighed og gode tider for teori.
De er gode til at lÊre fra sig, og der var ikke EN kÞrelektion med SÞren der var kedelig eller overflÞdig.
Jeg er godt tilfreds
Jeg er godt tilfreds med at have taget mit kÞrekort hos 123trafik, og vil bestemt anbefale kÞreskolen til andre, herunder specielt med SÞren GjÞl som kÞrelÊrer.
Jeg tog bÃ¥de kÞrekort til MC og bil hos âŠ
Jeg tog både kÞrekort til MC og bil hos 123trafik og det var en super god oplevelse at kunne sammenstykke et individuelt og fleksibelt forlÞb med Christoffer og SÞren, som udover at vÊre rigtig rare mennesker også var enormt gode lÊrere.
Bestod med 1 fejl til teoriprÞven og på fÞrste forsÞg til kÞreprÞven pga. SÞren og 123Trafik!
Jeg har vÊret super glad for at tage mit kÞrekort hos 123Trafik, specifikt med SÞren som min kÞrelÊrer. Jeg må indrÞmme jeg var lidt overrasket over hvor afslappet og sjov han var men, jeg tror det er en af de ting der gÞr ham til sådan en fantastisk god lÊrer. Han fandt på nye måder at lÊre mig de samme ting i hver kÞrelektion og gav mig rigtig gode råd som jeg kommer til at holde fast i resten af mit liv. Han gjorde det sjovt at tage mit kÞrekort og jeg fÞler mig nu sikker og komfortabel på vejene i KÞbenhavn. Kan stÊrkt anbefale SÞren som kÞrelÊrer!
Grundig og professionel MC kÞreskole
Da jeg besluttede mig for at tage MC kÞrekort i en alder af 54 som tillÊg til bil, valgte jeg 123Trafik ude fra andres anmeldelser af kÞreskolen, det der kendetegner kÞreskolens anmeldelser var fra start til slut trykhed, grundighed og professionalisme.
Christopher som er kÞreskolens MC guru, han ved alt hvad der skal vides om MC, han har en god form for humor og er en ekstrem dygtig lÊre, underviser og praktikker og med en let og grundig indlÊring går det som en leg, så lyt, lÊr og stil spÞrgsmål!
Jeg vil sige tak til SÞren, Henrik og isÊr Christopher for den skoling som gav mig mit MC kÞrekort og jeg anbefaler, med 5 store stjerner, kÞreskolen 123Trafik som Din kÞreskole, hvor du er i centrum.
Super lynkursus med mc kÞrekort
Jeg valgte at tage mc kÞrekort i den allersidste del af sÊsonen, og var nervÞs for om jeg kunne nå en kÞreprÞve fÞr de lukkede ned for sÊsonen. Christopher fra 123trafik fik mig igennem som han lovede, så jeg nu står her, blot 7-8 uger efter jeg startede med kÞrekortet i hånden. Stor ros herfra og jeg kan bestemt anbefale kÞreskolen til alle.
Hurtig og god vejledning
Valgte at tage mit MC kort hos 123 trafik, fik kortet efter kun 8 uger.
Christoffer var meget professionel fra start til slut og stod klar med råd og vejledning igennem hele forlÞbet.
Vil anbefale alle der overvejer et MC kort at tage det hos 123trafik -
5 store stjerne herfra ððœ
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales! Tog MC-kort hos Christoffer, som er super behagelig at vÊre sammen med og fantastisk til at lÊre at fra sig. Desuden taler han fuldstÊndig som Jan ElhÞj. Det er skideskÊgt. Han mestrer også til perfektion hvornår han skal kommentere på ens kÞrsel, og hvornår man fx selv skal have lov at opdage, at man har glemt at slukke blinklyset, hvilket er afstressende i nogle ellers stressende situationer. God kÞreskole med udstyr man kan låne inkl. rygskjold.
AnbefalelsesvÊrdig!
Jeg har vÊret rigtig glad for 123trafik. De har vÊret venlige, meget flexible og imÞdekommende hele vejen igennem mit kÞrekort forlÞb. Jeg tog MC kÞrekort på ca. 2 måneder. Undervisningen har vÊret let at fÞlge med i og alle underviserne har vÊret kompetente.
Jeg kan varmt anbefale kÞreskolen!