180.no Nummeropplysningen AS レビュヌ 1,116

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ble lovet en testperiode med "ekstra synlighet" pÃ¥ 180.no. Ble lovet at vi skulle ta et nytt mÞte nÃ¥r testperioden var ferdig, for Ã¥ vurdere om det var verdt Ã¥ fortsette med. Perioden ble automatisk f... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

En verdifull app hvor man raskt fÃ¥r svar og informasjon vedr. det man sÞker. Om det er feil info rettes dette rimelig raskt. Man fÃ¥r henvisninger til adresse og man fÃ¥r ogsÃ¥ risikovurderinger. Meget... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kom fort opp info om hvem som ringte og det kom opp rÞd farevarsel, hvis det var "Spam-alert". Jeg synes denne appen var nyttig og bra. Men jeg blir Ã¥ avinstallere den allikevel, for jeg har ikke bru... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Personlig imÞtekommende og var svÊrt villig til lytte til kundens behov Var villig gkrysse egne rammer og tok hÞflig forbehold om drÞfting m nÊrmeste leder og er ikke noe problem.han lovet et svar... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Nordens mest populÊre opplysningsapp laster du gratis med til Android og iPhone her www.180.no/app Ingen skjulte månedlige kostnader :-) Se opp for lignende apper som er gratis og laste ned. Trenger du hjelp til appen eller har forslag til endringer? Kontakt oss gjerne på app@180.no

連絡先

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Jeg ble ringt opp av ei veldig agressiv

Jeg ble ringt opp av ei veldig agressiv selger. Sa fÞrst ja, fÞr jeg ombestemte meg. Da hun ringte meg opp noen uker i etterkant og sa at jeg hadde misforstått, og dette var en bindende avtale, nektet jeg og godta dette. Hun var kvass og ufin. Slike mennesker burde definitivt ikke jobbe med mennesker. Skal aldri ha noe med dette firmaet her og gjÞre og anbefaler heller ingen andre og ha det

2025幎10月17日
5぀星のうち1の評䟡

ALDRI si ja til noe muntlig

ALDRI si ja til noe muntlig. De nekter å avbryte avtalen om man har snakket om det på telefon selv om de sier at det hÞres ut de sier at du har bundet deg, sier de ikke "nå har du ingen angrerett siden du har sagt ja på denne samtalen". Du får ikke noe kontrakt som du skal skrive under på. De er også veldig nedlatende og lite hjelpsomme når du fÞrst prÞver å komme deg ut av denne knipen.

2025幎10月3日

Bruk alle andre istede

Bruk alle andre istede, tilbyr gratis periode å det som er. Men du får faktura fra 2800-5000kr å mener du er pliktig til og betale selv om du selv har spÞrt mange ganger om DET ER GRATIS PERIODE å du kan avslutte helt frivillig når du vill. Men det stemmer ikke.

2025幎9月29日

180.no burde anmeldes

Som bedriftskunde anbefaler jeg alle å holde seg langt unna 180.no. Det koster altfor mye i forhold til hva man får igjen, og det virker som at det er det 180 spekulerer i. For det de leverer er utdatert, likevel bruker de alle kyniske midler for å få deg som kunde, og gjÞre det uendelig vanskelig å avslutte forholdet.

Mens andre i 2025 leser og responderer på e-post, gjÞr ikke 180.no det. De ignorerer din skriftlige oppsigelse og insisterer på å svare på din e-post per tlf. Og på tlf havner du i en runddans av overtalelse i å fortsette som kunde til du ikke orker mer, eller ikke har mer tid i en presset arbeidsdag, og gir deg.

Det er helt utrolig at dette er lovlig. Noen som har tid og kapasitet burde anmelde dem.

2025幎9月30日

Kjapp og presis

Kom fort opp info om hvem som ringte og det kom opp rÞd farevarsel, hvis det var "Spam-alert". Jeg synes denne appen var nyttig og bra. Men jeg blir å avinstallere den allikevel, for jeg har ikke bruk for den og synes det blir litt for mye å må trykke bort etter hver samtale

2025幎9月5日

Svindel

Svindel, styr unna! Man må kansellere avtalen flere ganger, både på email og gjennom telefonsamtale og de fortsatt sender faktura! BÞr anmeldes til politi

2025幎9月4日
5぀星のうち1の評䟡

Hadde jeg kunnet gi minus så hadde jeg det!

Hadde jeg kunnet gi - så hadde jeg gjort det! Jeg startet opp en ENK bedrift i april, å der var 180.no på ballen med en gang. Ble rundlurt! Skulle ha 4500kr for at jeg skulle få MASSE treff på nettsiden min via sÞkeord. Etter 4-5 mnd hadde jeg 19 treff. PrÞvde å si opp avtalen få uker etter jeg sa ja til avtalen. De nektet meg å avslutte. Når selgeren ringte meg så fÞlte jeg at jeg ikke hadde noe annet valg enn å si ja.

Hold dere vekke fra 180.no dersom dere er små grundere! De bare lurer dere! KÞdder det til med folks privatÞkonomi! Fy sÞren de burde skamme seg!!!!!!

2025幎8月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス