Ble lovet en testperiode med "ekstra synlighet" pÃ¥ 180.no. Ble lovet at vi skulle ta et nytt mÞte nÃ¥r testperioden var ferdig, for Ã¥ vurdere om det var verdt Ã¥ fortsette med. Perioden ble automatisk f... ãã£ãšèŠã
En verdifull app hvor man raskt fÃ¥r svar og informasjon vedr. det man sÞker. Om det er feil info rettes dette rimelig raskt. Man fÃ¥r henvisninger til adresse og man fÃ¥r ogsÃ¥ risikovurderinger. Meget... ãã£ãšèŠã
Kom fort opp info om hvem som ringte og det kom opp rÞd farevarsel, hvis det var "Spam-alert". Jeg synes denne appen var nyttig og bra. Men jeg blir Ã¥ avinstallere den allikevel, for jeg har ikke bru... ãã£ãšèŠã
Personlig imÞtekommende og var svÊrt villig til lytte til kundens behov Var villig gkrysse egne rammer og tok hÞflig forbehold om drÞfting m nÊrmeste leder og er ikke noe problem.han lovet et svar... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nordens mest populÊre opplysningsapp laster du gratis med til Android og iPhone her www.180.no/app Ingen skjulte månedlige kostnader :-) Se opp for lignende apper som er gratis og laste ned. Trenger du hjelp til appen eller har forslag til endringer? Kontakt oss gjerne på app@180.no
Nydalsveien 36 A, 0484, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- app@180.no
- 180.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 3ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Jeg ble ringt opp av ei veldig agressivâŠ
Jeg ble ringt opp av ei veldig agressiv selger. Sa fÞrst ja, fÞr jeg ombestemte meg. Da hun ringte meg opp noen uker i etterkant og sa at jeg hadde misforstått, og dette var en bindende avtale, nektet jeg og godta dette. Hun var kvass og ufin. Slike mennesker burde definitivt ikke jobbe med mennesker. Skal aldri ha noe med dette firmaet her og gjÞre og anbefaler heller ingen andre og ha det
Den beste nummeropplysningen til Norge
Den beste nummeropplysningen til Norge
Og denne er helt gratis
ALDRI si ja til noe muntlig
ALDRI si ja til noe muntlig. De nekter å avbryte avtalen om man har snakket om det på telefon selv om de sier at det hÞres ut de sier at du har bundet deg, sier de ikke "nå har du ingen angrerett siden du har sagt ja på denne samtalen". Du får ikke noe kontrakt som du skal skrive under på. De er også veldig nedlatende og lite hjelpsomme når du fÞrst prÞver å komme deg ut av denne knipen.
Bruk alle andre istede
Bruk alle andre istede, tilbyr gratis periode å det som er. Men du får faktura fra 2800-5000kr å mener du er pliktig til og betale selv om du selv har spÞrt mange ganger om DET ER GRATIS PERIODE å du kan avslutte helt frivillig når du vill. Men det stemmer ikke.
Banditter.
Rapportere svindlere
Topp at man kan rapportere telefonsvindlere
Kjekt
Veldig greit oppsett. God informasjon og innpakket i en praktisk app, som er oversiktlig og enkel å forstå.
180.no burde anmeldes
Som bedriftskunde anbefaler jeg alle å holde seg langt unna 180.no. Det koster altfor mye i forhold til hva man får igjen, og det virker som at det er det 180 spekulerer i. For det de leverer er utdatert, likevel bruker de alle kyniske midler for å få deg som kunde, og gjÞre det uendelig vanskelig å avslutte forholdet.
Mens andre i 2025 leser og responderer på e-post, gjÞr ikke 180.no det. De ignorerer din skriftlige oppsigelse og insisterer på å svare på din e-post per tlf. Og på tlf havner du i en runddans av overtalelse i å fortsette som kunde til du ikke orker mer, eller ikke har mer tid i en presset arbeidsdag, og gir deg.
Det er helt utrolig at dette er lovlig. Noen som har tid og kapasitet burde anmelde dem.
Gir meg nummeret med en gang og godâŠ
Gir meg nummeret med en gang og god informasjon om det er svindel/ skam/rapportert fra andre
Enkelt å skrive det man mener
Enkelt å skrive det man mener, og hvem nr er fra, hvis man vet det.
Slipper for at bruge tid på tlf sÊlgere
Dejligt at man med appen kan se. Når det er et registreret telefonsÊlger eller svindel nummer.
Veldig nyttig Ã¥ se hvem som ringer fÞrâŠ
Veldig nyttig å se hvem som ringer fÞr man svarer
Kjapp og presis
Kom fort opp info om hvem som ringte og det kom opp rÞd farevarsel, hvis det var "Spam-alert". Jeg synes denne appen var nyttig og bra. Men jeg blir å avinstallere den allikevel, for jeg har ikke bruk for den og synes det blir litt for mye å må trykke bort etter hver samtale
Svindel
Svindel, styr unna! Man må kansellere avtalen flere ganger, både på email og gjennom telefonsamtale og de fortsatt sender faktura! BÞr anmeldes til politi
det var fra et telefon nummer jeg ikkeâŠ
det var fra et telefon nummer jeg ikke kjente ,men det var riktig person jeg snakket med så alt er bare fint
100% tilfreds.
Er fuldt ud tilfreds med appen. Jeg bliver advaret, sÃ¥ snart det er et irrereterende marketings salg, som jeg ikke orker at tale med.ðð»ð
Hadde jeg kunnet gi minus så hadde jeg det!
Hadde jeg kunnet gi - så hadde jeg gjort det! Jeg startet opp en ENK bedrift i april, å der var 180.no på ballen med en gang. Ble rundlurt! Skulle ha 4500kr for at jeg skulle få MASSE treff på nettsiden min via sÞkeord. Etter 4-5 mnd hadde jeg 19 treff. PrÞvde å si opp avtalen få uker etter jeg sa ja til avtalen. De nektet meg å avslutte. Når selgeren ringte meg så fÞlte jeg at jeg ikke hadde noe annet valg enn å si ja.
Hold dere vekke fra 180.no dersom dere er små grundere! De bare lurer dere! KÞdder det til med folks privatÞkonomi! Fy sÞren de burde skamme seg!!!!!!