Ble lovet en testperiode med "ekstra synlighet" pÃ¥ 180.no. Ble lovet at vi skulle ta et nytt mÞte nÃ¥r testperioden var ferdig, for Ã¥ vurdere om det var verdt Ã¥ fortsette med. Perioden ble automatisk f... ãã£ãšèŠã
En verdifull app hvor man raskt fÃ¥r svar og informasjon vedr. det man sÞker. Om det er feil info rettes dette rimelig raskt. Man fÃ¥r henvisninger til adresse og man fÃ¥r ogsÃ¥ risikovurderinger. Meget... ãã£ãšèŠã
Kom fort opp info om hvem som ringte og det kom opp rÞd farevarsel, hvis det var "Spam-alert". Jeg synes denne appen var nyttig og bra. Men jeg blir Ã¥ avinstallere den allikevel, for jeg har ikke bru... ãã£ãšèŠã
Personlig imÞtekommende og var svÊrt villig til lytte til kundens behov Var villig gkrysse egne rammer og tok hÞflig forbehold om drÞfting m nÊrmeste leder og er ikke noe problem.han lovet et svar... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nordens mest populÊre opplysningsapp laster du gratis med til Android og iPhone her www.180.no/app Ingen skjulte månedlige kostnader :-) Se opp for lignende apper som er gratis og laste ned. Trenger du hjelp til appen eller har forslag til endringer? Kontakt oss gjerne på app@180.no
Nydalsveien 36 A, 0484, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- app@180.no
- 180.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 3ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
At det er irriterende og de ringer til alle dÞgnets tider. Ikke greit når en har takket nei en gang så burde det holde!
Nå er det fÞrste gang jeg bruker dere så litt tidlig og legge til så mye mere. Mvh A. W.
Bare lureri og scam
Bare lureri og scam, sender regningen selvom man ikke Þnsker å benytte seg av dem.
Hej nu har jeg skrevet en mail til 180âŠ
Hej nu har jeg skrevet en mail til 180 i 2 mdr.om at de ikke gerne vil slette mit nr.da de trÊkker 39 kr på min telefon i hver mdr.og jeg har slet ikke den app 180 på min telefon.så har de svaret 1gang at nu har de gjort den gratis.men de trÊkker stadig 39 kr hver mdr.jeg har talt med mit telefon selskab om at flytte til et andet selskab.men de siger at det ikke nytter noget for det fÞlger mit nr .det eneste jeg kan gÞre er at få et nyt telefonnr.men det kan da ikke passe når jeg ikke har den app på min telefon.og nu har jeg så skrevet en mail til dem 3gange igen men de svarer ikke og forsÊtter med at trÊkke 39 kroner.hvad er det for et svindler firma.man kan jo ingen gang opsige den service.så jeg ikke har og har aldrig haft.er der andrer der har oplevet det samme.mvh.connie kloth.
God og nÞyaktig informasjon.
Det var en veldig god informasjon om hvem og hva slags samtale det dreide seg om. Det er viktig for meg meg siden jeg har blitt scammet igjennom telefonen tidligere.
180 reklamerer med at dere vet hvem somâŠ
180 reklamerer med at dere vet hvem som ringer??? Bare tull
Fin Ã¥ sjekke tlf nummer og styre unnaâŠ
Fin å sjekke tlf nummer og styre unna svindlere
Så nÊrme svindel som man kan komme
Her betaler man i dyre dommer (minst 8000 i året med påstått 70% rabatt) for å stå oppfÞrt i en telefonliste som er helt unÞdvendig. I tillegg er det ekstra vanskelig å avslutte forholdet. Om man ikke får sagt opp i tide blir man implisitt bundet i 12 nye måneder med kontrakt slik at de kan suge deg tom for penger som en blodsugende blodigle. Som andre nevner her så holder det ikke med skriftlig oppsigelse, men de vil da ringe tilbake og om man ikke svarer er det en ny runde med 12 måneder binding som implisitt blir signert. Hold dere langt unna! Dette er så nÊrme svindel som det går ann å komme, men slik at de fortsatt akkurat holder seg på lovens side.
Nyttig forbindelse!!
Jeg er veldig fornÞyd med å få informasjon om pågående selgere, og svindel! Jeg har hatt god nytte av nummeropplysningen, og vil gjerne anbefale den til andre!
Svindlere
Hei, sagt opp avtalen skriftlig på mail, men de sender ny faktura igjen. Anbefaler å holde unna!
Styr unna 180 â uprofesjonelt, villedende og potensielt bevisst vanskeÂgjort oppsigelse
Jeg opprettet et AS tidligere i år, og ble kontaktet av 180 nÊrmest umiddelbart etter registreringen i BrÞnnÞysund. Jeg hadde ikke engang mottatt min egen registreringsbekreftelse fÞr de ringte. Jeg ble tilbudt en «gunstig» avtale, og tenkte at det kanskje kunne vÊre nyttig.
Da prÞveperioden nÊrmet seg slutten, sendte jeg skriftlig oppsigelse pÃ¥ e-post og fikk skriftlig bekreftelse tilbake om at oppsigelsen var mottatt, og at avtalen ville lÞpe ut. Etter dette hÞrte jeg ingenting â helt til det plutselig dukket opp regninger.
Det viste seg at 180 krever telefonisk bekreftelse av oppsigelsen i tillegg til skriftlig. Dette ble aldri opplyst om i e-postdialogen. De prÞvde å ringe meg 2 ganger fÞr avtalen var bindende igjen.
Da jeg tok kontakt, gikk det tydelig frem at dette er en praksis som gjÞr det unÞdvendig vanskelig Ã¥ si opp â og som lett fÞrer til at kunder blir sittende med urettmessige krav. Etter en lang diskusjon gikk de med pÃ¥ at jeg skulle betale halv pris for en ny periode, selv om jeg allerede hadde sagt opp.
180 fremstår for meg som useriÞst og lite tillitsvekkende. Modellen deres virker lagt opp for å fange kunder i «stilltiende forlengelse» ved å ringe fra skjult nummer og deretter sende saker til inkasso.
Jeg anbefaler alle som driver AS å styre langt unna 180.
vi anmelder telia for telefon âŠ
vi anmelder telia for telefon terror
Slipper å svare selgerne
Slipper å svare selgerne. Jeg ser alltid hvem som ringer.
SVINDEL SVINDEL SVINDEL
Ringte meg rett fÞr jeg skulle pÃ¥ jobb, sa jeg hadde dÃ¥rlig tid, han sa «vi er snart ferdig her» og begynnte Ã¥ bable i ett bankende kjÞr, og snakte om gratis her og gratis der. SÃ¥ 1 dag senere kom det en ordrebekreftelse pÃ¥ mail, ogsÃ¥ faktura pÃ¥ egentlig over 20,000kr men eg fikk da rabattð sÃ¥ fikk faktura pÃ¥ 4,400, det e heilt sykt at det gÃ¥r an, har truet med advokat da di har ingen bindene bevis pÃ¥ at jeg har takket ja, lykke til 180ð
(SVINDEL) PASS PÃ
!!
Nyttig tjeneste.
Dette er en super tjeneste som jeg bruker for å lese om andres erfaring med uÞnskede oppringinger.
Telemarked selgere og telefonsvindlere er en uting og skulle vÊrt stoppet.
Jeg bruker alt for mye tid på å svare på telefonoppringninger som jeg ikke Þnsker.
Det var reparatÞren til Drammen kommuneâŠ
Det var reparatÞren til Drammen kommune som fikser alt av ting som du låner av hjelpemidler og han var veldig positiv mann og hyggelig å prate med
Fungerer godt som en informasjonsâŠ
Fungerer godt som en informasjons tjeneste for informasjon angående ukjente nummere som har ringt meg.
Advarsel
Advarsel: UnngÃ¥ 180.no â villedende praksis og null verdi for pengene
Dette er en tydelig advarsel til alle som vurderer Ã¥ bruke 180.no. Selskapet lokker kunder med lÞfter om trygghet og kontroll â blant annet at man ikke vil bli belastet uten forhÃ¥ndsvarsel. I praksis viser det seg Ã¥ vÊre helt motsatt.
Plutselig sitter man med et kostbart abonnement som fornyes automatisk, uten varsel eller samtykke. Flere tusen kroner trekkes rett fra kontoen hvert halvår, uten påminnelse eller bekreftelse fra brukeren.
ForsÞk pÃ¥ Ã¥ kontakte kundeservice fÞrer sjelden til en lÞsning. Systemet virker konstruert for Ã¥ vÊre vanskelig Ã¥ navigere, og man mÞtes ofte med standardiserte svar uten reell vilje til Ã¥ hjelpe. Selv nÃ¥r man fÃ¥r beskjed om at en betaling er den «siste», dukker neste trekk likevel opp â som et nytt sjokk pÃ¥ kontoutskriften.
Tjenesten gir heller ingen merkbar effekt. Ingen ekstra kunder, ingen Þkt synlighet â bare en unÞdvendig utgift og mye frustrasjon.
Dette fremstår som en villedende tjeneste som tjener på at brukere ikke fanger opp detaljer i de små skriftlinjene.
Mitt råd er klart: Styr langt unna 180.no. Det finnes langt mer seriÞse og pålitelige alternativer som faktisk leverer verdi for pengene.
Svindeladvarsler
Flott at Dere lager det lettere for folk å sÞke opp svindlere