Region Hovedstaden レビュー 480

TrustScore 5段階評価の1.5

1.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Man skulle tro at de ansatte de mest uhøflig me, afvisende og nedladende mennesker som dukker op til jobsamtalerne. Jeg forstår godt at de måske ikke lige altid kan hjælpe en fordi det ikke er akut no... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ved henvendelse til 1813 modtog jeg både kompentent og imødekommende hjælp vedrørende forespørgsel. Der blev tjekket op og ringet tilbage med svar så jeg kunne få en rolig weekend indtil besøg hos ege... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Nedladende og umenneskelig behandling. Jeg er rystet over hvordan de ansatte hos 1813 behandler os der ringer. Jeg har Kun haft dårlige oplevelser når jeg har ringet og derfor vælger jeg at skrive... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ringe kvalitet og dårlig service , sur sygeplejske , skælder en ud over ens problem , føjer en af med du må vente til mandag morgen med at gå til egen læge, Siger det ens eget problem ,hun vil helle... もっと見る

企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

1813 læge lagde bare på

Mens jeg flere gange både siger til 1813 at jeg har flere skjulte handikaps ingen kan se

Og jeg gentagne gange afvises at kunne få hjælp af psykolog betalt af det offentlige

Så de henviser til at prøve at ringe til psykiatrien
Så siger jeg at jeg ved at de med det samme vil henvise mig til at ringe 1813
Hun virker slet ikke til at kunne fåstå at jeg hele tiden afvises og afvises hun ligger på under samtalen det føles virkelig umenneskelige politiet har næsten lige sent en bekymring henvendelse til min kommune det sagde jeg også til 1813 inden hun bare lage på

Den sag her har jeg derfor tænkt mig at klage over

2024年9月18日

Umenneskeligt.

Servicen er dårlig, jeg havde problemer med at trække vejret flere gange om dagen, jeg kunne ikke trække vejret og virkelig kæmper for at trække vejret ind og ud, det virker som om jeg er ved at dø, mine øjne vidt åbne og vand løber fra mine øjne og mund, Sygeplejersken lagde på uden overhovedet at lytte til mig. Så mærkeligt og umenneskeligt.

Jeg har siden 1991 betalt min alle skatter og jeg har det været godt og meget meget sjældent har jeg brugte min læge min da jeg skal bruge for en i det situationen jeg synes jeg virkelig had bruge for.

2024年9月18日

Grotesk lang ventetid

Fik at vide at ventetid var 38 min og bad så om at blive ringet op når tid var. det skete efter 1 time og 43 min, men kunne ikke nå at tage tlf. fordi man kun har få sekunder til at tage tlf. og det selvom jeg havde tlf. lige ved siden af mig. de prøvede så at ringe 2 gang, men det er jo bare fuldstændig ligegyldigt når man ikke kan nå at tage den før de lægger på. Så min opfordring må være at man ikke skal bede dem om at ringe op og forvente meget længere ventetid end de siger til at starte med. men synes ventetiden er grotesk.

2024年9月14日
5つ星のうち1の評価

Katastrofe ringet ang meget ondt i…

Katastrofe ringet ang meget ondt i skulderen desværre de kun ikke hjælpe også spurgt jeg om jeg kan kom i skadestuen og bliver undersøgt igen siger hun nej det hjælper sku ikke du kan tage smertestillende piller
Katastrofe fulstændig

2024年9月6日

Voldsomt lange ventetider.

Voldsomt lange ventetider.

Skulle kontakte sociolancen grundet en borger, der var gået omkuld på gaden, som jeg tidligere på dagen havde set var stærkt beruset.

Efter 2 timers venten i telefonen til 1813 endte det med, jeg måtte lægge på og ringe 112, da jeg simpelthen ikke havde tid til at stå hos den her person hele dagen.
Stod med mit lille barn på 2 år, som jo ikke forstod hvad det hele var for noget, og der var stadigvæk 12 numre før mig.

Synes det er langt ude, at netop sådan noget som sociolancen skal gå via 1813, når der er så elendig service. Det med service i det offentlige er jo efterhånden også bare en by i Rusland. Vi har i Danmark ingen stolthed i velfærdsstaten. Det skal jo ikke engang på nød og næppe kunne køre rundt. Langt ude. Jeg synes virkelig det er pinligt.

2024年8月15日
5つ星のうち1の評価

Mange af medarbejderne der inden

Mange af medarbejderne der inden. Er total inkompetente og mangler seriøst noget oppe på øverste. Deres leder må mindst være tabt på gulvet som barn. Total typisk dansk ar service branchen er blevet så dårlige. Vi mangler et opgør mod dem.

2024年8月7日
5つ星のうち1の評価

Ringede til 1813 5/8-24 grundet voldsom…

Ringede til 1813 5/8-24 grundet voldsom reaktion på en udrensning, voldsomme kramper, tæt på opkast, voldsom koldsved, fingrene blev stive.
Talte først med en sygeplejerske og hun var behagelig og grundig i samtalen. Hun får faktisk 4 ⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg bliver viderestilles til en læge.
Noget mere ligeglad skal man lede længe efter. Vi var 3 der kunne høre ham og han havde for det første ikke læst det sygeplejersken havde skrevet til ham og da han så læste det spurgte han mig, hvad han kunne gøre.
Jeg fortæller igen og nævner selv om det måske kan have noget med for lidt væske at gøre og så siger han. Ja, det er det nok.
Efter jeg siger OK, siger han ikke mere og jeg må selv afslutte samtalen
Totalt ligeglad med mig og mit opkald og skulle måske have valgt en anden levevej, når mennesker og deres helbred ikke interesserer en

2024年8月5日
5つ星のうち2の評価

Forhastet hjælp

Det virkede som om de havde meget travlt. Jeg nåede ikke engang at uddybe årsagen til den skade, der var sket. Følte mig ikke betrygget efter oplevelsen. Meget ærgerligt hvis de har så travlt.

2024年8月3日

Terrible experience

Thrown off the phone several times while waiting. Last time initially told 33minutes wait by the phone system which turned out to be 1h10 min wait in reality. Plus then another 2.5h before a doctor is available. And most likely more waiting time to be expected then according to the text I have received.
The state of this is like a third world country. I am danish and I am so ashamed of this service which must be even endangering lives.
The doctor was pretty rude and annoyed that I didn’t have an address in Denmark.
I won’t hope for any foreigners to become sick in Denmark and especially not during danish summer holidays where it seems the service more or less breaks down.

2024年7月13日

Fuk regionH

Fuk jer små ussel fuking svin dræb jer selv eller skal i overtales til det??? Fuking tager 40min og komme igennem jeg fuking telefon svare for yderligere og vente 3 timer i tlf for ydeligere og vente 13 timer på skade stuen m, bare fuking vent tag det her videre

2024年6月29日
5つ星のうち1の評価

"den forventede ventetid er mere end 1…

"den forventede ventetid er mere end 1 time"
Hold nu ... en joke..
Jeg vil 10x hellere betale 1% mere i skat, og så kunne få hjælp når man har behov for det i stedet for den her joke.
At man som region ikke ansætter flere mennesker til en så vigtig position er jo direkte at tage p. på folk.

2024年6月1日

Uacceptabel opførsel

Den kvinde jeg snakkede med var slet ikke til at kommunikere.
Ville på ingen måde give min mor en tid til akutmodtagelsen og ikke nok med at man venter næsten en time på at komme igennem, så ender det med at man kommer igennem til en arrogant person som vælger at råbe i tlf. og smækker røret på! Uacceptabelt opførsel!!!!!!!! Føjjjjj!!!!
Hun arbejdede det helt forkerte sted, føjjjj en personlighed lige til at brække sig over!!!

2024年6月1日
5つ星のうち1の評価

Kl 19:14 talte jeg med den mest…

Kl 19:14 talte jeg med den mest uvelkomne person på 1813!! Hun AFVISER mig med det samme!
Kan ikke finde ud af screene patienter!
Og hun LÆGGER PÅ!
Hun skulle lige have det sidste ord og bad mig om at klage!
Der kommer en slem klage din vej ! Føj!!'

2024年5月12日
5つ星のうち1の評価

Det er da godt det ikke er en privat…

Det er da godt det ikke er en privat virksomhed, der lever af deres kunder man ringer til. Vi har stort set aldrig haft kontakt med vagtlægen men i denne weekend må først jeg ringe på min datters vegne og senere ringer min datter på 14 år selv. Årsag var mistanke om blærebetændelse som senere blev bekræftet. Symptomer opstod fredag aften selvfølgelig og da hun skal til Holland mandag morgen var vi nødsaget til at få det undersøgt og starte op på penicillin. Begge gange bliver vi mødt af mavesure medarbejdere, der overhovedet ikke lytter til hvad man siger og man mærker surhed lige fra de tager telefonen efter man har siddet i kø i evigheder. Total ubehøvlede svar - jeg endte med at smide røret på efter halvanden minut. Tydeligvis vil de bare have samtalen overstået og samlet brugte vi Max 3-4 min af deres tid.
Man kan undres, er de tvunget til de telefoner ? De lyder som om det hænger dem langt ude af halsen. Find dog et nyt job - helst et hvor du ikke har med mennesker at gøre 😳

2024年4月13日

Absolut ingen hjælp!

Min kæreste ringer i går aftes til 1813 og taler med en dame, der mildest talt negligerer alt, hvad han fortæller. Han fortæller, at husstanden har været ramt af streptokokker (vores dreng har været i 16 dages penicillinbehandling over to omgange for halsbetændelse og han selv har for få dage siden afsluttet en penicillinkur for lungebetændelse). Han fortæller, at han har fået meget ondt i halsen, har en hævet smertefuld drøbel, nærmest ikke synke, har feber og har det virkelig dårligt. Damen spørger, hvordan han vil vurdere sine smerter fra 1-10. Han svarer 8 - efter Panodil. Han forsøger flere gange at give udtryk for, at han gerne vil tilses og evt. podes for streptokokker, så han kan opstarte behandling (igen). Damen nærmest ignorerer hans ønske om at blive tilset, opsummerer deres samtale og siger så; “Tag en ibuprofen og henvend dig til egen læge i morgen - eller hvis det bliver værre”. Værre? Hvorfor spørge om, hvor han er smertemæssigt på en skala fra 1-10, hvis svaret er underordnet?
Han er netop kommet hjem fra egen læge. Med penicillin for streptokok-halsbetændelse…

2024年4月7日
5つ星のうち1の評価

Dårlig behandling ved blodprop.

Mit højre underben var rødt. hævet. ømt og varmt. Om aftenen, da min støtte kom hjem til mig, kiggede han på det og vi besluttede at ringe til 1813. det tog tre kvarter at komme igennem til en medarbejder. Da min støtte forklarede symptomerne, mente medarbejderen fra 1813 at der kunne være tale om en blodprop i benet. Derefter spurgte hun, meget uforståeligt, om min støtte selv kunne komme ind med mig til hospitalet. Og det selvom vi havde forklaret at jeg i forvejen bruger benskinner og rollator. I øvrigt er det ikke almindelig praksis at patienter som har fået en blodprop, skal gå. Da min støtte så sagde, at det ville han ikke tage ansvaret for, lovede de omsider at sende en transport. Vi ventede så i halvanden time og så ringede det endelig på døren. "Der er en taxa" var der en stemme der sagde. 1813 havde sendt en helt almindelig taxa. Den sendte vi naturligvis bort. Min støtte ringede så 112, fordi nu måtte de tage os alvorligt. Medarbejderen fra 112 var da også noget forbavset over, at der først var blevet sendt en almindelig taxa. Efter yderligere en times venten kom der endelig en kvalificeret transport fra HB, med en chaufør som var meget professionel. Tak for ham. Jeg føler mig ærlig talt dårlig behandlet. Håber aldrig at 1813 igen sender en forkert transport ud til et menneske som har fået en blodprop. Ærlig talt 1813 ... ingen tak herfra for jeres behandling !!!

2024年3月31日
5つ星のうち1の評価

Min søn på 13 har meget ondt i halsen-…

Min søn på 13 har meget ondt i halsen- sidder og spytter hans spyt i en flaske fordi det gør for ondt at synke- taler med en sygeplejerske fra 1813 som jeg forklare hans problemer til og fortæller at vi har halsbetændelse på matriklen . Hun vil gerne se ham på video opkald, hvortil hun konstatere at han er meget hævet og meget rød.. hun siger vi skal vente til - hun kommer tilbage til tlf og siger at vi skal give ham smertestillende og henvende os til egen læge… jeg spørg så til hvorfor min mand kan komme til vagtlægen igår og blive podet og få konstateret halsbetændelse og få penicillin ? Når jeg har et barn med store smerter- det ville hun vurdere var den rette løsning, for de ku ikke pode eller tage hans crp( infektionstal) det passer ikke , for det fik min mand igår. JEG ER MÅLLØS… virkelig dårlig stil !!!

2024年4月7日

レビューの対象になっている企業の方へ