Region Hovedstaden レビュー 480

TrustScore 5段階評価の1.5

1.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Man skulle tro at de ansatte de mest uhøflig me, afvisende og nedladende mennesker som dukker op til jobsamtalerne. Jeg forstår godt at de måske ikke lige altid kan hjælpe en fordi det ikke er akut no... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ved henvendelse til 1813 modtog jeg både kompentent og imødekommende hjælp vedrørende forespørgsel. Der blev tjekket op og ringet tilbage med svar så jeg kunne få en rolig weekend indtil besøg hos ege... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Nedladende og umenneskelig behandling. Jeg er rystet over hvordan de ansatte hos 1813 behandler os der ringer. Jeg har Kun haft dårlige oplevelser når jeg har ringet og derfor vælger jeg at skrive... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ringe kvalitet og dårlig service , sur sygeplejske , skælder en ud over ens problem , føjer en af med du må vente til mandag morgen med at gå til egen læge, Siger det ens eget problem ,hun vil helle... もっと見る

企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Man venter i flere timer til telefon

De tager dig aldrig til tiden

Dårlig attitude

2025年4月6日

Drømmer jeg?

Min tommelfinger er udsat for en eller anden form for skade. Om det er et brud ved jeg ikke, men jeg ved med sikkerhed at den IKKE kan ignoreres. Smerten er utrolig, og jeg er i rette sind ved at sige at jeg KRÆVER behandling. Jeg kan ikke strække den, jeg kan ikke bukke den, jeg kan ikke engang trykke i den. Smerten forbliver samme sted i minutter ad gangen. Da man så ringer 1813, forklarer (Betina) at jeg simpelthen skal følge RICE-principperne, som går ud på at tage panodil og ipren. For det første er Smerten er så ubærlig, at der ikke er tale om håndkøbssmertestillende. Det er ikke til diskussion. I er uforskammede, og der skal under Ingen (I-N-G-E-N) omstændigheder mærkes næsvished hos en operatør, som arbejder med akut syge og tilskadekomne. Som et minimum SKAL du henvise mig til min skadestue, booke eller lignende. Det her er ikke bare en dårlig anmeldelse, men et bud om at der simpelthen skal stilles krav til samtlige pengeglade og ligeglade ansatte bag telefonen, som tilhører et regionalt akutnummer.

2025年3月29日
5つ星のうち1の評価

Det er som om de ikke tager unge…

Det er som om de ikke tager unge mennesker seriøst
Jeg har ligget her hjemme i 2 uger snart syg, jeg får derefter øjenbetændelse grundet af mit emun forsvar er så lavt. Jeg har ringet til egen læge, var i kø i 2 timer og 30 minutter, hvor jeg derefter bliver lagt på.
Jeg ringer til 1813 da egen læge nu har lukket. Første dame jeg snakkede med var mega flabet og lagde på før jeg kunne sige noget. Jeg ringer derefter igen og kommer igennem til en sygeplejske som tilsyneladende virker kold og mega ligeglad med ens bekymring. Derefter har de ikke kunne tilbyde mig en tid og jeg må vente til egen læge svare mig. Jeg har ikke tid de næste dage derfor ringer jeg 1813 som min enste muglighed.
Jeg skriver ikke kun blot dette for at sige de diskret at de er flabet mod unge mennesker, men min søster og flere af mine veninder har oplevet det samme som mig.

2025年3月26日
5つ星のうち1の評価

ringede til 1813 for min mand havde…

ringede til 1813 for min mand havde feber i flere dage, og stort set samme symptomer som da jeg havde lungebetændelse for 1,5 uge siden. vi ringer igår og får at vide vi skal kontakte dem hvis feber stiger, dagen efter, stiger hans feber, de siger det samme. vi ringer en time senere og kræver at han skal på hospitalet. lægen svarer flabet at de vil sende ham på bornholm. vi kommer på hillerød ( vi bor 100 meter væk fra bispebjerg hospital ) . lægen siger at han er 100 på at han har influenza og burde ikke tage akut pladsen fra andre, og bliver ved med at sige at vi sagtens kan sige fra på akutpladsen. vi kører derhen og finder ud af at han har lungebetændelse. jeg har lydoptagelse på den sidste læge, og sender en klage. i leger med folk liv, og ser dem som lotteri pladser istedet for at hjælpe syge mennesker. skam jer

2025年3月9日

Uduelige men lønnen er høj

Uduelige men lønnen er høj
Kors hvor er jeg træt af offentlig arrogance men lønne stiger og handling er der ingen af
Men lønnen er høj var det 8.8 procent
Når man ser produktet og resultater fatter jeg hat
Men betaler I dyredomme for for jeres fadæser.

2025年3月3日
5つ星のうち1の評価

Hvis jeg kunne give 0 havde jeg gjort…

Hvis jeg kunne give 0 havde jeg gjort det!

Jeg vil gerne dele en meget skuffende oplevelse, jeg havde, da vi ringede til 1813 for at få hjælp til min mors kløende hud, som kun blev værre dag for dag. Vi havde håbet på at få vejledning om, hvad vi kunne gøre, da hendes kløe var ledsaget af blødning og blev mere intens.

Vi ventede i en halv time for at komme igennem til deres telefonservice, og desværre blev vi mødt af en sygeplejerske, som slet ikke var villig til at lytte til vores bekymringer eller symptomer. Hun gav ikke nogen form for rådgivning eller forslag til, hvad vi kunne gøre for at lindre hendes ubehag. I stedet blev vi blot henvist til vores egen læge, hvilket vi ikke kunne forstå, da situationen var akut, og vi følte, at det kun blev værre.

Sygeplejersken snakkede konstant i munden på os, og vi havde slet ikke mulighed for at forklare symptomerne ordentligt. Det var en meget ubehagelig samtale, og hendes opførsel var simpelthen ikke acceptabel. Jeg endte med at slukke telefonen i ansigtet på hende, da det var klart, at hun ikke havde nogen interesse i at hjælpe os.

Vi ringer ikke for at få skældud fra en sygeplejerske, men for at få vejledning og hjælp i en situation, der kun blev værre. Efter at have ventet i så lang tid for at komme igennem, og blive mødt med denne attitude, er det simpelthen ikke okay. Jeg håber, at 1813 kan tage denne klage alvorligt og forbedre deres service, så andre ikke skal opleve samme frustration og manglende støtte.

2025年3月3日

Ubehagelig samtale

Mest udhulede, nytteløs indstans i danmark..
1,5 time i kø, min kone er så syg hun dårligt kan tale.
Men den udbrændte skranke pave nægter at tale med mig.
Fint jeg må hive min kone ud af sengen for at hun kan kontrollere at det er hende der er syg(fint nok, selvfølgelig skal man lige høre hende)
Men at man efter følgende nægter at lade mig tage over, når min kone har halsbetændelse og ikke kan tale.
Hun afbrød os konstant og var mildest talt ubehagelige at tale med.
Da min kone grædende bryder sammen,og siger så hold dog kæft dame så jeg kan svare dig, bliver man truet med, så vil i ikke have tiden hva??
Tænk man insinuerer sådan overfor syge mennesker.
Vi fik også voksen skæld ud for ikke at have en temperatur kontrol klar(det får man at vide man skal i telefonkøen)
Jeg har ventet i kø i halvanden time og på intet tidspunkt hørt denne besked.
Stram op!

2025年1月26日
5つ星のうち5の評価

Hej jeg gik i seng og jeg vågnede med…

Hej jeg gik i seng og jeg vågnede med stærke smerter i dag i mit højre håndled. Det føltes faktisk som omnder var brækket et eller andet. Ringede til 1813 og fik fat i en læge Kjeld. Må indrømme at da han sagde at jeg skulle putte mit håndled i varmt vand samt tage smertestillende tænkte jeg øv det mener han da ikke seriøst. Jeg havde forventet et besøg på hospitalet samt en røgtent undersøgelse. Og følte lidt jeg spildte min tid. Meeeeen anden gang jeg tog min arm i varmt vand skete miraklet. Lægen havde sgu ret. Mit håndled samt alle smerter forsvandt. Så min manglende tillid er nu ændret til stor tak og ros til Kjeld. Og tror han havde været på nattevagt for lød meget morgen træt 😄😄😄😄. Men stor ros for prima behandling

2025年1月25日
5つ星のうち1の評価

uacceptabel opførelse som sundhedsfaglig personale

Min bror var hos min syge mor hele natten,har ikke fået søvn og er udmættet. Jeg kommer hjem hos min mor og min bror har ringet 1813 og venter i kø.
Da han ikke rigtig kan svare på nogle spørgsmål vil han give tlfnen til mig da jeg er sundhedsasistent og er mere ind i min mors helbred.
Kvinden bag ved tlfnen hos 1813 siger jeg skal ikke tale med hele familien og nægter at tale med mig. Min bror bliver sur og siger det er ikke hele familien du skal tale med det er min søster som er asisten. 1813 ligger på og vil ikke høre efter.
Det er vanvittigt at 1813 kan tillade sig at udøve sit arbejde på denne måde..Sådan opføre man sig ikke som sundhedspersonale....
Jeg indgiver en klage....

2025年1月12日
5つ星のうち1の評価

Fik lige fat i en svinsk læge som godt…

Fik lige fat i en svinsk læge som godt kan hører og se i journalen at baby har grædt hele natten jeg ringer fjerde gang så fik hun is til at tage tøjet af baby hvor baby græd uafbrudt ISTEDTE for at se hende fysisk i kan ikke palper noget det var bare for at spille profesionel over tlf det er svinsk handling

2025年1月9日

Spildtid og ubrugelige spørgsmål

Jeg har lige spildt tiden på at snakke med sygeplejerske, der brugte flere minutter på at spørge ind til hvilken medicin jeg havde glemt at fornye recepten på, for så at fortælle mig at hun ikke kan hjælpe. Jeg oplyste i første sætning, hvad det drejede sig om, navn på medicin og hvad det skal bruges mod og alligevel trak hun mig gennem flere spørgsmål om ligegyldige ting.

2024年12月18日

Hjælp til 1813

Hej Allesammen,

Jeg er ikke uvildig uenig med jer i forhold til 1813.

Jeg har dog haft oprigtig stor glæde af, at optage samtalen for efterfølgende dokumentation da jeg gentagende gang også har måtte finde mig i, at der bliver råbt og skreget af mi, at røret bliver smækket på og i det hele taget måtte stå model til augante medarbejdere som ved - selv alvorlig sygdom - blot henviser til Panodil og egen læge 🤔

HUSK NU PÅ - det ER dig som skal bevise en evt klage, men TRO MIG - når du SELV har beviset - så LOVER JEG DIG - der sker noget og det med det samme 👍

En ting 1813 IKKE forventer, er at DU SELV optager deres usle behandling af mennesker der jo ikke ringer for sjov.
De er absolut og HELT sikker i deres egen udlægning da DU - under normale omstændigheder jo ikke ligefrem tænker i de baner når man bare har brug for en faglig kompetent sygeplejerske / læge - OPTAG HELLER FOR MEGET END FOR LIDT - det ER guld værd for dig...

2024年12月4日
5つ星のうち1の評価

Tarvelige medarbejdere og dårlig service

Estimeret ventetid 22 min.
Kom frem efter 72 minutter og fik at vide, at man ikke kunne hjælpe (på trods af farmaceuten fra apoteket sagde at de “SKULLE” hjælpe med sådan noget.
I øvrigt er det vist 6 gang jeg ringer, hvor man blot bliver anbefalet en Panodil og en tudekiks.
Altid tarvelige medarbejdere med ingen sans for empati

2024年11月17日
5つ星のうち1の評価

Jeg har aldrig nogensinde oplevet noget…

Jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignende. Egen læge er lukket og har måtte kontakte 1813, da jeg har det virkelig dårligt. Feber, smerter i hals, synkebesvær og hovedpine. Men får bare af vide, at jeg skal tage smertestillende, som jeg sagde ikke hjalp på mine smerter. Synes det er langt ude, at man ikke længere kan få hjælp, når man har det dårligt. 1813 er lige til, at lukke op og skide i.

2024年11月6日
5つ星のうち2の評価

Ringe service

Sad 1 en halv time og ventede i telefon blot for at få beskeden jeg kan ikke hjælpe dig du ikke sammen med din mor . Men nej er blevet ringet op af talrige assistenter der siger at der noget galt . Og min mor .
Om jeg så ikke lige kunne tage der ud og så ringe igen ej det kan jeg ved gud da ikke sidde i telefon endnu en gang i 1 en halv time .
Meget useriøst foretagende og spild af tid .
Hun fik så ikke hjælp trods hun måske har brækket benet og havde opsvulmet mave .
Dog handlede de godt på min fars indlæggelse hvor der hurtig kom ambulance .
Tak for det .

2024年10月12日
5つ星のうち1の評価

Tænk at de har ca næsten 80% dårlige…

Tænk at de har ca næsten 80% dårlige anmeldelser det er jo sygt vi bliver nød til at gøre noget jeg ligge her med ont i lungen og man få bare af vide vent til i morgen kl 08 det er jo totalt ufagligt og mangel på professionalisme og ansvar

Jeg tro jeg betaler 1900 kr kl 08 i morgen så kommer der en privat læge ud og kigge på en

Selv Falck har en bedre service in 1813 og man kan betale 500 kr om måneden for en service som er der for dig
Tænk lige over hvad du ikke få for dine skatte penge

2024年9月29日

レビューの対象になっている企業の方へ