24MX Česká republika レビュー

1,812
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mám skvělou zkušenost , při objednávce jsem udělala chybu , okamžitě jsem obchod kontaktovala a vše bylo ihned vyřešeno a druhý den bylo zboží na cestě a třetí den doručeno , jsem nadšená a moc díky.R... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Byl jsem velmi mile překvapen přístupem tohoto obchodu k zákazníkovi. Nejen, že mají skvělý sortiment zboží ale že dokáží pomoci vyřešit i zapeklitý případ, kdy došlo k poškození stanu vlivem nepřízně... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Výměna velikostí proběhla velmi rychle,vrácení peněz po zakoupení nového zboží v tentýž den. Vše dorazilo rychle,kvalitně ušité a za dobrou cenu. Nepodařilo se nám vygenerovat štítek dopravce.Po e-... もっと見る

企業情報

1. スポーツ

当該企業による記述

24MX je společností, která se snaží poskytovat vybavení a díly pro motokros, enduro, motocykly a celou komunitu okolo. Naším cílem je poskytnout zcela novou úroveň zážitku z nakupování, stejně jako bezkonkurenční sortiment za neuvěřitelné ceny.

当該企業による記述

Poštovné zdarma nad 2999Kč*
Při nákupu nad 2999 Kč máte nárok na poštovné zdarma (Nevztahuje se na nadrozměrné zboží)
Vrácení zboží do 60 dnů
Zakoupené zboží můžete vrátit nebo do 60ti dnů od jeho zakoupení. Zboží musí být zabaleno v originálním balení, nepoužito a v perfektním stavu. Nepřijímáme vrácení elektroniky (CDI boxy a systémy zapalování), podložky ventilu, hlavní trysky karburátoru, zboží vyrobeno na zakázku a výrobky podléhající zkáze jako jsou doplňky stravy a energetické nápoje.

連絡先

(1,812)

過去12か月のレビュー数: 160件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Objednával jsem z důvodu dostupnosti…

Objednával jsem z důvodu dostupnosti ještě modrého nářadí Unior aby mi to nedělalo neplechu. Měl jsem trochu obavy zda skutečně dorazí modré provedení. To co jsem si objednal jsem skutečně dostal. Cena byla odpovídající a zbytek věcí co jsem koupil v akci byly super. Za mě spokojenost, chvíli to trvalo ale hovno se stalo, dostal jsem co jsem chtěl. Díky

2026年5月16日
5つ星のうち1の評価

Boty Raven Champion

Mám koupené boty které prodává pouze 24mx a to boty značky Raven což by měla být přímo jejich značka, a však na tyto boty již není skoro rok náhradní pásek skladem a stejné boty jsou stále v prodeji, může prosím 24mx kontaktovat dodavatele a opět naskladnit náhradní pásky bot !

2025年12月14日
自発的なレビュー

Dobrý den,

děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že náhradní pásek k vašim botám Raven není již delší dobu skladem, a rozumíme zklamání, zvláště když jsou samotné boty stále v nabídce.

Vaši připomínku jsme předali příslušnému oddělení a prověříme možnosti opětovného naskladnění.

Děkujeme za Vaši trpělivost a za upozornění na tuto situaci.

Big sales

the best sales on the market. got 50% off

2026年5月12日

Hi,

We're happy to hear you found great sales! We appreciate your positive feedback.

Kindly,

Rychlá doprava

Rychlá doprava, kvalitní produkt

2026年5月5日

Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení.
Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlým doručením i kvalitou produktu.

Budeme se těšit na Váš další nákup!

S pozdravem

5つ星のうち5の評価

Na 24MX už to byl několikátý produkt…

Na 24MX už to byl několikátý produkt zakoupený (stan, bočnice, skládací židle, nyní schůdky). Se všemi produkty jsme spokojení, proto nakupujeme opskovaně. Schůdky máme k dodávce, výška je super, stabilita taky, materiál pevný. Bezkonkurenční cena, rychlá doprava. Doporučuji.

2026年5月4日

Dobrý den,

moc děkujeme za Vaši dlouhodobou přízeň a krásné hodnocení .
Velmi si vážíme toho, že se k nám opakovaně vracíte a že jste spokojený se všemi zakoupenými produkty.

Jsme rádi, že Vám schůdky vyhovují svou výškou, stabilitou i kvalitou zpracování, a zároveň děkujeme za pochvalu cen i rychlého doručení.

Budeme se těšit na Vaše další objednávky!

S pozdravem

Rychlost

Rychlost, kvalita výrobku

2026年5月4日

Dobrý den,

děkujeme za pozitivní hodnocení.

Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlým doručením i kvalitou produktu.

Budeme se těšit na příště.

Very satisfied.

Very satisfied.
I bought there trousers from company 100%. I did two separate orders for different sizes.
Even thought they do not fit me, there was no problem with returning them.
The process is easy to understand and handle.

2026年4月20日

Hi,

We're so glad to hear that our return process was easy to understand and handle, even though the trousers didn't fit. Thank you for your positive feedback!

Kind regards,

Super

Super, all ok...

2026年4月25日

Hi,

thank you for rating us. We are glad everything was as expected.

Kindly,

Není co dodat

Velmi spokojen jak s rychlostí odeslání tak kvalitou a cenou. Jo ještě bych zapomněl velmi sem ocenil velikostní tabulky a opravdu sedí

2026年4月13日

Dobrý den,

Děkujeme moc za Vaši recenzi! 😊 Jsme opravdu rádi, že jste spokojený s rychlostí odeslání, kvalitou produktů, cenami i velikostními tabulkami. Těší nás, že vše sedí, a těšíme se na Vaši další návštěvu!

S pozravem,

Vynikající obchod

Vynikající obchod, rychlá doprava a skvělá cena

2026年4月8日

Dobrý den,

Děkujeme moc za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojený s naším obchodem, rychlou dopravou i cenami. Těšíme se na Vaši další návštěvu!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。