24MX Česká republika レビュー

1,812
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mám skvělou zkušenost , při objednávce jsem udělala chybu , okamžitě jsem obchod kontaktovala a vše bylo ihned vyřešeno a druhý den bylo zboží na cestě a třetí den doručeno , jsem nadšená a moc díky.R... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Byl jsem velmi mile překvapen přístupem tohoto obchodu k zákazníkovi. Nejen, že mají skvělý sortiment zboží ale že dokáží pomoci vyřešit i zapeklitý případ, kdy došlo k poškození stanu vlivem nepřízně... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Objednával jsem z důvodu dostupnosti ještě modrého nářadí Unior aby mi to nedělalo neplechu. Měl jsem trochu obavy zda skutečně dorazí modré provedení. To co jsem si objednal jsem skutečně dostal. Cen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Výměna velikostí proběhla velmi rychle,vrácení peněz po zakoupení nového zboží v tentýž den. Vše dorazilo rychle,kvalitně ušité a za dobrou cenu. Nepodařilo se nám vygenerovat štítek dopravce.Po e-... もっと見る

企業情報

1. スポーツ

当該企業による記述

24MX je společností, která se snaží poskytovat vybavení a díly pro motokros, enduro, motocykly a celou komunitu okolo. Naším cílem je poskytnout zcela novou úroveň zážitku z nakupování, stejně jako bezkonkurenční sortiment za neuvěřitelné ceny.

当該企業による記述

Poštovné zdarma nad 2999Kč*
Při nákupu nad 2999 Kč máte nárok na poštovné zdarma (Nevztahuje se na nadrozměrné zboží)
Vrácení zboží do 60 dnů
Zakoupené zboží můžete vrátit nebo do 60ti dnů od jeho zakoupení. Zboží musí být zabaleno v originálním balení, nepoužito a v perfektním stavu. Nepřijímáme vrácení elektroniky (CDI boxy a systémy zapalování), podložky ventilu, hlavní trysky karburátoru, zboží vyrobeno na zakázku a výrobky podléhající zkáze jako jsou doplňky stravy a energetické nápoje.

連絡先

(1,812)

過去12か月のレビュー数: 160件

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

You didnt give me stickers….

You didnt give me stickers….. :(

2026年4月4日

Hi,

We’re very sorry that the stickers were missing from your order. 😔

We will do our best to include them with your next order. We apologize for the inconvenience and appreciate your understanding.

5つ星のうち1の評価

I received something different from…

I received something different from what I ordered. According to the description, I ordered an unmodified cylinder sleeve, but I received a modified sleeve with drilled ports

2026年4月1日

Hello,

Thank you for your feedback, and we are very sorry for this mix-up.

We will contact you directly to resolve this issue as quickly as possible and ensure you receive the correct product that matches your original order.

We sincerely apologize for the inconvenience and appreciate your patience while we sort this out.

Dobrý den,

Chcete-li se odhlásit z odběru našeho newsletteru, stačí kliknout na odkaz v newsletteru. Na samém konci najdete poznámku "Pro zrušení zasílání našich newsletteru, klikněte zde".

Klikněte na tuto zprávu a žádné další newslettery už od nás nebudete dostávat.
Pokud to nefunguje nebo pokud se vám to nedaří, ozvěte se nám na info@24mx.cz, abychom vám mohli dále pomoci.

Pokud máte další otázky, neváhejte se na nás obrátit.

Vše v naprostém pořádku

Vše v naprostém pořádku 👍

2026年3月24日

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení, jsme rádi že vše proběhlo v naprostém pořádku. Budeme se těšit na příště.

Consistently Excellent Service

Clear and well-organized product descriptions – I always find exactly what I’m looking for. Fast delivery and consistently great service. Highly satisfied. Thank you!

2026年3月24日

Hello,

We're happy to hear that you find our product descriptions clear and well-organized and that you always find what you're looking for. We appreciate your kind words regarding our fast delivery and consistently great service. Thank you for your positive feedback!

Experience was good

Experience was good, I dont know any problems. Good job.

2026年2月24日

Hello,

thanks a lot for your positive rating, we will look forward to seeing you on our site again soon.

Kindly,

Všecko super ..

Všecko super ... velký výběr skvělé ceny, spousta slev, rychlá komunikace po emailu. Vrácení funguje bez problémů, bral jsem od všeho dvě velikosti a co nesedělo jsem vracel. Objem vratek za cca 1500Eur vse proběhlo v pořádku, peníze přišly za par dní. Poštovné levné nebo zdarma, vratky postovne zdarma, pouze drobný poplatek za zpracování vratky. Jednoznačně doporučuji.

Určitý prostor ke zlepšení vidím v managementu účtů a nákupů. Očekával bych ze se zaloguji jménem heslem nebo google uctem a eshop si bude pamatovat vsechny objednávky ktere pujde procházet a pripadne vybrat zboží ke vrácení. Takhle to tady bohužel nefunguje, každá objednávka je samostatná a ma svůj ID přes ktery se vrací, to mi prijde dost nedokonalé. login a sprava objednávek neexistuje.

2026年3月16日

Dobrý den,

Veľmi vám ďakujeme za podrobnú spätnú väzbu a milé slová! Teší nás, že ste boli spokojný s našim sortimentom, cenami, zľavami a rýchlosťou našej komunikácie. Je skvelé vedieť, že proces vrátenia tovaru prebehol hladko a že vrátenie peňazí bolo vybavené rýchlo. Vaša pozitívna skúsenosť je to, o čo sa snažíme, a vaše odporúčanie si naozaj veľmi ceníme!

Vážíme si aj Vašu konštruktívnu spätnú väzbu týkajúcu sa správy účtov a objednávok. Chápeme, že systém prihlásenia, ktorý si pamätá predchádzajúce objednávky a uľahčuje vrátenie tovaru priamo z účtu, by mohol zlepšiť celkový zážitok z nakupovania. Buďte si istí, že neustále pracujeme na vylepšovaní našej platformy a Váš návrh bude odovzdaný nášmu tímu na účely budúcich vylepšení.

Ešte raz vám ďakujeme, že ste si našli čas a podelili sa s nami o svoje skúsenosti. Tešíme sa, že vám budeme môcť opäť slúžiť, a dúfame, že budeme naďalej spĺňať vaše očakávania.

S pozdravom,

Podvodníci

Podvodníci.
Věci ve slevě se nedají koupit.

2026年3月29日
自発的なレビュー

Dobrý den,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a je nám líto, že jste měli nedávno nepříjemnou zkušenost. Vaši zpětnou vazbu bereme vážně a chceme zajistit, abyste u nás mohli nakupovat s důvěrou.

Pokud jste narazili na potíže při nákupu zlevněného zboží, neváhejte se na nás obrátit přímo. Rádi prošetříme, co se stalo, a pomůžeme Vám vyřešit jakékoli potíže, s nimiž jste se setkali.

Snažíme se poskytovat co nejlepší zážitek všem našim zákazníkům a vaše spokojenost je pro nás důležitá. Kontaktujte nás prosím na info@24mx.cz a my se budeme snažit problém vyřešit.

Děkujeme, že jste nás na tuto záležitost upozornili.

Every o.k. 👍🏻

Fast delivery,good quvality 👍🏻

2026年3月7日

Hi,

thank you for your positive feedback, we appreciate it.

Have a nice day.

Kindly,

okok

ok vše max ok

2026年3月3日

Dobrý den,

děkujeme za pozitivní hodnocení, vážíme si toho.

Kvalitní zpracování a super cena

Kvalitní zpracování a super cena

2026年3月3日

Dobrý den,

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojený s kvalitou zpracování a cenou. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá. Těšíme se na Vaše další nákupy!

5つ星のうち5の評価

Koupil jsem si zde kovovou láhev na…

Koupil jsem si zde kovovou láhev na pití. Byl jsem mile překvapen cenou a doba dodání byla jen pár dnů.

2026年2月26日

Dobrý den,

Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme velmi rádi, že jste byl spokojený s cenou a rychlostí dodání kovové láhve. Těší nás, že Vás naše nabídka překvapila. Budeme se těšit na Vaše další nákupy a v případě potřeby jsme tu pro Vás.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。