レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Heb hier 6 jaar gelden een iphone 12 pro gekocht. Hij werkt nog steeds. heb nog nooit problemen gehad of een reparatie. dit jaar tijd voor een nieuwe 16 pro die ik hier gewoon ga bestelen voor de vo... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

De geleverde iPhoneX leek zo goed als nieuw en voldeed geheel aan de omschrijving. De verzending daarentegen heeft bijna een week geduurd, terwijl ik de iPhone natuurlijk binnen 1 à 2 dagen had verwa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super service. iPhone (nieuw ) gekocht. 2dehands-iphone-kopen doet wat het beloofd. Niet tevreden of al betaald. Geld terug de volgende dag. Wachten tot er een nieuwe voorraad binnenkomt en da... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nu al enkele maanden erg tevreden met mijn aankoop. Alles werkt naar behoren. Telefoon zag er zeer goed uit bij levering, geen zichtbare gebruikssporen te zien. Aanrader om bij deze webshop een " n... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話販売店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Al 7 jaar aanbieder van refurbished Apple producten voor de beste prijzen met de beste service!

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Heel tevreden

Heel tevreden. Snelle levering en blij met de iPhone! Hier ga ik zeker nogmaals een aankoop durven doen voor een refurbished toestel. 👍

2022幎6月20日

Outstanding service !

Ordering process went well, phone came quickly. However the almost new iPhone 8 with a new battery goes from 20% battery to shutting off within one minute. Whilst I am not happy with the product the service I received after reporting it was OUTSTANDING. They went over and beyond to make it up and in the end it was all fine !

Can only recommend this place !

2022幎6月20日
2dehands-iPhone-kopen ロゎ

2dehands-iPhone-kopen からの回答

Hi Uli, For these kinds of issues we provide warranty however it could also be a simply calibration issue which we can easily walk you through by phone or email. Worst case scenario would be that the battery needs replacement. Could you please contact us so we can discuss the options ?

Aanrader !

Ik werd netjes gebeld dat mijn gewenste kleur niet beschikbaar was. Ik kon kiezen of een andere kleur of even wachten.
Ik koos het eerste, ik had de dag erna de nieuwe al binnen. . Snelle goede service

2022幎4月27日

Topp

Toppppppppp

2022幎4月25日
2dehands-iPhone-kopen ロゎ

2dehands-iPhone-kopen からの回答

Beste Silver,

Als het goed is heeft u gister nog met ons gebeld omtrent dit toestel (een iphone X uit de koopjeshoek) Ik had u beloofd voor einde dag nog terug te bellen wat ook is gebeurt echter kreeg ik uw voicemail welke ik heb ingesproken.

U heeft helemaal gelijk dat dit veels te lang heeft geduurd en de reden is dat onze collega er simpelweg een potje van heeft gemaakt. Het toestel was zogenaamd een tijd geleden verstuurd. Na onderzoek heb ik gezien dat er alleen een label was aangemaakt en uw toestel is blijven liggen. Wij hebben u vandaag meermaal proberen te bellen en er ligt een nieuw (beter) toestel klaar voor u om verstuurd te worden. We hebben u hier ook via mail op de hoogte gesteld. Hoe dan ook vertrekt het toestel vandaag naar u toe en wij hopen nog van u te vernemen. Nogmaals onze gemeende excuses voor de gang van zaken.

5぀星のうち4の評䟡

Iphone is in zeer goede staat

Iphone is in zeer goede staat, en een goede prijs wat mij betreft. Wel een slordigheidje: ik bestelde en rekende een rode iphone af en toen ik ze later belde over de levering bleek dat er geen rode iphone meer beschikbaar was en dat ik dus moest kiezen tussen wat andere kleuren.

2022幎3月18日
5぀星のうち1の評䟡

Iphone XS Max gekocht

Iphone XS Max gekocht, scherm is uit her niets een tijd terug kapot gegaan. Ik kreeg de telefoon met een hele kleine barst in het camera glas. Daarom konden ze het niet vergoeden, uiteindelijk toch korting gekregen en bij hun laten maken. Om er vervolgens achter te komen dat de telefoon slordig weer terug in elkaar gezet is en nu het scherm nog een keer kapot is, garantie is ondertussen al vervallen.

2022幎1月29日
5぀星のうち3の評䟡

Trage verzending en matige accu

De verzending daarentegen heeft bijna een week geduurd, terwijl ik de iPhone natuurlijk binnen 1 à 2 dagen had verwacht. Sinterklaas/Kerstdrukte wellicht, maar nu duurde het echt veel te lang. Ook lijkt de bijgeleverde geleverde gloednieuwe accu niet de oorspronkelijke capaciteit te halen. Mijn vorige iPhone was ook een iPhoneX en daar hield een opgeladen accu het ruim een dag vol. De nieuwe accu haalt dat niet.

2022幎1月9日
5぀星のうち1の評䟡

geen communicatie mogelijk

Ik heb een tweedehands iphone x besteld, zag er op zich prima uit.

Alleen is deze iPhone zakelijk, dus wil een factuur. Heb ze minimaal 10 keer gebeld, krijg steeds te horen vanwege de enorme drukte in de winkel kunnen we u niet te woord staan. Dan gaat de hoorn erop. Contactformulier werkt niet, word gewoon niks verzonden. E-mailadres is een half e-mailadres wat op de website staat. Sus heel bijzonder voor een bedrijf wat totaal niet bereikbaar is. Als ik inlog krijg ik te zien dat er niks besteld is. Al met al; Qua communicatie echt zeer slechte ervaringen

2021幎12月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス