Heb hier 6 jaar gelden een iphone 12 pro gekocht. Hij werkt nog steeds. heb nog nooit problemen gehad of een reparatie. dit jaar tijd voor een nieuwe 16 pro die ik hier gewoon ga bestelen voor de vo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De geleverde iPhoneX leek zo goed als nieuw en voldeed geheel aan de omschrijving. De verzending daarentegen heeft bijna een week geduurd, terwijl ik de iPhone natuurlijk binnen 1 à 2 dagen had verwa... ãã£ãšèŠã
Super service. iPhone (nieuw ) gekocht. 2dehands-iphone-kopen doet wat het beloofd. Niet tevreden of al betaald. Geld terug de volgende dag. Wachten tot er een nieuwe voorraad binnenkomt en da... ãã£ãšèŠã
Nu al enkele maanden erg tevreden met mijn aankoop. Alles werkt naar behoren. Telefoon zag er zeer goed uit bij levering, geen zichtbare gebruikssporen te zien. Aanrader om bij deze webshop een " n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Al 7 jaar aanbieder van refurbished Apple producten voor de beste prijzen met de beste service!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
iPhone + MacBook
I bought an iPhone and a MacBook a week after. Perfect products and very good service.
Highly recommended.
Derde IPhone zal ik ook hier kopen!!
voor de 2de keer in 3 jaar een IPhone hier gekocht. De eerste keer ging de Iphone net voordat de garantie verstreek kapot en ik kreeg een vervangend perfect toestel naar volle tevredenheid. Nu bij de 2de aanschaf bleek de batterij conditie 93 % en op mijn verzoek kon ik de IPhone terugsturen en werd de IPhone voorzien van een nieuwe(re) batterij. TOP bediening.
Ze komen hun beloftes na. Derde toestel zal ik ook hier gaan kopen in de toekomst.
Geen originele Apple batterij inbegrepen
Ik heb hier een iPhone gekocht maar kreeg direct een melding vd telefoon over dat er geen originele Apple batterij in zit, heb hierover een mail gestuurd maar na een week nogsteeds geen reactie ontvangen.

Goed geholpen op een andere telefoon
Goed geholpen op een andere telefoon
Goede service en aardig personeel
Nette prijs/kwaliteit verhouding
Recent een iPhone besteld, grade A, oogt vrijwel als nieuw.
iPhone werkt naar behoren en levering was snel
Nette prijs/kwaliteit verhouding
Mooie goede telefoon
We hebben gisteren besteld en vandaag
We hebben gisteren besteld en vandaag
Al thuis
De bestelling is goed verlopen
hele snelle bezorging en werkt âŠ
hele snelle bezorging en werkt goed en telefoon zag er keurig uit
Prima toestel voor een goede prijs.
Erg tevreden met deze telefoon
Mooie telefoon werkt goed
Mooie telefoon werkt goed. En snel op gestuurd en goed verpakt
Ik vond het een prima prijs en zag er âŠ
Ik vond het een prima prijs en zag er uit als nieuws. Dus tevreden.
Uistekende iphones (klasse C) Niets op aan te merken. Mooie prijs ook.
Uitstekende iphones klasse C gekocht voor mijn ouders, dochters als ze een nieuwe nodig hebben en mijzelf. Probleemloze toestellen, zien er voor klasse C bijna als nieuw uit. Werken uitstekend. Prima service.
Slecht!
Iphone werkt niet goed, valt regelmatig uit. Al gemaild en getelefoneerd maar beide geen antwoord!
Zeeer jammer!

Geen track en trace
Geen track en trace ontvangen kan ze ook niet bereiken. De telefoon was vandaag besteld morgen in huis dus het zou wel handig zijn dat ik weet wanneer mijn pakket komt.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ