Heb hier 6 jaar gelden een iphone 12 pro gekocht. Hij werkt nog steeds. heb nog nooit problemen gehad of een reparatie. dit jaar tijd voor een nieuwe 16 pro die ik hier gewoon ga bestelen voor de vo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De geleverde iPhoneX leek zo goed als nieuw en voldeed geheel aan de omschrijving. De verzending daarentegen heeft bijna een week geduurd, terwijl ik de iPhone natuurlijk binnen 1 à 2 dagen had verwa... ãã£ãšèŠã
Super service. iPhone (nieuw ) gekocht. 2dehands-iphone-kopen doet wat het beloofd. Niet tevreden of al betaald. Geld terug de volgende dag. Wachten tot er een nieuwe voorraad binnenkomt en da... ãã£ãšèŠã
Nu al enkele maanden erg tevreden met mijn aankoop. Alles werkt naar behoren. Telefoon zag er zeer goed uit bij levering, geen zichtbare gebruikssporen te zien. Aanrader om bij deze webshop een " n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Al 7 jaar aanbieder van refurbished Apple producten voor de beste prijzen met de beste service!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dus wel goeie wllhhhh
Ik heb aan het begin van het jaar eenâŠ
Ik heb aan het begin van het jaar een iphone hier gekocht deed het heel goed niks aan de hand. Tot dat iemand hem liet vallen en hij stuk was. Ik heb toen gebeld naar de winkel en de gerantie verviel omdat die gevallen was. Toen ben ik er mee naar de Apple winkel gegaan, daar bleek dat er geen orgineel scherm op zat en dat er in de iphone ook wat dingen niet klopte heb uiteindelijk van apple een nieuwe telefoon gekregen.

2dehands-iPhone-kopen ããã®åç
kan het ook naar België worden gestuurd
Betaald voor niet geleverde optie
Extra betaald voor een nieuwe of zgan accu, maar accu was slecht. Klantenservice zegt stuur maar gewoon terug en koop een nieuwe. Niet echt klantgericht dus en erg slordig, of bewust extra laten betalen en hopen dat je het niet checkt? Telefoon zelf was verder prima en op tijd geleverd, maar ik zou hier geen telefoon meer kopen ieg.

2dehands-iPhone-kopen ããã®åç
Nieuwe IPhone snel vervangen?
Ik zit al 5 dagen te wachten op een telefoon waarvan ik had gehoopt de volgende dag te kunnen gebruiken

2dehands-iPhone-kopen ããã®åç
Snelle en zeer goede service!!!
Snelle en zeer goede service!!!
Al 3 iPhones hier gekocht en super tevreden.
Als altijd.
Als altijd.
Telefoon als omschreven, goedkoop en nog steeds de snelle levering die ik van ze gewend ben. Ik koop nergens anders.
Een tevreden klant
Gebruiksvriendelijke website. Grote aanbod. Ik heb een iPhone 6S gekocht. Gekozen voor toestel zo goed als nieuw. Ik had me mentaal voorbereid op lichte krasjes op het scherm of lichte gebruikerssporen. Helemaal niks! Toestel is echt zo goed als nieuw. Echt een aanrader!
Goed geregeld allemaal
Product is snel geleverd en voldoet aanâŠ
Product is snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen
Ondanks dat het C kwaliteit zou zijnâŠ
Ondanks dat het C kwaliteit zou zijn vind ik het minimaal B. Super snel geleverd. Batterij nog prima. Aanrader!
Zeer tevreden met aankoop refurbished iPhone 6S
Refurbished iPhone 6S besteld, toestel ziet er hagelnieuw uit, geen gebruikssporen, werd de volgende dag geleverd en werkt prima.
Al meerder telefoons gekocht
Al meerder telefoons gekocht, altijd goed geholpen. Duidelijk site, ook voor ouderen zoals ikð. Verder no nonsens, snelle levering, goed product.
Meerdere iPhones gekocht hier
Meerdere iPhones gekocht hier, altijd prima service gehad, laatste keer werd er een verkeerde lader meegestuurd, en dat is weer super opgelost.
Super service.
Super service.
iPhone (nieuw ) gekocht.
2dehands-iphone-kopen doet wat het beloofd.
Niet tevreden of al betaald.
Geld terug de volgende dag.
Wachten tot er een nieuwe voorraad binnenkomt en daar telefonisch over worden geïnformeerd.
Zeker niet de eerste keer dat we hier iets kopen.
Betrouwbaar en komt beloftes na.
Van ons krijgen ze zéker de 5* sterren
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹