レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Heb hier 6 jaar gelden een iphone 12 pro gekocht. Hij werkt nog steeds. heb nog nooit problemen gehad of een reparatie. dit jaar tijd voor een nieuwe 16 pro die ik hier gewoon ga bestelen voor de vo... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

De geleverde iPhoneX leek zo goed als nieuw en voldeed geheel aan de omschrijving. De verzending daarentegen heeft bijna een week geduurd, terwijl ik de iPhone natuurlijk binnen 1 à 2 dagen had verwa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super service. iPhone (nieuw ) gekocht. 2dehands-iphone-kopen doet wat het beloofd. Niet tevreden of al betaald. Geld terug de volgende dag. Wachten tot er een nieuwe voorraad binnenkomt en da... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nu al enkele maanden erg tevreden met mijn aankoop. Alles werkt naar behoren. Telefoon zag er zeer goed uit bij levering, geen zichtbare gebruikssporen te zien. Aanrader om bij deze webshop een " n... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話販売店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Al 7 jaar aanbieder van refurbished Apple producten voor de beste prijzen met de beste service!

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Ik heb aan het begin van het jaar een

Ik heb aan het begin van het jaar een iphone hier gekocht deed het heel goed niks aan de hand. Tot dat iemand hem liet vallen en hij stuk was. Ik heb toen gebeld naar de winkel en de gerantie verviel omdat die gevallen was. Toen ben ik er mee naar de Apple winkel gegaan, daar bleek dat er geen orgineel scherm op zat en dat er in de iphone ook wat dingen niet klopte heb uiteindelijk van apple een nieuwe telefoon gekregen.

2021幎4月9日
自発的なレビュヌ

Beste Michelle,

Zou u ons een mailtje kunnen sturen met uw bestelnummer dan kunnen we even nagaan wat er precies aan de hand is geweest. Graag vernemen wij van u.

Priscilla Speijer

5぀星のうち1の評䟡

Betaald voor niet geleverde optie

Extra betaald voor een nieuwe of zgan accu, maar accu was slecht. Klantenservice zegt stuur maar gewoon terug en koop een nieuwe. Niet echt klantgericht dus en erg slordig, of bewust extra laten betalen en hopen dat je het niet checkt? Telefoon zelf was verder prima en op tijd geleverd, maar ik zou hier geen telefoon meer kopen ieg.

2021幎1月29日

Beste Koen,

Wij schikken van uw reactie dat er door de klantenservice is gezegd is stuur maar terug en koop een nieuwe. Dit is niet de wijze waar wij mee werken. Wij denken dan ook dat het een communicatie vergissing is. Onze werkwijze is als volgt. Helaas zal het toestel retour moeten komen zodat wij het toestel kunnen voor zien van een nieuwe accu. Waarschijnlijk zit er een fout in de nieuwe accu waardoor de problemen ontstaat.
Wij zullen ook nog even telefonische contact met u opnemen om alles goed te kunnen regelen.

2dehands-iphone-kopen.nl

5぀星のうち1の評䟡

Nieuwe IPhone snel vervangen?

Ik zit al 5 dagen te wachten op een telefoon waarvan ik had gehoopt de volgende dag te kunnen gebruiken

2021幎1月29日

Beste Elbert,

Wij vinden het heel vervelend voor u dat u nog steeds uw bestelling niet heeft ontvangen. Wij hebben op de dag van uw bestelling uw pakje verstuurd. Echter door de enorme drukte van PostNL, is er een vertraging. Wij vinden het jammer dat u om deze reden een 1 sterren review schrijft waar wij ook afhankelijk zijn van de post.
Wij willen u dan ook vriendelijk vragen om te overwegen uw review aan te passen als u daadwerkelijk uw bestelling heeft ontvangen.

2dehands-iphone-kopen.nl

Een tevreden klant

Gebruiksvriendelijke website. Grote aanbod. Ik heb een iPhone 6S gekocht. Gekozen voor toestel zo goed als nieuw. Ik had me mentaal voorbereid op lichte krasjes op het scherm of lichte gebruikerssporen. Helemaal niks! Toestel is echt zo goed als nieuw. Echt een aanrader!

2021幎1月26日

Super service.

Super service.
iPhone (nieuw ) gekocht.
2dehands-iphone-kopen doet wat het beloofd.
Niet tevreden of al betaald.
Geld terug de volgende dag.
Wachten tot er een nieuwe voorraad binnenkomt en daar telefonisch over worden geïnformeerd.
Zeker niet de eerste keer dat we hier iets kopen.
Betrouwbaar en komt beloftes na.
Van ons krijgen ze zéker de 5* sterren

2020幎12月8日