2dekansje.be レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vijf DVD's besteld en zonder probleem betaald. Prima staat waaronder nog een in blister verpakt. Zéér goed verpakt en vlug ontvangen via PostNL. Dit is voor mij voor herhaling vatbaar. Dank U Nickey... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Leuke site maar de ontvangen dvd is zwaar beschadigd, er zit een soort "vlek" over de disk waardoor 1 aflevering niet werkt. Verzendkosten vind ik buitensporig hoog, 9,95, maar omdat deze dvd nog erg... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

top winkel , wordt heel snel gestuurd en wordt ook goed uitgelegd wanneer op komst is door post NL . de dvd's zijn altijd top conditie's en geen krasje op te vinden en worden in stevige dozen verzond... もっと見る

企業情報

1. 楽器屋
  2. DVD ショップ

当該企業による記述

Méér dan 5000 2dehands cd's, lp's, dvd's & blu-rays. Kom langs in onze fysieke winkel in de Torhoutsesteenweg 66 in Oostende ( België) of shop online via www.2dekansje.be

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 11

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Zó blij met de CD van I Muvrini!

Zó blij met de CD van I Muvrini!
De prijs was méér dan sympathiek!!
Na (snelle) ontvangst bleek het pakketje heel zorgvuldig ingepakt te zijn en de CD in príma staat!
Ik weet zeker dat ik eerst bij “2e kansje” ga shoppen als ik weer een geluidsdrager wil kopen!

2025年3月6日

top winkel

de dvd's zijn altijd top conditie's en geen krasje op te vinden en worden in stevige dozen verzonden met soms tot 8 keer gewikkeld in papier voor ze in de doos gaan om op te sturen dus , dat noem ik nog is zorg hebben voor je klant , dus tot binnenkort voor meer aankopen.grt , danny x

2025年2月4日

Zeer goeie service

Ik heb een plaat of zes kunnen scoren op de webshop voor een meer dan faire prijs en heb alles al na twee dagen ontvangen, in zeer degelijke verpakking. Ook mijn bezoek aan de fysieke winkel een kleine week eerder was een aangename ervaring.

2025年2月1日

Supersnelle levering

Ik heb een stapeltje Lp's kunnen "scoren" voor een meer dan schappelijke prijs. De levering is, volgens mij, nog dezelfde verzonden, want vanuit België leveren had ik langduriger ingeschat. Twee dagen na de bestelling stond de postbode voor de deur. Mooie exemplaren, goed verpakt, Een tevreden klant en graag tot een volgende keer!! Gr Casper Langendoen

2024年12月24日
5つ星のうち1の評価

Ik moet spijtig genoeg een slechte…

Ik moet spijtig genoeg een slechte rewiens geven ik heb bij eens bekeken op website en vind maar zeer duur de blu ray deze zijn eveneens de winkel waarde die soms nog goedkoper en hrb ze nieuw het me niet eerlijk dat zotte prijzen worden gevraagd volgens heeft dit niets te maken dan nog met 2dehands maar dan kan ze eveneens nieuwe aanbieden in kringloopwinkel verkopen ze ook maar dan aan 2 euro per stuk ze worden daar aan prijs die veel te veel worden bevraagd

Zeldzame tja kijk eens rond dan zal u zien dat ergens anders veel goedkoper want slotte enkel om u winst te halen op cd lp en zijn niet eens getest ge zou liever in plaats van commentaar te geven beter wat doen aan prijzen in winkel staan 10 euro hoe dom kan om in kleine winkel te verkopen het geld zal zo zijn dat geld op is om u eindjes open houden eens benieuwd als er binnenkort inspecteur op dak zal komen hou boekhouding maar klaar ik raad iedereen om daar weg blijven verkoop truc 10 euro verkoop en helft gaat in zijn zak puur oplichting

2024年12月24日

Top service!

Heel aangename ervaring!
Vriendelijke en betrouwbare communicatie en informatie.
Levering was heel snel.
Verpakking was dik in orde.
De cd zelf was in een onberispelijke staat.
Ik kan meteen van de muziek genieten nu.
Top service! Dankjewel

2024年11月26日