Dag. 2lhome is voor mij een ruim begrip. Geen tel te vinden. Ik kocht een Rookkast. Naam rookovenxl Levering etc geen probleem maar de kast kan op paar punten verbeterd worden. De asla staat binnen e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super service en snel geleverd. Ik mistte weliswaar een artikel in de zending, maar dat werd zonder problemen door een medewerker persoonlijk afgeleverd dezelfde dag nog. Woonde weliswaar in de buurt,... ãã£ãšèŠã
De bestelde palletkussens waren niet meer leverbaar, er is gelijk contact met ons opgenomen om een alternatief te leveren voor dezelfde prijs. Helaas ging er iets mis met de juiste levering, maar ook... ãã£ãšèŠã
Ik had zes tuinkussens besteld. De volgende dag werden ze al geleverd dus de levering was heel snel! Helaas trof ik maar vijf kussens aan in de doos. Na het sturen van een mail kreeg ik direct een... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
2L Home is een winkel voor gezellige huis- en tuinartikelen. Bij ons ben je verzekerd van een leuk assortiment, zeer scherpe prijzen en snelle levertijden! Leo en Lola helpen je bij het maken van de juiste keuze. Met jarenlange ervaring en kennis geven zij adviezen over alle producten. Klantgerichte service, scherpe prijzen en een leuk assortiment, daar staan wij voor. Hoe wij dit doen? Wij doen gewoon alles voor de klant. Niet voor niks zijn we een van de snelst groeiende webwinkels van Nederland. Klanten blij maken vinden wij het aller-aller-aller belangrijkste. Daarom pakken we elke bestelling met de grootste nauwkeurigheid aan. Versturen we alle bestellingen dezelfde dag nog en komen we altijd onze beloftes na. Met ons gedreven team werken we iedere dag keihard om de beste webwinkel van Nederland te worden. Vanuit ons nieuwe magazijn van ruim 1500 m2 versturen we jaarlijks ruim 100.000 pakketjes naar Nederlandse en Belgische klanten.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Service client au TOP !
Service client au TOP, traitement rapide de la commande et de la livraison.
Geleverd wat was besteld en wel heelâŠ
Geleverd wat was besteld en wel heel snel.
Aanrader!
Correcte website en levering maar zeer matige rookoven.
Mijn aankoop is snel en correct geleverd, de verkoper heeft waargemaakt wat op de site stond, mijn aankoop is punctueel en onbeschadigd geleverd.
Echter over de aangeschafte rookoven ben ik zeer ontevreden.
Het RVS is van de slechtste kwaliteit, slechts 0,8 mm dik en is magnetisch !? en de klinknagels zijn van aluminium en zullen na verloop van tijd lelijk oxideren vanwege de zouten en zuren.
De thermometer is een lange pin die na openen van de deur gevaarlijk in je gezicht wil steken, er zitten ook geen pakkingen in de deur die verhinderen dat de rook uittreed en het slotje is pruts.
De meegeleverde roosters zijn niet praktisch bruikbaar, (zigzag roosters) gewone vlakke RVS roosters waren beter geweest.
Roosters, haken en stangen zijn van ijzer en zullen snel gaan roesten.
Er is ook geen rekening gehouden om Gastronorm bakken/roosters te gebruiken, dat is zoals de naam zegt een norm en kan je overal kopen.
Als de deur dicht is gaat de rookschuif aan de onderkant niet open vanwege een klinknagel die dit verhindert.
Er zijn ook geen ophang-ogen voor een wandmontage voorzien.
Verder is er een RVS onderdeel meegeleverd waarvan ik de functie nog niet heb kunnen ontdekken.
Al met al was de helft van de prijs meer dan genoeg geweest.
Heel goede service
Had 2e kansje besteld maar was te ernstig beschadigd dat ze deze niet verkochten maar kreeg voor zelfde prijs nieuwe
Echt fantastische goede service
Perfecte levering!
Perfecte levering!! Toestel helemaal volgens mijn verwachtingen ðð
Goede en vriendelijke service!
Behulpzaam
kwaliteit van de palletkussen in theâŠmood slechter kan niet.Prijs kwaliteit voldoet niet.
kwaliteit van de palletkussen in the Mood mick en Pepper is bagger. Heb het nu 3 maanden in bezit en het ziet er niet meer uit. Bij levering was er al dikte verschil in het zitgedeelte en nu gaat de zitting niet eens terug als je er op gezeten hebt. Bagger binnenvoering. helaas spijt van de aankoop voor dat geld.
Goede duidelijke website
Goede duidelijke website, prima product levering binnen 2 dagen.........
Hartelijk dank
Snel en een fantastisch kussen!!!
Snelle reactie en correcte afhandeling
Nalevering rugkussens keurig geregeld via mailcontact.
Annulering eerder geplaatste order direct geregeld.
Contact kan alleen via mail maar snelle reactie !
Ik heb prachtige pallet kussens
Ik heb prachtige pallet kussens. Blij mee, snel verstuurd.
goede prijs/kwaliteit verhouding enâŠ
goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering
Een set palletkussens besteld en 2LâŠ
Een set palletkussens besteld en 2L home heeft ze de volgende dag verstuurd via DHL. Na een week waren de kussens nog niet aangekomen. Contact opgenomen met 2L home. Ze hebben het probleem nagekeken. De kussens waren terug naar hun gestuurd zonder bij ons te leveren. Ze hebben de kussens nog eens verstuurd. Deze heb ik dan toch de dag erna ontvangen. Een goede service van 2L Home. Na 2 weken konden we eindelijk genieten van de zachte kussensâŠ
Geweldige service
Geweldige service, site gaf aan dat product uitverkocht was, via klantenservice kreeg ik te horen dat er nog voorraad was en meteen aangepast in de webshop en ik kon bestellen. Dag erna in huis. En super blij mee.
Palletkussens
Ik bestelde 2x een set pallet kussens in de tekst stond set ( zit en rug kussen).
Daarop ontving ik 2 hondenkussen.
Omdat ik niet echt een antwoord kreeg hoe ik het kon omruilen heb ik een retour gemaakt. Ik bestelde de set pallet kussens opnieuw terwijl ik bevestigd werd dat het een set was moest ik toch zit en rug kussens apart bestellen tegen een hogere prijs. Erg misleidend dus. De kwaliteit van het product is voor alsnog wel goed.
Helaas werken ze met dhl dus 2 keer thuis geweest waarbij er niet is aangebeld. Niet thuis kaartjes lagen bij de voordeur in de regen.
2L Home Dramawinkel
10 kussens gekocht bij 2L Home via Bol.com.
Bij aankomst bleek het om troep te gaan uit China of zo, zag er niet uit. Terugsturen werd een drama. Op den duur toch gelukt maar nooit ontvangen zeggen ze. Ik heb hier toch echt het verzendbewijs. Nadat ik deze had opgestuurd naar 2L Home was het opeens verloren gegaan tijdens verzending. Inmiddels diversen aanmaningen daar 2L Home niets doorgeeft aan Bol.com. Bol.com aangegeven met bewijs, hopelijk nu geregeld. Nooit meer 2L Home voor mij. Drama winkel.
Eenvoudig te bestellen via de website
Eenvoudig te bestellen via de website, producten zijn goed weergegeven. Ik had een vraag over de producten en kreeg heel snel een duidelijk antwoord op mijn vraag.
Gevonden via Bol.com alleen waren daar de gewenste producten niet op voorraad. Wel rechtstreeks op de website. Ik had het bedrijf eerder gevonden als zij in de resultaten in de zoekmachine waren verschenen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã