2smile レビュヌ

1,941
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Et stort udvalg til fornuftige priser, alt som beskrevet, med god og hurtig forsendelse.

Efter nogle startvanskeligheder, modtog jeg endelig min ordre. Jeg kontaktede dem pr telefon da jeg ikke efter lÊngere tid havde modtaget min ordre, de undskyldte den manglende kommunikation og at... もっず芋る

Nemt og hurtig levering 🀩 da der var en lille fejl i levering, blev der straks reageret og rettet til, sÃ¥ rigtig fint og kan varmt anbefale 2smile.dk

䌁業情報

1. 歯科医院
  2. 歯科甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

DANMARKS STØRSTE specialudvalg i tandplejeprodukter. 2smile er en dansk leverandÞr af kvalitetsprodukter til din mundhygiejne. PÃ¥ vores webshop kan du kÞbe de produkter, der krÊves for at kunne opretholde en god mundhygiejne. TRYGHED. 2SMILE samarbejder med tandlÊger og tandplejere med det formÃ¥l at hÞjne tandsundheden. HURTIG LEVERING. Vi garanterer dig god service, besparelser, hÞj kvalitet og levering lige til dÞren. Du sparer bÃ¥de tid og penge ved at bestille dine produkter pÃ¥ vores webshop 2smile.dk.

優良

すべおのレビュヌ

(1,941)

過去12か月のレビュヌ数: 156ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig levering. Fin vare.

2025幎10月12日

Hej Kirsten,
Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage pÃ¥ vores hjemmeside en anden gang. 😃

Fuldt ud tilfreds

Meget tilfreds

2025幎10月11日

Hej Jytte,

Venlig hilsen‹ Rachel, 2SMILE

Nemt at finde på nettet og nemt at

Nemt at finde på nettet og nemt at bestille

2025幎10月10日

Hej Per,

2025幎10月5日

Hej Lillian,

God pris på produktet

God pris på produktet, overskuelig hjemmeside, hurtig ekspedition

2025幎10月4日

Hej Pia,

Venlig hilsen‹ Rachel, 2SMILE

Hurtigt og perfekt forlÞb.

Hurtigt og perfekt forlÞb.
God pris.
Det hele ok.

2025幎10月8日

Hej Klaus,

Det er nu 14 dage siden jeg bestilte

Det er nu 14 dage siden jeg bestilte, pengene er for lÊngst trukket men jeg har ikke set skyggen af mine varer ej heller hÞrt noget fra firmaet eller fået svar på min mail!!!

2025幎9月28日
自発的なレビュヌ

Hej Jette

Tak for din bestilling hos 2SMILE.

Da du bestilte din ordre på 2SMILE fremgik det, at varen kunne forudbestilles til den 15.10.2025.

Varen er sendt til dig til 14.10.2025 - altså 1 dag fÞr vi lovede på webshoppen. Varen er udleveret den 15.10.2025.

Til gengÊld kan vi se, at vi har trukket for betaling af din ordre den 5. oktober 2025, hvilket er fejl fra vores side. Det undskylder vi naturligvis.

Erik Mousten Rasmussen

Gode tandbÞrster til en fin pris.

2025幎10月4日

Hej JÞrgen,

Gode priser

Gode priser, nem bestilling og hurtig levering.

2025幎10月3日

Hej Thomas,

Venlig hilsen‹ Rachel, 2SMILE

Nem hjemmeside og hurtig levering.

2025幎9月27日

Mvh. Eva

2025幎9月20日

Hej Eva,

Venlig hilsen‹ Rachel, 2SMILE

Sender det forkerte produkt og ignorerer mails om refundering/tilsendelse af det kÞbte produkt, selv efter jeg har returneret det forkerte

De sender fÞrst det forkerte produkt, som ikke er det jeg har bestilt. Da jeg beder dem sende det rigtige får jeg en returlabel tilsendt, og jeg sender med det samme produktet retur. Jeg spÞrger dem på mail om jeg får det rigtige produkt retur, eller bare pengene tilbage, og selv skal kÞbe det et andet sted. Det svarer de ikke på til trods for opfÞlgende mails.

Der er nu gået nÊsten en uge siden jeg sendte det forkerte retur uden jeg har hÞrt fra dem, selv efter jeg har sendt dem to mails, og jeg har stadig hverken fået mine penge tilbage eller det rigtige produkt tilsendt.

ForlÞbet er virkelig under al kritik.

2025幎9月18日
自発的なレビュヌ

Fik varerne som forventet

Fik varerne som forventet

2025幎9月17日

2smile からの回答

Hej Finn, Tusind tak for din anmeldelse!

Venlig hilsen‹ Rachel, 2SMILE

Alt var som det skulle vÊre

Alt var, som det skulle vÊre :)

2025幎9月14日

Hej Lena,

Venlig hilsen‹ Rachel, 2SMILE

De rigtige varer og hurtigt levering

De rigtige varer og hurtigt levering, kan ikke vÊre bedre.

2025幎9月13日

Hej Else,