2smile レビュヌ

1,941
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Et stort udvalg til fornuftige priser, alt som beskrevet, med god og hurtig forsendelse.

Efter nogle startvanskeligheder, modtog jeg endelig min ordre. Jeg kontaktede dem pr telefon da jeg ikke efter lÊngere tid havde modtaget min ordre, de undskyldte den manglende kommunikation og at... もっず芋る

Nemt og hurtig levering 🀩 da der var en lille fejl i levering, blev der straks reageret og rettet til, sÃ¥ rigtig fint og kan varmt anbefale 2smile.dk

䌁業情報

1. 歯科医院
  2. 歯科甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

DANMARKS STØRSTE specialudvalg i tandplejeprodukter. 2smile er en dansk leverandÞr af kvalitetsprodukter til din mundhygiejne. PÃ¥ vores webshop kan du kÞbe de produkter, der krÊves for at kunne opretholde en god mundhygiejne. TRYGHED. 2SMILE samarbejder med tandlÊger og tandplejere med det formÃ¥l at hÞjne tandsundheden. HURTIG LEVERING. Vi garanterer dig god service, besparelser, hÞj kvalitet og levering lige til dÞren. Du sparer bÃ¥de tid og penge ved at bestille dine produkter pÃ¥ vores webshop 2smile.dk.

優良

Super hurtigt ekspedition

Super hurtigt ekspedition

2025幎8月20日

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage pÃ¥ vores hjemmeside en anden gang. 😃

Venlig hilsen‹ Rachel, 2SMILE

God pris og hurtig levering.

God pris og hurtig levering.

2025幎8月14日

Hej Torben,

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Konkurrencedygtige priser😄

2025幎8月12日

Hej Helle,

Alt godt

Super fin kÞbsoplevelse! Hurtig levering og gode priser

2025幎8月9日

Hej Christian,

En god butik

En god butik. Hurtigt levering. God kundeservice.
En gang har de ved en fejl sendt mig nogle forkerte tandbÞrster. Men jeg skulle bare skrive en mail. Så sendte de mig de rigtige og lod mig beholde de andre.
Jeg anbefaler klart denne butik.

2024幎11月6日

Hej Peter,

Det er egentlig ikke Smil

2025幎8月9日

Hej Ole,

Tak for din henvendelse.
Vi er lidt usikre på baggrunden for anmeldelsen, men vil rigtig gerne hÞre nÊrmere fra dig.

Du er meget velkommen til at kontakte vores Kundeservice på kontakt@2smile.dk, så hjÊlper vi dig videre.

Rachel, 2smile

God oplevelse

Jeg kunne nemt finde den vare jeg sÞgte
Hurtigt levering

2025幎7月8日

Hej Gyrithe,

Venlig hilsen ‹Rachel, 2SMILE

Erstatning af varer uden info

Jeg bestilte tandbÞrster til mine piger hos 2smile.dk
Pakken ankom og i den var ikke det, som jeg bestilte.
Jeg havde bestilt 4 x tandex tandbÞrster inkl spejl. I stedet havde man givet mig tandbÞrster uden spejl, og ladet mig betale den dyre pris for sÊttet med spejl.
Ingen info fra 2smile.dk om ombytningen eller tilbagebetaling af differencen.
Øv, der handler jeg nok ikke igen.

2025幎8月4日

Hej Anne Emilie,

Tak for din henvendelse.
Det er naturligvis en fejl fra vores side, og vi beklager ulejligheden.

Du er meget velkommen til at kontakte vores Kundeservice på kontakt@2smile.dk, så sÞrger vi for at få tilsendt de korrekte varer til dig.

Rachel, 2Smile

Nemt og hurtigt

2025幎7月31日

Hej Marie,

Hurtig, nem og effektiv

Hurtig, nem og effektiv betjening og levering. Og der var et godt tilbud på tandbÞrsterne

2025幎7月29日

Hurtigt og nemt

2025幎7月29日

Hej Lene,

Sådan skal det vÊre

Hurtig levering og absolut fair pris.

2025幎7月27日

Hej Mogens,

Fine produkter

Fine produkter, fint levering.

2025幎7月16日

Hej Viviane,

God hjemmeside

God hjemmeside, gode priser samt hurtig levering

2025幎7月17日

Hej Danny,

Hurtig levering.

2025幎7月11日

Hej Betinna,

Venlig hilsen‹ Rachel, 2SMILE

Det er nemt at bestille og hurtig

Det er nemt at bestille og hurtig levering.

2025幎7月9日

Hej Malene,