2smile レビュヌ

1,941
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Et stort udvalg til fornuftige priser, alt som beskrevet, med god og hurtig forsendelse.

Efter nogle startvanskeligheder, modtog jeg endelig min ordre. Jeg kontaktede dem pr telefon da jeg ikke efter lÊngere tid havde modtaget min ordre, de undskyldte den manglende kommunikation og at... もっず芋る

Nemt og hurtig levering 🀩 da der var en lille fejl i levering, blev der straks reageret og rettet til, sÃ¥ rigtig fint og kan varmt anbefale 2smile.dk

䌁業情報

1. 歯科医院
  2. 歯科甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

DANMARKS STØRSTE specialudvalg i tandplejeprodukter. 2smile er en dansk leverandÞr af kvalitetsprodukter til din mundhygiejne. PÃ¥ vores webshop kan du kÞbe de produkter, der krÊves for at kunne opretholde en god mundhygiejne. TRYGHED. 2SMILE samarbejder med tandlÊger og tandplejere med det formÃ¥l at hÞjne tandsundheden. HURTIG LEVERING. Vi garanterer dig god service, besparelser, hÞj kvalitet og levering lige til dÞren. Du sparer bÃ¥de tid og penge ved at bestille dine produkter pÃ¥ vores webshop 2smile.dk.

優良

レビュヌを曞く

Alt perfekt.

2025幎7月5日

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage pÃ¥ vores hjemmeside en anden gang. 😃

Venlig hilsen‹ Rachel, 2SMILE

Alt godt og bredt udvalg

2025幎7月4日

Hej Morten,

Godt produkt

Godt produkt, hurtig levering

2025幎7月2日

Hej Inger,

God information

God information, da leveringen blev forsinket.

2025幎6月26日

Hurtigt og nemt

2025幎6月22日

Hej Kurt,

Venlig hilsen‹ Rachel, 2SMILE

God pris Þnsket vare hurtigt leveret.

God pris Þnsket vare hurtigt leveret.
Blot Êrgre jeg mig over at jeg ikke fik mine 10% ny ku de rabat fordi jeg glemte at notere koden inden kÞb. Sente en mail. Men ingen rabat.

2025幎6月22日

Hej Gitte,

Tak for stjernerne – det sÊtter vi stor pris pÃ¥. 🌟
Vi håber, at du har set den mail, vi sendte til dig tre dage fÞr, du skrev anmeldelsen.

I mailen oplyste vi, at vi efterfÞlgende har givet dig rabatten.

Rachel, 2Smile

Altid hurtig levering!

Altid hurtig levering!

2025幎6月13日

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi håber, at du vender tilbage til vores hjemmeside i fremtiden!😃

Mvh. Caroline, 2SMILE

har ikke varen på lager.

2025幎6月14日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det kan vÊre at vente på, at en vare er på lager igen.

Du er altid velkommen til at ringe til vores support linje: +45 7733 0009 eller skrive en mail til KONTAKT@2SMILE.DK, hvis der er noget du vil have svar på.

Endnu engang beklager vi dybt for den forsinkelse, du har oplevet, og vi sÊtter pris på din tålmodighed og forståelse.

Inge problemer

Ingen problemer - alt godt

2025幎5月28日

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi håber, at du vender tilbage til vores hjemmeside i fremtiden!😃

PROFESSIONEL

Venlig, professionel og hurtig

2025幎6月4日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og hurtige levering. Vi håber, at du vender tilbage til vores hjemmeside i fremtiden!😃

Rigtig gode produkter.

Rigtig gode produkter.
Fik oveni kÞbet prÞve-produkter gratis med, som er relevante for mig.

2025幎6月5日

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og udvalg af produkter. Vi håber, at du vender tilbage til vores hjemmeside i fremtiden!😃

Kan ikke finde Curaprox tandbÞrster

Kan ikke finde Curaprox tandbÞrster billigere andre steder👍🏻 og levering hurtig😊

2025幎6月7日

Hej Susanne,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores priser og hurtige levering. Vi håber, at du vender tilbage til vores hjemmeside i fremtiden!😃

WHAT THE F***???

Jeg har den 9. juni fået mail om at min ordre er afsendt, meeeeeen PostNord venter stadig på min pakke her 3 dage senere?? Så hvornår får jeg det bestilte???? Ordrenummer er 147329.

I dag har jeg modtaget email fra 2smile, hvor I giver PostNord skylden??!!?? For der fÞrste: havde talt med dem og de havde IKKE modtaget jeres pakke og for det andet: HVORNÅR HAR JEG GIVET JER LOV TIL AT KONTAKTE MIG DIREKTE PÅ MIN PRIVATE MAIL??? MIN BEDØMMELSE ER DERFOR ÆNDRET TIL 1 STJERNE...

2025幎6月12日
自発的なレビュヌ

Hej Lene,

Tak for din anmeldelse. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det kan vÊre at vente på en bestilt vare, og vi beklager de ulejligheder, det har medfÞrt.

Din ordre er sendt og er på vej til dig.

Mvh. Caroline, 2SMILE

Varen er endnu ikke leveret efter 7 dage!

Jeg er blevet bedt om at vurdere 2smile 2 gange, men jeg har endnu ikke modtaget de varer jeg bestilte for mere end 1 uge siden. Derfor bliver det til 2 stjerner.

2025幎6月2日

Hej Kirsten,

Du skulle gerne have modtaget et svar fra os på mail om, at din ordre er sendt.

Hurigt og god service

2025幎6月3日

Hej Frants,

Stort udvalg

Stort udvalg, hurtig levering og konkurrencedygtig pris

2025幎6月1日

Hej SÞren,

Jeg bestilte vare 27/5

Jeg bestilte vare 27/5, og har pt intet modtaget, så 1-3 dages leveringstid holder da ikke som man skriver.

Jeg har ydermere skrevet samt ringet et hav af gange, så jeg tvivler på, at jeg nogensinde modtager min ordre.

2025幎6月3日
自発的なレビュヌ

Hej Michael,

Du skulle gerne have modtaget et svar fra os på mail om, at din ordre er sendt.

Hej Lisbeth,