レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

En stjerne er allerede for meget. Var for et par dage siden i 365 på Nærum Vænge Torv. Kunne ikke finde en vare og spurgte en ung pige med 365 beklædning. Hun svarede på gebrokkent engelsk og ve... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Kommer ned i 365 kort før de efter klokken skal have lukket, så jeg tænker at jeg godt kan nå at købe en pakke cigaretter. Men jeg bliver mødt at en sur ung pige som mente at de havd... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Sædvanligvis en god service i 365, Skipperen, Aalborg, men de er sløve med Deres postfunktion. Kan se på postnord appen at min pakke er udgået derfra kl 08.25 til udlevering i ovennævnte samme dag.... もっと見る

5つ星のうち4の評価

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 46

レビューを書く

365 i granskoven hvissinge Glostrup overholder ikke deres lukketider

Men jeg bliver mødt at en sur ung pige som mente at de havde ret til at lukke butikken nu, altså ca 5 min før.

Det mente jeg ikke men blev bedt om at “smutte”

De unge mennesker er ligeglad med de gældende åbningstider. Det kunne være meget rart at vide hvis det gør sig gældende hver gang.

Ikke for mit vedkommende, for jeg kommer bestemt ikke mere i den butik.
Det er mere de mennesker som tror at lukketiderne passer.

Jeg har tit set en masse unge vente udenfor, så mon ikke at det er det som det handler om?

Skynde sig ud til sine venner.

Men kære kunder. De af jer som har bil, brug spar på dalvangsvej. De overholder lukketiden modsat 365 i Granskoven i hvissinge.

Hold jeg langt væk fra denne butik

2026年6月21日
5つ星のうち1の評価

En stjerne er allerede for meget.

En stjerne er allerede for meget.
Var for et par dage siden i 365 på Nærum Vænge Torv.
Kunne ikke finde en vare og spurgte en ung pige med 365 beklædning. Hun svarede på gebrokkent engelsk og vendte omgående ryggen til mig.
Generelt ingen service i denne butik. Mangler altid varer,
Personalet ikke hjælpsomt.
Aldrig mere..

2026年6月17日

365 Virum torv

365 i Virum er så dårlig at den burde lukkes omg.

Der mangler ALTID helt alm. dagligdags vare på hylderne.

I dag skulle jeg købe fløde, hvidløg og let øl.

De havde kun fløden !

De ansatte er blevet næsvise og bestyreren er helt “ håbløs “

Jeg gik til kassen og lage varen på båndet da der endelig kom en ansat til kassen. Han forlod mig og var væk i langt tid.
Da han kom tilbage satte han sig ved en anden kasse og sage : kan du ikke se at den anden kasse er lukket ?

Fy for den lede en behandling man skal finde sig i 🥴

2026年6月15日
5つ星のうち1の評価

​Hos 365discount på Skipperen er man…

​Er 365 på Skipperen en butik eller en fritidsklub for uduelige teenagere?
​Nabobutikken Netto er dobbelt så stor, men de formår faktisk at holde åbent. Hos jer tager det fem minutter at lukke, men jeres nye genier ruller varerne ind en hel time før tid, så de kan få løn for at hyggesnakke og pleje kærlighedslivet.
​Da jeg kom kl. 21:28, stod ti kunder og krummede tæer over personalets totale sammenbrud. Undskyldningen var: "Jamen, vi er ved at lukke", mens den mest dovne medarbejder stod og gloede passivt og forsvarede showet. Det er jo tragikomisk.
​Det er så pinligt, at jeg fremover kører udenom og flytter mine GLS-pakker. Hvis jeres unge folk ikke kan overskue konceptet "åbningstider", må I jo ændre skiltet på døren. Det der cirkus er simpelthen for lavpændt.

2026年6月14日
5つ星のうち1の評価

Jeg prøvede ihærdigt at vinde en ipad…

Jeg prøvede ihærdigt at vinde en ipad men konkurrencen eksisterer ikke på hjemmesiden derimod var der flere lukkede annoncer der var blokeret på websiden så det virker som om at "vind en Ipad" er lokkemiddel til at logge ind for så at finde ud af at der ingen konkurrence er! Det er til nul stjerner på trustpilot!!

2026年6月4日
5つ星のうち1の評価

365 Skjern. Lige som at vinde i lotto.

365 Skjern Det er lige som at vinde i lotto hvis man er heldig at kunne købe en bake off rugbrød..30 min efter at butikken er åben er der udsolgt. Hvad er det for en forretningssans at have, troede burikkerne gerne ville tjene penge.Handler der kun af nød.

2026年5月25日
5つ星のうち1の評価

Kan man give 0 stjerner så har denne skamplet af en forrentning fortjent det. Personal er uhøflige servicen er ikke eksisterende. Økologi kender de nærmest ikke til og udvalgt er i det hele taget uinspirerende. På Rantzausgade har de en pakkeshop hvor du ikke kan få udleveret din pakke. Godt klaret at skifte Irma ud 👏

2026年5月16日

Så er den gal igen

Så er den gal igen - her i uge 20 er der Thise smør på tilbud - men forvent ikke at finde det nogen steder. Var på Kastrupvej lidt over 7 på 1. Dag for tilbudsavisens gældende og alt Thise smør var revet væk - det blev så min sidste tur i 365 - nu har jeg prøvet det 3 gange specifikt med smør og nu gider jeg ikke være til grin længere !!!

2026年5月15日
5つ星のうち2の評価

Gider ikke postfunktionen??

Ved henvendelse kl. 15.50 er pakken ikke registreret, men det oplyses, at den står uudpakket på lageret og jeg bedes komme igen om en time.
Hvorfor udpakker I ikke posten når i modtager den, eller ophører med at have postfunktion

2026年5月11日
5つ星のうち1の評価

Var i 365 amagerbrogade 150 i sidste…

Var i 365 amagerbrogade 150 i sidste uge skulde have rødløg og grøn og rød peber den 3 pak jeg fik fat i var helt våd væske der lugtet slemt af rådden grønt ulækkert det bliv lagt på plas igen så kiggede jeg på rødløgene alle dem der var der var over halvdelen af løgene råddent jeg prøvede at gøre personalet opmærksom på det det eneste jeg fik ud af det var det kunne de ikke gøre noget ved der var ikke personale nok sætter ikke mine ben i en 365 mer de er være en deres gl butikker

2026年4月10日
5つ星のうち1の評価

Vi blev skammet for penge

Mig og min ven ville gerne have noget slik så vi gik ind i 365 og købte nogle tuc kiks som kostede 8 kroner jeg gav en tier og fik indet tilbage og fik heller ikke en bon og så senere gik vi ind igen fordi vi ville have mere slik så fik noget 15, 6 og en 10 hvilket giver 31 og jeg betalte 50 hvilket betyder at jeg burde få 19 kr tilbage men jeg fik 18 istedet person der arbejdede der så vi ikke navnet på men han arbejdede der i verdt faldt klokken 16:40 på Søborg hovedgade og det kan godt være det ikke lyder som meget men jeg er en fattig 11 årig så jeg har ikke mangen penge

2026年4月6日
5つ星のうち1の評価

The worst grocery shop in all of 3000…

The worst grocery shop in all of 3000 Helsingør. Extremely rude staff especially a young immigrant girl with long black curly hair who was working in the payment booth and was talking very very rude to an elderly handicapped man who she thought was to slow to bag his groceries. Stay away from this Hell hole.

2026年3月27日
5つ星のうち1の評価

Dårlig service man får i Coop

Det er sku for dårlig når man køre efter en vare der er på tilbud fra i dag. Så når man får at vide det har vi ikke fået hjem. Så er der sku noget galt med Coop .
Vil ikke anbefale andre jeres butik .
Det er en stor rode butik

5つ星のうち4の評価

365 i Vindinggård Centret Vejle

Fin oplevelse at komme i 365, har været min foretrukne butik de sidste 5 år. De har fornuftige priser og fin service fra medarbejdere. Derudover har de ofte tilbudsvarer og varer markeret med gult og deraf prisnedslag, uden problemer med kvaliteten. De kører med fordelskonto, jeg bruger ca. 5.000 kr. der om måneden for en familie på 5. Ingen andre steder Rema, Lidl og SuperBrugsen får jeg samme value for money.

Dårlig ledelse

365 i Ubby er kun gået ned af bakke, dårlig service ,forhindrings løb når man handler der står paller, pap og vogne alle vegne. For ikke så længe havde de skade dyr og det personale. Unge mennesker der så fraværende og kun så det sjovt hvis der kommer venner og andre de kender. De render på toilettet hele tiden. Udover det så skal man snart have stige med for at nå varerne.

レビューの対象になっている企業の方へ

プロフィールを登録して、Trustpilot の無料ビジネス ツールにアクセスし、お客様とのつながりを広げてください。