レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En stjerne er allerede for meget. Var for et par dage siden i 365 pÃ¥ NÊrum VÊnge Torv. Kunne ikke finde en vare og spurgte en ung pige med 365 beklÊdning. Hun svarede pÃ¥ gebrokkent engelsk og ve... もっず芋る

Kommer ned i 365 kort fÞr de efter klokken skal have lukket, sÃ¥ jeg tÊnker at jeg godt kan nÃ¥ at kÞbe en pakke cigaretter. Men jeg bliver mÞdt at en sur ung pige som mente at de havd... もっず芋る

SÊdvanligvis en god service i 365, Skipperen, Aalborg, men de er slÞve med Deres postfunktion. Kan se pÃ¥ postnord appen at min pakke er udgÃ¥et derfra kl 08.25 til udlevering i ovennÊvnte samme dag.... もっず芋る

Fin oplevelse at komme i 365, har vÊret min foretrukne butik de sidste 5 Ã¥r. De har fornuftige priser og fin service fra medarbejdere. Derudover har de ofte tilbudsvarer og varer markeret med gult og... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 46ä»¶

レビュヌを曞く

Butikken i Ølstykke

Butikken i Ølstykke, Ørnebjergvej Endnu engang har butikken ingen varer på hylderne kl. 17 25 Nov. 2024.
Man tager på ingen måde kunderne eller egen ledelse seriÞs sådan som butikken fremstår.

2024幎11月25日

VÊrste 365 butik

Rigtig dårlige medarbejdere i 365 ved buddinge torv i sÞborg. De er altid ugidelige og uhÞflige. De ved intet om varene. Der er altid mangel på mange vare i butikken og priserne passer ikke. Handler der kun fordi den er tÊttest på mig. Den har heller aldrig åbent på helligdage som de andre. Total skod butik, stÞt ikke deres ansatte her.

2024幎11月14日

Rigtig god indkÞbsoplevelse i Slagelse

Vi foretager såvidt muligt altid de daglige indkÞb i 365 på Mariendalsvej, fordi det er en velordnet og pÊn butik med venlige og imÞdekommende medarbejdere. Samtidig er priserne på et fornuftigt niveau, ofte med fordelagtige tilbud, og meget mere kan man vist ikke forlange af en discountbutik. De bedste anbefalinger herfra. PS: MorgenbrÞdet er også udmÊrket.

2024幎11月17日
自発的なレビュヌ

Beskyldte mig for at stjÊle en skinke

Bestyreren af 365 på Frederikssundsvej 202 beskyldte mig for at stjÊle en skinke og bad mig tÞmme tasken...Jeg er bedstefar og betaler min skat, UbehÞvlet personale der tÞmmer folks tasker, og ydmyger mig foran de andre kunder for så at finde ud af jeg intet har stjålet
Er jeres personale overhovedet uddannet i denne butik
IDIOTER
i burde skamme jer

2024幎11月12日

Jeg handlede i UlkebÞl 365

Jeg handlede i UlkebÞl 365. Mens jeg går rundt i butikken er der 3 unge drenge (10-12 årige) som kÞrer ret hurtigt rundt i butikken på el-lÞbehjul.
Vi er to kunder, som kommenterer dette til drengene, og beder dem om at stoppe. De griner bare. Den ene af drengene kommenterer endvidere at han må godt for sin far, for det er ham, som ejer butikken!
Jeg kommenterer det ved kassen. Ekspedienten siger bare, at de ved det - og gÞr ikke mere.
Det var utrygt.

2024幎10月22日

TrÊls oplevelse i Lundtoftegade/Kbh

TrÊls oplevelse i Lundtoftegade/Kbh. Startede med at jeg havde et net fyldt med tomme flasker med, som jeg ikke kunne komme af med, fordi hele flaskerummet var aflÃ¥st. Herefter gik jeg ind i butikken, hvor der var mange varer jeg ikke kunne finde, bÃ¥de nedsatte men ogsÃ¥ alm. varer. Ville kÞbe ind til pizza, men ingen normal dej, ingen ordenlig skinke, sÃ¥ det projekt mÃ¥tte jeg opgive. Mange gabende tomme hylder. Gik til kassen, hvor jeg havde svÊrt ved at fÃ¥ min kurv op til rullebÃ¥ndet, fordi en kasse med stimorol var “strategisk placeret”. Og sÃ¥ er det da at tage p*s pÃ¥ kunderne, fÞrst at aflÃ¥se flaskerummet, og dernÊst charge mig 5 kr for en plasticpose, som jeg bliver nÞdt til at kÞbe, da jeg ikke har fÃ¥et tÞmt mit net med flasker.
Da jeg skulle betale, var mit dankort lige ved at vÊlte et stativ med lottokuponer. Jeg finder det ufrivilig komisk at de mangler så mange varer, men ved kassen stadig forsÞger at pushe al mulig på kunden. Fjern dog al det crap, så man kan få lov til at betale for sine varer. Og så få styr på jeres butik.

2024幎10月16日

Handler du i 365 er du garantert en

Handler du i 365 er du garantert en nedern oplevelse, ligegyldigt hvilken afdeling man prÞver at handle i. Tomme hylder, rod, og ligeglade tyggegummignaskende, mobil telefon pillende, inkompetente teenage medarbejdere, til at prÞve at holde sammen på en synkende skude!

2024幎9月4日

DÃ¥rlig oplevelse i Malling

Elendig oplevelse i Malling. Parkerer man på deres kunde parkering samme dag de får leveret varer fra DFDS KÞletransport er man forhindret i at kÞre derfra, da lastbilen spÊrrer for udkÞrsel. I 24 graders varme var jeg mildest talt gennemstegt og samtlige frysevarer der var kÞbt lige til at smide ud, da jeg efter 30+ minutter kunne komme ud og kÞre hjemad igen.

2024幎8月15日

Manglende kundeservice

Manglende kundeservice
Skulle hente en pakke,
var der 20.30 fik at vide at pakker skulle hentes mellem kl 10-20. PÃ¥ skiltet ved 365’s indgangsparti stÃ¥r “pakke shop 10-22” Det stod der ingenting om pÃ¥ SMS’en fra GLS om afhentningstider. Der var ingen kunder at se i butikken og der var 2 medarbejder, som ingen undtagelser vi gÞre for at hjÊlpe, de ville hellere bruge tid pÃ¥ at diskutere. Mega dÃ¥rlig service da jeg ingen forudsÊtning havde for at kende deres intern regel. Som forÞvrigt kun stod inde ved deres lagerport

2024幎7月20日
自発的なレビュヌ

Mangler varer frugt grÞnt kÞl brÞd er

Mangler varer frugt grÞnt kÞl brÞd er ikke sat op kl 12. Personalet har hÞrertelefoner på i kassen. Tygger tyggegummi sidder og tror det er en konkurrence om at smadre fkest vare ned af båndet. MÞg uforskammet. Vi handler ikke mere i 365 i HerfÞlge og den er mega rodet og personalet brokker sig over deres chef så alle kan hÞrer det.
Lukker ned så man ikke kan komme rundt i butikken omkring kl 19.30 selvom de lukker kl 21

2024幎7月1日
自発的なレビュヌ

Nu har jeg samlet mÊrker

Nu har jeg samlet mÊrker, så jeg kan få nogle gratis glas. Det er sidste dag i dag man kan indleverer mÊrkerne. Jeg har over weekenden vÊret i 4 365 forretninger og de har ikke glassene i en eneste forretning. Med andre ord er 365 fuld af lÞgn og laver en falsk reklame de ikke kan leverer. Jeg tror aldrig de har haft glassene og bruger kun mÊrkepolitikken til at lokke folk ind i forretningen for at få et mersalg. Snyd og bedrag

2024幎6月23日

Ubehagelig oplevelse

Da jeg nu de sidste 2 dage har undgået, at handle i min ellers absolut yndlings butik 365 på Kastrupvej skriver jeg her.
Butikken er ellers så dejlig,at handle i, der pÊnt og rent, ellers altid hjÊlpsomme medarbejdere, verdens sÞdeste kassemedarbejder og oftest det man kommer efter. Hvis kunderne ikke har hamstret grundet en helligdag.
Da jeg kom tirsdag tjekkede jeg dato på noget brÞd ,hvilket fik en medarbejder( måske chef?) til på en rigtig sur måde ,at irettsÊtte mig med at det skulle jeg ikke gÞre.
Mener da jeg som betalende kunde selv må bestemme hvad jeg putter i kurven.
Kom til kassen ,hvor den nyligt kårede fantastiske kassemedarbejder tog imod med : hej ung dame.
Snakkede bare almindeligt og sagde der ikke var ,hverken brÞd eller kÞd og han svarede det var pga en helligdag.
Der stod godt nok en kunde mere der sagde det samme om sidst hun handlede der, men tonen var nu på intet tidspunkt dårlig.
Dette fik fÞr omtalte medarbejder fra brÞdt til ,at komme farende og give en skideballe over vi ikke skulle brokke os over det til kassemedarbejderen.
Temmelig ubehageligt,hvilket gÞr at det lige varer noget tid inden jeg handler der igen.
Ærgerligt da det jo ellers er min yndlings butik.
IÞvrigt er jeg af den mening vi priviligeret og altid kan få det mad vi har behov for i lille Danmark, trods priserne er noget i vejret..

2024幎5月22日

Modbydelig forretning. FÞj

Hvorfor har I samarbejde med Danmarks dyreste parkerings selskab - Munkebo.
Det må da vÊre for at skrÊmme kunderne vÊk.
Holdte i Max 5 minutter og det udlÞste en bÞde på kr. 875.
Kommer aldrig i Jeres forretning mere.

2024幎4月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ