Super god service bÃ¥de pÃ¥ chat ifm. opsÊtning af ny lader, samt telefonisk kundeservice ifht. betalinger og rabatter mv. Klare anbefalinger herfra og har i mange Ã¥r haft super stabil ladning med eas... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Allerede fra start fik man en god oplevelse. Gode svar pÃ¥ spg. via chatten og efterfÞlgende pÃ¥ telefonen. Da vi skulle levere tilbage indenfor de 14 dage fra modtagelse og inden vi fik ladenoksen... ãã£ãšèŠã
Da jeg, langt om lÊnge, havde vÊret igennem junglen af udbydere, var mit valg "Ã¥benlyst", da jeg ikke bryder mig om afbetaling, og at man kunne fÃ¥ refusion for elafgift for kr. 39.-/md. inkl. service... ãã£ãšèŠã
MÃ¥ tilslutte mig andre dÃ¥rlige anmeldelser for dette firma. Det er nemt at blive kunde - skal du til gengÊld den anden vej, ja sÃ¥ begynder kampen. Forbered dig pÃ¥, at der ikke kommer svar, medmindr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
à benlyst har introduceret en brugervenlig ladeboks, der giver ejere af elbiler mulighed for nemt at lade deres bil hjemme. Den kombinerer et kompakt og stilfuldt design, der nemt kan integreres i enhver boligindretning, med en ukompliceret installationsproces. Sikkerhed er også en kernefunktion; ladeboksen indeholder moderne teknologi, der beskytter mod kortslutning, overbelastning og overophedning. à benlyst er ikke blot en leverandÞr af ladebokse; virksomheden har en dyb passion for en bÊredygtig fremtid. Deres engagement går ud på at tilbyde avancerede teknologiske lÞsninger til elbilsladning og fremme en grÞnner og mere miljÞvenlig fremtid. Via en brugervenlig app kan kunderne overvåge og optimere deres opladningsforbrug, samtidig med at de reducerer deres CO2-aftryk. Som en ekstra fordel tilbyder à benlyst en specialfunktion, hvor kunderne kan få refusion af en del af den elafgift, de betaler ved opladning af deres elbil hjemme. Dette er en del af en ordning fra den danske stat, der har til formål at fremme elbilernes udbredelse og opfordre til mere klimavenlige valg. For at kvalificere sig til refusionen skal bilister indgå en aftale med à benlyst. Refusionen håndteres automatisk af à benlyst, og betalinger udbetales kvartalsvis. I sidste ende står à benlyst som et komplet opladningscenter, der tilbyder en altomfattende lÞsning for elbilsejere, hvilket gÞr deres bidrag til en grÞnnere fremtid "åbenlyst".
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god service både chat og tlf.
Super god service både på chat ifm. opsÊtning af ny lader, samt telefonisk kundeservice ifht. betalinger og rabatter mv.
Klare anbefalinger herfra og har i mange år haft super stabil ladning med easee boksen.
MÃ¥ tilslutte mig andre dÃ¥rligeâŠ
Må tilslutte mig andre dårlige anmeldelser for dette firma. Det er nemt at blive kunde - skal du til gengÊld den anden vej, ja så begynder kampen.
Forbered dig på, at der ikke kommer svar, medmindre du rykker for det og lÞsninger er noget du selv finder.
Har forsÞgt at opsige min ladeboks, det er ikke der de lÊgger deres krÊfter!
Ingen svar fra kundeserviceâŠ
Ãnskede at frikÞbe min ladeboks, da et refusionsabonnement ikke giver mening efter 1. januar 2026. à benlyst vendte kun tilbage med muligheden for at frikÞbe boksen og overgÃ¥ til et nyt refusionsabonnement, og har ikke svaret pÃ¥ mine efterfÞlgende e-mail, hvor jeg har skrevet, at jeg Þnsker at frikÞbe boksen og opsige mit abonnement. De har heller ikke svaret pÃ¥ hvad der sker med den forudbetalte andel af mit gamle abonnement. SÃ¥ nu har jeg opsagt abonnementet og sÃ¥ mÃ¥ de jo selv finde ud af hvad der skal ske med den Easee lader der ikke lÊngere mÃ¥ sÊlgesâŠ
LÞrdagmorgen PANIK HJÃLP
LÞrdagmorgen - PANIK - bilen vil ikke lade.
Kom I tanke om at Ã
benlyst havde en chatfunktion. Tog chancen og fik den fedeste hjÊlp. Min lader var dÞd og aftale om en ombytter lader er på vej til dig.
Vi skal jo have dig og kÞrer igen hurtigt.
Alt det på en lÞrdag formiddag.
Tak for hjÊlpen...
Ã
benlyst hvorfor jeg giver 5 stjerner
Super god kundeservice
Super god kundeservice
Opladerbox var defekt og blev straks ombyttet. Installationsguide var nem at fÞlge.
Altid utrolig behjÊlpsom
Altid utrolig behjÊlpsom, og ikke noget med at sidde og vente på at blive besvaret
Fungerede egentligt ok som kunde menâŠ
Fungerede egentligt ok som kunde men meget svÊrt at opsige abonnement igen - nu har jeg forsÞgt igennem 3-4 mÃ¥neder med mail til kundeservice uden nogen som helst svar ð®âðš
Meget hjÊlpsom
Et enkelt hår i suppen
Da jeg, langt om lÊnge, havde vÊret igennem junglen af udbydere, var mit valg "åbenlyst", da jeg ikke bryder mig om afbetaling, og at man kunne få refusion for elafgift for kr. 39.-/md. inkl. service abonnement. Dette var noget billigere, end de fleste andre. Easee laderen er fantastisk nem at betjene med en app og virker perfekt.
Når jeg ikke giver 5 * skyldes det, at jeg imidlertid har opdaget, at man ikke refunderer momsen af elafgiften. Dette finder jeg ikke nÊvnt nogen steder.
God kundeservice
God kundeservice- en mangel vare andre steder. Nem opsÊtning.
Service minded medarbejdere
Service minded medarbejdere. Efter forsÞgt ringning uden held så ringer en medarbejdere tilbage til mig, da jeg jeg havde forsÞgt at ringe til dem, og betjener min henvendelse. Tak for hjÊlpen.
Lad ikke prisen snyde jer!
De har ingen service!
Jeg har af 3 omgange sendt en mail, uden respons. BÃ¥de fra deres kontakt formular, samt direkte til deres kundeservice mail, uden respons.
Den fÞrste mail er sendt for over 1 måned siden, men stadig ikke fået svar på det!
Så forsÞger jeg at ringe til dem, i dag, indenfor deres åbningstid. Jeg er i kÞ i over 20min, hvor der bare bliver lagt på!
Til andre som overvejer Ã
benlyst, så er der så mange andre refusionsaftaler hvor I er bedre stillet. Derfor så undersÞg det lige en ekstra gang, inden I bestiller her fordi de er ikke til at komme i kontakt med!

à benlyst ããã®åç
Hurtig og kompetent service.
Hurtig og kompetent service.
KÞb trygt en Easee ladebox, den er god og servicen exceptionel. Tak Ã
benlyst.
Vh Lars Rasmussen
Kanon til elbil
Svare hurtigt på telefon, hÞflig og hjÊlpsomme
Stor anbefaling fra mig
Bjarne
Super service og let forstÃ¥eligâŠ
Super service og let forståelig vejledning
Kan kun anbefales
Der er mange tilbud om gode priser på opsÊtning af ladebokse, hvis man samtidig laver en elaftale. Hvis man har en god el aftale har åbenlyst et super fint koncept der giver gennemsigtighed og mulighed for selv at skrÊddersy den lÞsning man gerne vi have. Jeg har elaftale igennem vindstÞd, 0 kr i abonnement + 0,63 Þre/kWh i tillÊg til spotprisen, kombineret med 39 kr/md til åbenlyst for beregning af refusion, får man ikke en billigere lÞsning. KÞbte en Easee ladebox på tilbud og fik rigtig god hjÊlp til opsÊtning.
Kan varmt anbefale
Super serviceminded og en god hjÊlp
Som altid en super kundeservice hosâŠ
Som altid en super kundeservice hos Simon. FÃ¥es ikke meget bedre :-)
à benlyst fungere perfekt.
Ã
benlyst fungere perfekt.
Jeg var kommet til at angive et forkert bank konto nummer, men det var deres hotline flinke til at rette op på.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ