Super god service bÃ¥de pÃ¥ chat ifm. opsÊtning af ny lader, samt telefonisk kundeservice ifht. betalinger og rabatter mv. Klare anbefalinger herfra og har i mange Ã¥r haft super stabil ladning med eas... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Allerede fra start fik man en god oplevelse. Gode svar pÃ¥ spg. via chatten og efterfÞlgende pÃ¥ telefonen. Da vi skulle levere tilbage indenfor de 14 dage fra modtagelse og inden vi fik ladenoksen... ãã£ãšèŠã
Da jeg, langt om lÊnge, havde vÊret igennem junglen af udbydere, var mit valg "Ã¥benlyst", da jeg ikke bryder mig om afbetaling, og at man kunne fÃ¥ refusion for elafgift for kr. 39.-/md. inkl. service... ãã£ãšèŠã
MÃ¥ tilslutte mig andre dÃ¥rlige anmeldelser for dette firma. Det er nemt at blive kunde - skal du til gengÊld den anden vej, ja sÃ¥ begynder kampen. Forbered dig pÃ¥, at der ikke kommer svar, medmindr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
à benlyst har introduceret en brugervenlig ladeboks, der giver ejere af elbiler mulighed for nemt at lade deres bil hjemme. Den kombinerer et kompakt og stilfuldt design, der nemt kan integreres i enhver boligindretning, med en ukompliceret installationsproces. Sikkerhed er også en kernefunktion; ladeboksen indeholder moderne teknologi, der beskytter mod kortslutning, overbelastning og overophedning. à benlyst er ikke blot en leverandÞr af ladebokse; virksomheden har en dyb passion for en bÊredygtig fremtid. Deres engagement går ud på at tilbyde avancerede teknologiske lÞsninger til elbilsladning og fremme en grÞnner og mere miljÞvenlig fremtid. Via en brugervenlig app kan kunderne overvåge og optimere deres opladningsforbrug, samtidig med at de reducerer deres CO2-aftryk. Som en ekstra fordel tilbyder à benlyst en specialfunktion, hvor kunderne kan få refusion af en del af den elafgift, de betaler ved opladning af deres elbil hjemme. Dette er en del af en ordning fra den danske stat, der har til formål at fremme elbilernes udbredelse og opfordre til mere klimavenlige valg. For at kvalificere sig til refusionen skal bilister indgå en aftale med à benlyst. Refusionen håndteres automatisk af à benlyst, og betalinger udbetales kvartalsvis. I sidste ende står à benlyst som et komplet opladningscenter, der tilbyder en altomfattende lÞsning for elbilsejere, hvilket gÞr deres bidrag til en grÞnnere fremtid "åbenlyst".
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det var nemt at oprette og venligâŠ
Det var nemt at oprette og venlig betjening
God oplevelse
Jeg kom nemt igennem på telefon og blev mÞdt med venlighed og hjÊlpsomhed. Det var en rigtig god oplevelse.
God kundeservice
Super ladeboks og en kundeservice der viser de vil leve op til deres kunders forventninger.
De er bare så gode til at hjÊlpe en med hvad man nu har af problemer.
Man fÞler sig virkelig godt behandlet.
Kan anbefales. ððð

à benlyst ããã®åç
Havde brug for support til eksisterendeâŠ
Havde brug for support til eksisterende Easee ladebox. Fik eminent support - prÊcist og hurtigt.

Perfekt service...
Har lige fået min fÞrste refusion og alt spiller bare max.
Havde ikke fået registreret mit kontonummer, men det hjalp deres kundeservice med.
Rigtig fin service af Ã
benlyst.

ADVARSEL
ADVARSEL! UndersÞgte åbenlyst lidt nÊrmere og efter nogen graven viser det sig at de, i modsÊtning til de fleste andre, ikke refunderer moms på el-afgift og dermed betaler knap 20 Þrer mindre tilbage per kWh! Dermed en dårlig forretning for de fleste. Fremgår meget lidt tydeligt af deres vildledende markedsfÞring.

Refusionen kommer rettidigt
Refusionen kommer rettidigt, men jeg mangler stÞrre gennemsigtighed ift. udbetalingen.
Det ville vÊre en 5 stjernes oplevelse hvis man som kunde modtog en opgÞrelse hvert kvartal på hvad de prÊcist har aflÊst og hvad der prÊcist udbetales. I dag modtager vi blot en mail på at det er aflÊst og at der kommer penge indenfor 4 uger, men ingen nÊrmere informationer.

Topklasse telefonisk kundepleje
Topklasse telefonisk kundepleje - dvs. er ikke kunde endnu, men det bliver jeg. Ingen ventetid. Fantastisk rÃ¥dgivning og hjÊlp til at forstÃ¥ koncepterne blandt denne jungle af ladeudbydere. ðªð»ð

Service, lÞse problemer
Har gjord alt for at lÞse problemet. Service og konduite ud over det selvanlige en taksamme person er efterladt.

à benlyst ããã®åç
Meget hjÊlpsom og tog sig god tid tilâŠ
Meget hjÊlpsom og tog sig god tid til forklaring ðð€ð€

à benlyst ããã®åç
Endelig et firma med hurtig og relevantâŠ
Endelig et firma med hurtig og relevant support
En absolut fornÞjelse og en heltâŠ
En absolut fornÞjelse og en helt igennem fantastisk kundeservice!! Simon er outstanding til at guide og hjÊlpe..
Super oplevelse ððGod til at forklareâŠ
Super oplevelse ððGod til at forklare en som ikke har forstand pÃ¥ lader og elbiler
LÃ¥n af ladekabel ð
Jeg havde udfordringer med at lade min bil som mistede forbindelse til laderen, lÃ¥nte straks et kabel u/b sÃ¥ jeg kunne tjekke om problemet var kablet viste sig dog at bilens onboard charger var defekt Kia Eniro MY22 altid super service fra Aabenlystð
Wow for en god og grundig rÃ¥dgivningâŠ
Wow for en god og grundig rådgivning jeg fik. Er i en proces med at finde ud af hvor vi skal have ladeboks fra, når vi lige om lidt skal have El bil, og jeg har lige besluttet at det skal vÊre fra à benlys.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ