Dette er en butikk som har mange fine varer. Jeg har kjÞpt mye der gjennom flere Ã¥r og fÞrst nÃ¥ er jeg skuffet. Fikk en vare som ikke passet og ville returnere. Det var en tung prosess. Ingen retur... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nul stjerner herfra. KÞbte en jakke, som er gÃ¥et op i sygninger 5 forskellige steder. Den gik i stykker efter 2 ganges kort brug. Billigt tÞj som sÊlges dyrt. Blev lovet penge tilbage eller en o... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte en sort glimmer kjole med de fineste detaljer samt hvide perle knapper. Wow, den er altsÃ¥ flot pÃ¥! ð Super hurtig levering! Kan klart anbefale at kÞbe tÞj herfra ð«¶ðŒ Gik dog en e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De varer jeg havde bestilt kom hurtigt til pakkeshoppen (1-3 hverdage). Der har ikke vÊret problemer med nogen af de ting jeg har kÞbt. Jeg har ikke prÞvet at skulle returnere noget eller have konta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
à berg Cph er et nyere og meget nÊrvÊrende butikskoncept. Vi tror på et forretningskoncept med tÊt kontakt til vores kunder er fremtiden. à berg Cph er en webshop som byder alle modebevidste kvinder indenfor i vores univers af enestående og unikke styles. Vores sortiment er indenfor luksus boheme i klassisk snit, med et strejf af det rå, og med masser af smukke feminine detaljer som blonder, perler og pailletter. Altid til jordnÊre priser. Vores drÞm og vision bygger på dialog og tÊt kontakt til vores kunder. Der er gratis fragt på ordre over 499 kr og vi levere inden for 1-4 hverdage. Vi levere i både DK, SE og NO. Vores tlf. nr er 52100404 Mail: hello@aaberg-cph.dk Vi glÊder os til at hÞre fra dig. Mange hilsner Ne Louloa Winther à berg Cph
SÞvangsvej 1, 1. Sal , 2650, Hvidovre , ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 59ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
De svarer ikke når man skriver til dem. Jeg har sendt en vare retur for halvanden måned siden da jeg ikke hÞrer noget sender jeg en mail og spÞrg om de har modtaget min pakke, og jeg hÞrer stadig ikke fra dem. Efter et par uger vÊlger jeg at ringe til dem hvor de så sÊtter gang i returneringen/refunderingDet er åbenbart ikke noget de gÞr automatisk da det er sket to gange. Så bestiller ikke fra dem mere.
Jeg har kÞbt en fin vinterjakke. Det troede jeg i al fald.
FÞrste problem er jeg bestiller hjemmelevering via Burd. Det viser sig pakken aldrig udleveres til Burd. Da jeg skriver til Ã
berg sender de pakken dagen efter med gls, men jeg skal så ud og hente den i en pakkeshop, hvilket var det jeg betalte for ikke at skulle!
For det andet, sÃ¥ gÃ¥r jakken i stykker efter kort tids brug, har haft jakken pÃ¥ tre gange, sÃ¥ ryger den syning der holder stroppen, som holder bÊltet. Efter jeg kontakter Ã
berg, tilbyder de 50kr gavekort, hvilket jeg kan bruge som rabat på deres webshop (de trÊkker fra en vare, hvis jeg altså selv syer jakken).
Kort tid efter opdager jeg at der er hul under hÞjre armhule og jakken skal syes der også(der skal man igennem foret for at sy det pÊnt) Jeg kontakter igen webshoppen og de siger jeg kan få de 50kr i rabat de tilbÞd sidst, hvis jeg vÊlger at kÞbe et ny vare i webshoppen, men jeg skal selv sy jakken.
Det er verdens dårligste service og på en elendig kvalitet af jakke som går i stykker hele tiden.
50kr fratrukket, hvis man kÞber en ny vare. Der er ingen andre varer jeg skal bruge. Plus jeg skulle kÞre til pakkeshop og hente min pakke som var bestilt til hjemme levering.
TilfÞjelse; Her til aften opdager jeg at der også er gået hul i venstre lomme nu. Syningen er gået op og jeg har nu igen skrevet en e-mail med klage. Det 3 forskellige steder sygninger går op nu!

Aaberg Cph ããã®åç
Havde set en smart kjole på en meget lille kvinde på jeres side , gÊtter på hun er str xs/s, hun havde en one size kjole/tunika på og tÊnkte at den med min m/L str nok ville sidde lidt tÊk, men synes kjolen så smuk ud, modtog kjolen og hold op en skuffelse , jeg ku vitterlig vÊre i kjolen 3 gange, og den var på ingen måder så smuk som vist på siden den var meget meget stor i halsudskÊringen Êrmer og omkreds og slet ikke på nogen måder så figur syet som det så ud til på modellen, så det står helt klart for mug, at I enten har syet kjolen om så den sad flot på jeres model eller på anden vis har hÊftet det ekstra stof fast på
ryggen af den petitte model der bar kjolen for hun ville på ingen måder kunne bÊre den kjole jeg fik tilsendt,den ville hun svÞmme helt vÊk i, det synes jeg virkelig er dårlig markedsfÞring og kostede mig jo over 100 kr i porto tur retur gav 59 for at sende retur ,mener det var 49 el 39 for at få kjolen tilsendt.. Þv Þv Þv

Aaberg Cph ããã®åç
Har handlet mange Ã¥r hos Aaberg Copenhagen. Altid tilfreds med kvaliteten og tÞj, som ikke er som alle andre steder. En del af tÞjet henvender sig dog mest til den yngre generation, synes jeg. Lykkes mig alligevel, at finde noget, der kan bruges til en, som mig, med en del rynker og âmormorâ arme.ð Oftes hurtig levering.

Aaberg Cph ããã®åç
Jeg har for nylig bestilt en kjole fra à berg Copenhagen, og jeg er super glad for mit kÞb. Kjolen er virkelig flot og lever helt op til det, de viser på Instagram. Leveringen var hurtig, og materialet er fantastisk blÞdt og behageligt at have på. Jeg handler helt sikkert her igen.

Aaberg Cph ããã®åç
Hurtig levering, samt lÊkker kvalitet på tÞjet. Jeg er rigtig tilfreds

Hurtig og nemt ð
SÊttet jeg kÞbte er dejligt og behageligt at have pÃ¥ og rigtigt pÊnt, kan varmt anbefales ð¥°

Aaberg Cph ããã®åç
Elsker det smukke tÞj som Aaberg Copenhagen har i deres sortiment.
Der er kort leveringstid og altid den bedste service
NÊsten alt mit tÞj bliver kÞbt hos dette skÞnne firma

Aaberg Cph ããã®åç
Super god service og hurtig levering
Klar anbefaling herfra ð

Aaberg Cph ããã®åç
Jeg havde kÞbt en julegave til min kÊreste.. Den var simpelthen ikke et perfect match. Det er jo hvad det er.. Men så starter "Helv....... Vi aftaler med firmaet at sende pakken tilbage, så kan vi få et tilgodebevis..
Men Aaberg påstår simpelthen at den TrÞje/kjole lugter af mad, på trods af den aldrig har vÊret i rum med mad...... Det er så ufatteligt ringe service at levere, Ydermere påstår de at "Kjolen/TrÞjen" har hÊngt til "Udluften".
Jeg vil i hvert fald fraråde at handle her. Service er ikke til at finde overhovedet..

Aaberg Cph ããã®åç
Hurtig og effektiv levering af god kvalitet

TÞjet passer til beskrivelsen
Flot tÞj til ok priser
BehÞver ikke at koste en million for at ligne en million

Aaberg Cph ããã®åç
Jeg er virkelig tilfreds kÞbe hos jer
Rigtig god dag og god arbejdslyst
Hilsen Rikke

Aaberg Cph ããã®åç
Elendig service - tÞj der ikke matcher billederne og firmaet tilbageholder dine returpenge.

Aaberg Cph ããã®åç
Dejlig hjemmeside med meget flot tÞj , jeg har kun haft gode oplevelser .

Bestilte pakke den 30/12-25 og har ikke fået min bestilling men har betalt

Aaberg Cph ããã®åç
Elsker deres tÞj. Det er lÊkkert og unikt.
De er desvÊrre ikke så gode til at pleje deres kunder ift. reklamationer. Pas på med tÞj med rosetter mm. Falder det af eller går itu er det DIT ansvar uanset om du har behandlet tÞjet efter anvisning.
Det ene produkt er kÞbt i sommers og der er aldrig givet kompensation . Der er tale om to vidt forskellige ordrer hvilket firmaet trods gentagne fremsendelser af ordrenumre blander sammen. Ikke sÊrlig god kundepleje.

Aaberg Cph ããã®åç
LÊkkert tÞj der altid svarer til beskrivelsen
Hurtig levering,samt altid mulighed for at bytte varen ð

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã