Banner for Goodiebox Danmark

4,416
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Jeg har været medlem af Goodiebox siden August, og elsker at få min boks med skønne produkter.. men men indenfor den sidste stykke tid, uges tid kan jeg ikke komme ind på min app, uden den viser fejl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super produkter og fantastisk app til brugen af produktet og god tilbud og andre aktiviteter Nem at bruge og så er det bare super hyggeligt at gå ind i App og se sig omkring

企業情報

1. 美容製品提供業者

Goodiebox Danmark について

当該企業による記述

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

ほぼ満足

(4,416)

過去12か月のレビュー数: 318

レビューを書く

Boxen gik tabt i posten

Boxen gik tabt i posten. Men der bliver ikke taget ansvar for at få sendt en ny box igen bagefter. Først kan den ikke sendes pga. Optælling af lager og næst bliver hvad de så kan tilbyde af afsendelsestidspunkt heller ikke overholdt.
Opdatering:
I har jo stadig ikke løst noget. Boxen er stadig ikke sendt selvom det skulle have været sendt i starten af ugen.

2026年6月10日

Goodiebox Danmark からの回答

Tak, fordi du delte din feedback; vi er utroligt kede af at høre om den frustrerende oplevelse, du har haft. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår fuldt ud din frustration. 💖

Vi er glade for, at vi kunne tale direkte sammen og få løst sagen. Vi sætter pris på din tålmodighed, mens vi fik styr på det, og vi håber, at pakken når frem meget snart og giver dig et velfortjent øjebliks selvforkælelse. 🚚✨

5つ星のうち1の評価

Ikke en side du kan regne med

Ikke en side du kan regne med, det handler kun om at tjene penge.

2026年6月12日

Goodiebox Danmark からの回答

Tusind tak for din feedback! Vi er oprigtigt kede af, at dette indtryk er efterladt, da vores medlemmers glæde og tilfredshed altid er vores absolut højeste prioritet. ✨

Vi har fuld forståelse for, at klarhed omkring dit medlemskab er vigtigt. Der er i dag blevet sendt en detaljeret mail til dig, som gennemgår dit forløb, og vi kan med glæde forsikre dig om, at alle registrerede betalinger og boksleveringer stemmer fuldstændig overens. Som ønsket er medlemskabet nu også blevet opsagt, hvilket betyder, at den kommende juli-boks bliver den sidste levering.

Vi håber, at oversigten i mailen giver fuld tryghed ✨💖

2026年3月31日

Goodiebox Danmark からの回答

Tusind tak for, at du tog dig tid til at dele denne søde feedback. Vi er super glade for at have dig med på rejsen, and vi glæder os til at bringe dig mange flere skønne selvforkælelsesmomenter! 💖

5つ星のうち5の評価

Super produkter og fantastisk app til…

2026年6月26日

Goodiebox Danmark からの回答

Vi er helt vildt glade for at høre, at du er glad for vores produkter og nyder at gå på opdagelse i appen efter gode tilbud og andre aktiviteter. Vi har netop designet den til at være et lille frirum med ekstra glæde og selvforkælelse, så vi er så glade for, at du kan mærke det! Tusind tak for, at du tog dig tid til at dele det med os. 💖✨

Great

Thank you! The box is wonderful! The gift is nice! It is one product outside the box, which has a bad smell, the conditioner! But hope is not expired!

2025年12月30日

Goodiebox Danmark からの回答

Thank you so much for the lovely feedback! :💖 We are thrilled to hear that you are happy with your box 🥳

Some product formulations can have a unique scent, however, our products shouldn't be expired. Therefore, we would love to look closer into this specific product for you and make sure you are fully satisfied! 🌟

Just amazing!!

Just amazing! Made a request and in next box got what I wanted! So happy 😀

2026年6月10日

Goodiebox Danmark からの回答

We always love hearing from our community, and it is the absolute best feeling when the stars align and your next box contains exactly what you were hoping for. 😊

Thank you so much for the amazing 5-star review. We are so incredibly happy to have you with us, and we hope the next surprise brings just as much joy! 🎁💐

Det hele værd!

Elsker alt ved Goodiebox og hele konceptet. Jeg ville aldrig have mulighed for at prøve så mange forskellige produkter, hvis jeg skulle købe dem o butikkerne. De 200 kr man betaler for den classiske er heeeeelt klart pengene værd og du får med garanti altid mere for dine penge, når du modtager boxen med ( produkter) 🙏🏼❤️

2025年6月23日

Goodiebox Danmark からの回答

Wauw, tusind tak for denne fantastiske og hjertevarme anmeldelse! 🥹❤️ Du indkapsler fuldstændig alt det, Goodiebox handler om: at gøre skønhed og selvforkælelse tilgængeligt, så man kan gå på opdagelse i nye mærker uden at tømme pengepungen.

Det gør os så utrolig stolte at høre, at du synes, konceptet er alle pengene værd. Vi glæder os til at fortsætte med at forkæle dig med masser af lækker me-time i fremtiden 🛀💎

5つ星のうち4の評価

Håber den næste pakke er lige så god da jeg fik for nogle år siden dalede den i kvagod

Håber den næste er lige så god, da jeg fik for nogle år siden dalede den i kvalitet

2026年6月9日

Goodiebox Danmark からの回答

Velkommen tilbage til os! 🫶🥂 Det er vi utrolig glade for, at du har valgt at give os en chance til. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores bokse og sikre en høj, lækker kvalitet af produkterne. Vi krydser alt hvad vi har for, at den næste boks (og alle de kommende!) absolut vil feje benene væk under dig og bevise, at vi fortjener den sidste femte stjerne. Rigtig god fornøjelse med dit nye medlemskab 🎁

5つ星のうち2の評価

Bedre match af produkter

Jeg syntes det er ærgerligt, at man ikke kan orientere om fx alder, hudtone, hårfave, etc. i forhold til at modtage produkter der passer bedre til kunden.
Produkternes kvalitet er ganske godt, forsendelse uden anmærkninger.

2026年6月9日

Goodiebox Danmark からの回答

Mange tak for din feedback og for de fine ord om vores produktkvalitet og hurtige levering. thanks 🙏 Vi er dog kede af, at den manglende profilopsætning trækker din samlede oplevelse så langt ned. Vi kan sagtens følge din tanke omkring det med at matche produkter til f.eks. hudtone, alder eller hårfarve.

Da vores klassiske Goodiebox bygger på et universelt overraskelseskoncept, hvor alle medlemmer modtager den samme spændende blanding, har vi desværre ikke mulighed for at skræddersy indholdet individuelt. Vi forsøger dog altid at vælge alsidige produkter, som kan bruges af flest mulige.

Vi håber meget, at indholdet i næste måned falder i bedre jord hos dig! 💐

5つ星のうち1の評価

Den var for kedelig med indhold

Den var for kedelig med indhold, og jeg kan ikke bruge produkter med parfume i da jeg har allergi. Og hvad skal jeg bruge små tuber håndcreme til jeg ik tåler. Og den lipgloss er ik noget for mig.
Og jeg køber de 2 ting enten i Normal eller Matas eller Rema.
Havde regnet med andre og mere Specielle produkter man ik lige køber i en butik.
Så ja jeg er skuffet over produkterne.

2026年6月6日

Goodiebox Danmark からの回答

Det gør os oprigtigt ondt at høre, at din boks har været sådan en skuffelse, og ikke mindst at du har modtaget produkter med parfume, som du ikke kan tåle på grund af allergi 😔

Vores klassiske bokse skifter indhold hver måned, og da vi desuden ikke har mulighed for at skræddersy boksene til den enkelte, kan vi desværre ikke garantere parfumefri produkter i fremtiden.

Da vi tager allergi meget alvorligt, vil vores Team Happiness række ud til dig direkte på e-mail. De vil rigtig gerne lytte til din feedback og se, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig med din nuværende boks og dit medlemskab. ♥️

Kan kun anbefales

God og hurtig betjening. Rigtig gode produkter. Kan kun anbefales

Goodiebox Danmark からの回答

Wauw, tusind tak for den varme anbefaling! 🌟🎈 At høre, at du er glad for både vores service og produkterne, er det absolut bedste skulderklap, hele teamet kan få. Vi lover at blive ved med at gøre vores absolut bedste for at leve op til den anbefaling hver evig eneste måned 😊

Jeg er yderst tilfreds med produkterne

Jeg er yderst tilfreds med produkterne

2026年6月6日

Goodiebox Danmark からの回答

"Yderst tilfreds" er simpelthen ren musik i vores ører! 🎶🔝 Vores team knokler i kulissen for at finde produkter, der gør en reel forskel i din rutine, så din feedback betyder alverden for os. Tusind tak for den flotte hilsen 💖

Goodiebox Danmark からの回答

Hurtig levering og dejlige produkter - det er bare den absolut bedste kombination! 🏎️🎁

Vi er super glade for, at din boks landede lynhurtigt hos dig, så du kunne pakke de nye sager ud med det samme. Tusind tak for de 5 stjerner 🌼

5つ星のうち4の評価

Hyggeligt at få den fine box tilsendt

Hyggeligt at få den fine box tilsendt. Jeg har været glad for de ting jeg har prøvet indtil videre. Glæder mig til næste.

Goodiebox Danmark からの回答

Det er bare den absolut hyggeligste hilsen at få på kontoret! ☕️🫶 Vi bliver så glade i låget over at høre, at du nyder det øjeblik, hvor boksen lander hos dig, og at produkterne indtil videre har været et hit. Det er lige præcis den følelse af forkælelse, vi ønsker at skabe. Vi glæder os mindst lige så meget til at sende den næste boks afsted til dig - måske den kan knibe den sidste stjerne hjem!

Rigtig god fornøjelse med resten af produkterne. 🥰💄

Fin æske

Fin æske, ny kunde, fin service at en palet var gået i stykker fik så tilsendt surprice men det var dublikat af et produkt der allerede var i kassen. Kunne være super man lige kunne give besked på om der var en type produkt man ikke lige nu har brug for. Jeg var overrasket over cremer og håndcremer fylder meget i pakken

Goodiebox Danmark からの回答

Varmt velkommen som nyt medlem, og tusind tak for din feedback! 🙏

Vi er glade for, at vores team kunne hjælpe dig hurtigt med den ødelagte palette, men vi er super kede af, at din erstatnings-overraskelse endte med at være en dublet af noget, der allerede var i boksen – det skal selvfølgelig ikke ske, da vi altid vil overraske med noget nyt! Ræk endelig ud til vores kundeserviceteam direkte, så vi kan rette op på dette og sende dig en ordentlig, ny overraskelse i stedet for dubletten.

Hvad angår produktsammensætningen, så tager vi absolut dine ord til os. Selvom vores fokus ligger meget på klassisk hud- og kropspleje, ønsker vi altid en god balance, og vi tager din feedback om mængden af cremer med os videre. Tusind tak fordi du hjælper os med at blive bedre! 💖😊

Love it🥰🥰i feel soo special

Love it🥰🥰i feel soo special

2026年6月2日

Goodiebox Danmark からの回答

And that is exactly our purpose!! 😍 Knowing that our goodies make you feel special is all we could ever ask for, and we hope we'll continue delivering the same happiness moving forward. 💕🔝

Gode produkter

Gode produkter

Goodiebox Danmark からの回答

Vores team knokler i kulissen for at finde produkter, der gør en reel forskel i din rutine, så din tommelfinger op betyder utrolig meget for os. Tusind tak for de 5 stjerner! 🧴😍

Lækre produkter

Lækre produkter

2026年6月2日

Goodiebox Danmark からの回答

Kort, kontant og lige hvad vi elsker at høre! Tusind tak fordi du tog dig tid til at smide en hilsen – hav en skøn tid med dine nye sager! 🧼🌸

5つ星のうち5の評価

Giver mig lige en ekstra glæde i…

Giver mig lige en ekstra glæde i hverdagen og er vild med de fantastiske gode og brugbare ting.
Elsker alt ved det ♥️

2026年6月14日

Goodiebox Danmark からの回答

Det er bare lige præcis den vibe, vi arbejder for at skabe! ☕️💗 Hverdagen kan hurtigt køre derudaf, så hvis vores bokse kan give dig en velfortjent pause og et ekstra skud hverdagsglæde, så har vi opnået præcis det, vi ville.

At produkterne samtidig er super brugbare for dig, er jo bare den perfekte bonus. Tusind tak for den skønne energi og de 5 stjerner! ⭐️

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。