Dette er en butikk som har mange fine varer. Jeg har kjÞpt mye der gjennom flere Ã¥r og fÞrst nÃ¥ er jeg skuffet. Fikk en vare som ikke passet og ville returnere. Det var en tung prosess. Ingen retur... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nul stjerner herfra. KÞbte en jakke, som er gÃ¥et op i sygninger 5 forskellige steder. Den gik i stykker efter 2 ganges kort brug. Billigt tÞj som sÊlges dyrt. Blev lovet penge tilbage eller en o... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte en sort glimmer kjole med de fineste detaljer samt hvide perle knapper. Wow, den er altsÃ¥ flot pÃ¥! ð Super hurtig levering! Kan klart anbefale at kÞbe tÞj herfra ð«¶ðŒ Gik dog en e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De varer jeg havde bestilt kom hurtigt til pakkeshoppen (1-3 hverdage). Der har ikke vÊret problemer med nogen af de ting jeg har kÞbt. Jeg har ikke prÞvet at skulle returnere noget eller have konta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
à berg Cph er et nyere og meget nÊrvÊrende butikskoncept. Vi tror på et forretningskoncept med tÊt kontakt til vores kunder er fremtiden. à berg Cph er en webshop som byder alle modebevidste kvinder indenfor i vores univers af enestående og unikke styles. Vores sortiment er indenfor luksus boheme i klassisk snit, med et strejf af det rå, og med masser af smukke feminine detaljer som blonder, perler og pailletter. Altid til jordnÊre priser. Vores drÞm og vision bygger på dialog og tÊt kontakt til vores kunder. Der er gratis fragt på ordre over 499 kr og vi levere inden for 1-4 hverdage. Vi levere i både DK, SE og NO. Vores tlf. nr er 52100404 Mail: hello@aaberg-cph.dk Vi glÊder os til at hÞre fra dig. Mange hilsner Ne Louloa Winther à berg Cph
SÞvangsvej 1, 1. Sal , 2650, Hvidovre , ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 59ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç

Aaberg Cph ããã®åç
Dårlig kundeservice når noget skal returneres. Man skal selv vÊre opmÊrksom for at få sine penge.

Aaberg Cph ããã®åç
TÞjet er en billig efterligning af Buch Copenhagen.
Jeg sendte en pakke retur den 5. september. Derefter sker der ikke mere. Da jeg efter en måned (!) rykker for mine penge, får jeg at vide, at jeg ikke har betalt for returneringen. Det er et underligt system. Jeg har desuden aldrig modtaget en sådan opkrÊvning.
Den 2. august lover firmaet her på Trustpilot, at de pr. dd. har Êndret deres retursystem. Dette er dog tilsyneladende ikke sket.
Jeg kan ikke tro, at denne metode er lovlig.

Aaberg Cph ããã®åç
Handlar nÀstan allt hos Er, bra pris kvalite o sortiment. à klÀder,skor man inte hittar överallt ð€

Aaberg Cph ããã®åç
Inspirerende webshop med utrolig lÊkre styles, som du ikke lige finder i alle butikker.
Dejlig kvalitet og sÞd kundeservice.
Let at bestille - hurtig levering.
Jeg anbefaler!

Aaberg Cph ããã®åç
I will never recommend this website to anyone.

Aaberg Cph ããã®åç
Altid en dejlig oplevelse at handle her
âïžâïžâïžâïžâïž store âïžherfra
Vh.Birgit

Aaberg Cph ããã®åç
DesvÊrre syntes jeg at tÞjet er meget smÃ¥t i stÞrrelsen⊠men hurtig service og leveringâŠ

Aaberg Cph ããã®åç
Flotte varer, dog trÊkker det en stjerne ned - hvis man skal returnere, er det alt for besvÊrligt - isÊr hvis man ingen printer har, derudover kan man slet ikke regne med stÞrrelsen- meget meget små str. må vÊre italienske str

Aaberg Cph ããã®åç
Virkelig dårlig oplevelse.. havde sådan glÊdet mig til at få tÞjet hjem, men da jeg havde gået med en af toppene jeg havde kÞbt, var stroppen allerede gået i stykker efter 2 brug, bestiller aldrig derfra igen.
The item was very quickly sent, and the quality of the product was good. Unfortunately the dress didn't fit me well, so I returned. That went easily enough as well, but it did take a while for the money to come back onto my account. But generally a good experience.

Aaberg Cph ããã®åç
Jeg bestilte et par bukser og en bodystocking, men desvÊrre levede ingen af produkterne op til mine forventninger.
Kvalitet, pris og billederne på hjemmesiden stemte simpelthen ikke overens med det, jeg modtog. Bukserne var meget gennemsigtige, og bodystockingen virkede som vÊrende af meget lav kvalitet.
Returprocessen var også en skuffelse. At skulle betale 59 kr. for at returnere varer, når fragten kun koster 29 kr. (gratis hvis man kÞber for 600 kr.)
Det eneste positive, jeg kan fremhÊve, er, at deres kundeservice svarer hurtigt. Men samlet set synes jeg, oplevelsen var skuffende, og jeg vil ikke handle her igen.

Aaberg Cph ããã®åç
Hurtig levering og hurtig registrering af tilbagelevering og hurtig udbetaling af pege retur

Aaberg Cph ããã®åç
Det har desvÊrre ikke vÊret en sÊrlig god oplevelse. Jeg kÞbte en kjole, som jeg returnerede. Efter to uger havde jeg stadig ikke hÞrt noget og skrev derfor en mail.
Det viste sig, at jeg tilsyneladende manglede at betale for en returlabel â men jeg er aldrig blevet informeret om, at der skulle betales noget. Jeg fulgte blot returprocessen og fik mulighed for at downloade en label, sÃ¥ jeg tÊnkte ikke mere over det.
At Ã
berg ikke selv informerer kunden om, at noget mangler, men i stedet blot venter på, at kunden reagerer, oplever jeg som rigtig dårlig service (måske fordi man håber, at nogle kunder glemmer det helt?).
Derudover synes jeg heller ikke, at tonen i den efterfÞlgende mailkorrespondance var venlig eller imÞdekommende. Det fÞltes mere arrogant end prÊget af god kundeservice.
Har fået krediteret kÞbet nu i dag.

Aaberg Cph ããã®åç
De unikke styles, Hvad der gjorde det til en god oplevelse var den extraordinÊre service VED LEVERINGEN.
Ne er en fantastisk dygtig indkÞber og sammen med Mia-maja er de styles de kommer hjem med fra Paris helt fantastiske.
Jeg har kun et minus . Hvis man skal returnete en pakke, sender den så de hsr den, i dette tilfÊlde fredag d. 5 ., bestilt den 2.og man rykker for sit tilgodehavende hÞrer man ikke rigtig fra dem.
Jo med. Vi har ikke modtagert returkampen selv om man har sendt bevis på at de har modtaget den. Idag er det ni dage siden de modtog den og jeg har stadigvÊk ikke modtaget mit tilgodehavende. De havde fejlagtigt sendt mig 2 par Ellie White pants, og returpakken var ikke lukket op, da det jo var 2 ens par pants jeg modtog.
Det kunne Ã
berg godt have lidt mere styr pÃ¥. Eventuelt ogsÃ¥ sende returlabel med. Detcer ikke alle der har en printer *min er lÃ¥nt ud) -ogcjan man ikke skrive ennteturlabel ud, kan forretningerne heller ikke da de vil have rn QR code fra Ã
berg fÞr de gÞr det. Så er man så uheldig at skulle have t
Returneret rn vare kan der åbenbart godt gå 14 dage fÞr man går sine penge tilbage, *jeg håber ikke der går lÊngere da.
Men ellers er Ã
berg fantastisk og Ne er en fantastisk dygtig indehaver af den skÞnne forretning.
Khâ€ïž
Beth

Aaberg Cph ããã®åç
Jeg giver 5 stjerner, der er hjÊlp at hente hvis man laver en fejl i retur proceduren. Det var mig der var for hurtig på tasterne i fÞrste omgang.
Jeg vil til hver en tid handle her igen.

Fantastisk oplevelse .
Hurtig levering
PrÞvet og passer perfekt ð€©
KÞber MEGET gerne derfra igen

Aaberg Cph ããã®åç
Jeg bestilte en bluse og den kom meget hurtigt - blusen var som forventet og til en dejlig lav udsalgspris - meget tilfreds med kÞbet ð¥°