2.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Fantastisk tur for vores gÊster fra USA

I wanted to take a moment to share how much Laura and I enjoyed the boat tour in Odense 27/10 2025. Morten was so generous with his time and knowledge. He really provided great information regarding the Odense River, the city of Odense, and surrounding sites. I would wholeheartedly recommend the Odense Aafart Boat Tour (and winetasting, events, etc.) to anyone who wants a great time with some education thrown in. Please extend our warmest thanks to Morten and his team.

Best Regards,
Patric Ray, Altanta / VÊrt Lise

Patrick

2025幎10月26日
自発的なレビュヌ

Vi var et par gutter pÃ¥ kanotur lÞrdag

Vi var et par gutter pÃ¥ kanotur lÞrdag 2/8 og ingen af os var sÊrlig rutineret i og sejle og da vi vÊlger og stoppe efter vi var rÞget i vandet efter knap en time, ringer vi til aafarten og forklare situationen med vi ville stoppe tidligere end aftalt sted(koster 500 kr) fÃ¥r vi svar fra Morten vi skulle fÃ¥ kanoen over til en sti eller sÃ¥dan sÃ¥ han kan komme og hente den, det gÞr vi sÃ¥ og efterfÞlgende kommer Morten fra aafarten og det ender med vi skal ikke betale noget ekstra, det er virkelig god service og 5 stjerner herfra👍

2025幎8月2日
自発的なレビュヌ

Advarsel – uansvarligt og direkte farligt!

Vi blev sendt ud pÃ¥ Odense Å i en kano, selvom strÞmmen var alt for stÊrk og tydeligvis ikke forsvarlig at sejle i. Ejeren havde pÃ¥ forhÃ¥nd sagt, at denne strÊkning stadig var “til at sejle i”, selvom resten var lukket pga. oversvÞmmelser. Hun stod og gav os instruktioner om, hvordan vi skulle sejle “for ikke at ryge i” – hvilket i sig selv burde have vÊret et kÊmpe advarselstegn.

Efter 50 meter vÊlter en gren kanoen, og vi ryger i det strÞmmende og dybe vand. Der var absolut intet at gÞre – strÞmmen var alt for kraftig og ikke noget almindelige folk burde vÊre blevet sendt ud i. Det var en decideret farlig situation. Vandet var ikke til at bunde i, som ellers pÃ¥stÃ¥et.

Da vi ringer og fortÊller, hvad der er sket, stÃ¥r vi drivvÃ¥de i 10 minutter, fÞr en mandelig ejer kommer frem – tydeligt vred, med AirPods i, og uden at tage dem ud spÞrger han surt, hvor kanoen er. Ingen medfÞlelse, ingen hjÊlp, intet spÞrgsmÃ¥l om hvordan vi har det. Han forsvinder hurtigt igen.

Den kvindelige ejer dukker lidt efter op – stadig uden nogen form for empati – og tilbyder os bare en ny tur om 2 uger. Da vi spÞrger til refundering, er svaret blot et iskoldt: “Nej”.

Som prikken over i’et mistede jeg min mobiltelefon og kÞrekort under kÊntringen. De rÞg direkte i det strÞmmende vand, og der var ingen chance for at redde den. Dette er altsÃ¥ ikke bare en dÃ¥rlig oplevelse – det blev ogsÃ¥ en dyr én. Det gÞr det endnu mere uacceptabelt, at vi blev sendt ud i noget, der aldrig burde vÊre godkendt som sikkert.

Ejerne virker totalt ligeglade med sikkerheden og viser ingen menneskelig forstÃ¥else. De burde aldrig have sendt nogen ud i den strÞm. Det her er ikke bare dÃ¥rlig service – det er direkte uansvarligt og farligt. Hold jer vÊk!

2025幎7月28日

Topmålet af smålighed

Jeg arbejder på et bÞrnehjem på Fyn og havde en lille dreng med på tur. Han blev meget interesseret i bådene og vi valgte spontant at tage en tur med båden. Eneste grund til at jeg sagde ja, var fordi der stod på hjemmesiden at institutioner fik reduceret pris. Vi kunne ikke tillade os at betale fuld pris pga feriebudgettet. Den sÞde medarbejder var i tvivl men ville lige ringe til sin chef og var vÊk i noget tid. Da hun kom tilbage havde hun blanketten med og vi udfyldte og kÞbte billet. Da vi stod i kÞen og spÊndt ventede på at gå ombord kom medarbejderen og sagde hun havde fået af vide af ejeren at hun alligevel ikke måtte give os reduceret pris og at hun skulle sÞrge for vi ikke gik ombord. Jeg prÞvede at argumentere med at nu har vi jo skrevet under og må have en aftale og at den lille dreng glÊder sig men vi måtte gå ud af kÞen og jeg måtte forklare at vi alligevel ikke kunne komme ud at sejle.
Jeg er rystet!!
Har flere gange vÊret med på tur og synes turen er dejlig men har ikke lyst at komme der mere

2025幎7月17日

DÃ¥rlig sejltur

Virklig dÃ¥rlig sejltur man ser kun lidt huse som ligger nede ved vandet ellers er det kun trÊer pÃ¥ begge sider ☹ det kan man ikke tage 120 kr for kÊft de penge var givet dÃ¥rlig ud 😡

2025幎7月9日

Service? Hvor?

De snyder kunderne, og levere helt igennem elendig service fra ejernes side. Jeg snakkede med ejeren, som havde den mest voldsomme attitude over for mig, samt andre kunder. Ejeren kender intet til service, og kommandere rundt med hendes medarbejdere. Jeg henvendte mig direkte til ejeren, som var nede i butikken, og fik en latterlig sviner tilbage i hovedet fra den Êldre kvinde. Den Êldre kvinde, ejeren, lignede en som slet ikke gad vÊre der for hendes kunder. Vi blev i Þvrigt forsinket på vores bådfart, hvilket en af hendes kollegaer forsÞgte at gÞre godt for med hendes fantastiske service og smil. Men at ejeren fralÊgger sig ansvaret og påpeger alle andre skylden, har jeg aldrig set magen til fÞr.
KÊmpe ros til de unge mennesker, der render rundt og kÊmper for arbejdet, og faktisk forsÞger at levere en service.

2025幎5月16日

Snyder folk

Snyder folk!
Sejler fÞr tid og nÊgter at betale pengene tilbage. Vi havde bestilt til en bestemt tid.
Lad vÊrd med at stÞtte Odense Aafart!!!

2024幎7月7日
自発的なレビュヌ

Vi blev glemt og behandlet ubehÞvlet

Vi havde booket en hel turbåd - pg betalt på forhånd. De havde glemt os, og vi kom derfor for sent afsted. Ejeren var noget ubehÞvlet - sikkert fordi han var stresset, men det var ikke en god oplevelse ejheller ordentlig opfÞrsel overfor sine kunder.

2024幎6月20日
自発的なレビュヌ

Dårlig oplevelse og dårlig attitude

Dårlig oplevelse og dårlig attitude.
Vi sad nede ved åen udenfor og havde bestilt drikkevarer igennem jer.
Vi blev dog smidt vÊk fra vores pladser, da nogen af os ved bordet havde kÞbt drikkevarer igennem Nelles og vi derfor ikke måtte sidde ved jeres borde.
Meget dårlig oplevelse og rigtig dårlig attitude vi blev mÞdt af!
Det skal siges at der var flere frie borde omkring os, sÃ¥ det var ikke fordi vi tog andres pladser og vi havde desuden kÞbt flere af drikkevarerne gennem jer

2024幎5月20日
自発的なレビュヌ

Visitng Odense and not enjoying this

Visitng Odense and not enjoying this ride, ia like missing the most romantic, family oriented, and nature connection peice of Odense.
The staff are really friendly and the owner yet helped us after we forgot out deposite at the shop.
She came at like 21.30 (09.00pm) and helped us retreve it.🙌 she was our angle.

2023幎7月13日
自発的なレビュヌ

Tak for en fin tur i sÞndags -ud og

Tak for en fin tur i sÞndags -ud og hjem inkl zootur, der skulle kÞbes ved Åfartens billetsalg. Der var Ã¥benbart problemer m Nets -betalingen krÊvede mange forsÞg, fÞr den gik igennem. Vi nÃ¥ede dermed ikke kl 11-afgangen. Til gengÊld blev mine bÞrnebÞrn budt pÃ¥ en gratis slush-ice og en ekstra sejltur hen til serviceomrÃ¥det. Fin oplevelse, der fik alle til at glemme ventetiden :) Og selve turen var rigtig hyggelig som altid. God mÃ¥de at ankomme til zoo pÃ¥.

2023幎7月9日

Ingen fleksibilitet

VÊr opmÊrksom, når du kÞber gavekort til åfarten, kun at kÞbe på det belÞb en tur koster, da det ikke er muligt at konvertere et restbelÞb til f.eks en tur på vandcykler eller forplejning i caféen. Ej heller at få restbelÞb tilbage.

2023幎6月13日

Poor/bad customer service

Poor/bad customer service.
We bought beers, coffees, ice cream and snacks (for 4 people) - sat down at the tables designated for this cafe, before we had the chance to finished our things we were asked to leave the table because they were closing.

No one had informed us about this when we bought and paid full price.
All the tables were full of paying customers (that like us, were asked too leave)

2023幎5月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ