Fremragende
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fremragende, venlig, effektiv service til rimelige priser
Anbefales ubetinget!
Fritz SÊ
Pris aftalt over telefon for lapning af dÊk var ikke det jeg kom til at betale.
Fik lavet lille eftersyn, inkl. hjulskifte og opbevaring af hjul i 6 mdr. det kostede i alt incl. moms 5941,70 kr. dvs. selve eftersynet uden hjulskifte og hjulopbevaring kostede i alt 5179,20, da jeg fortalte vÊrkstedet at jeg synes det var alt for dyrt, kunne chefen godt se at det var i overkanten og gav mig en kreditnota på 1200 kr. Jeg har lÊrt at det nok er en god ide at få tilbud på eftersyn på forskellige vÊrksteder, jeg troede bare at jeg endelig havde fundet et godt vÊrksted og at jeg kunne regne med at få en god og fair service.
De gÞr deres yderste for at gÞre kunden tilfreds. Det er en fornÞjelse.
Altid god service, som stadig holder efter de har solgt bilforhandler-delen vÊk. Man fÞler sig tryg ved at efterlade sin bil hos de dygtige mekanikker. Kan varmt anbefales!
Super godt mekanikervÊrksted, som jeg meget gerne anbefaler til andre. Altid imÞdekommende og servicemindede.
Fantastisk god service og hÞj fleksibilitet. Indehaver Christian er altid super imÞdekommende og lÞsningsorienteret, og alle mekanikerne er hamrende dygtige. Kan kun anbefale service og reparation hos Aagesen Biler :-)
KÞbte en brugt bil med 3 mdrs. 100% garanti.
Efter 4 måneder var der problemer med tårnlejerne. De blev skiftet.Jeg betalte ikke en krone. Selvom min garanti var udlÞbet. Det var flot.
DET KALDER JEG SERVICE.
deler ikke opfattelsen af forrige anmelderser-har vÊret kunde i snart 25 år ,altid god behandling ,både på store og småting karenk
Katastrofal bilhandel og sÊlger der bruger mafiametoder. Ingen sans for lovgivning og kundeservice. Bil havde ikke fået lavet service som aftalt v handelen og måtte 2x på vÊrksted indenfor de fÞrste 2 mnd. TovtrÊkkeri m vÊrkstedsafdelingen om at tage bilen ind på garantien, vinterdÊk der fulgte med i handel var beskadigede og forskellige steder var bilen ikke skruet sammen pga sjusk efter mekaniker havde kigget på den. Hold jer langt vÊk !!