Aarhus Osteopati レビュー 267

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Kæmpe anbefaling til Richard Schuster, som er yderst kompetent, faglig dygtig, er rolig og har en stærk energi. Richard har fra starten set, forstået og mærket, hvordan han skulle arbejde med mig... もっと見る

企業情報

1. 健康・医学

当該企業による記述

Aarhus Osteopati – Fra lokal klinik til landsdækkende behandlingssted Aarhus Osteopati blev grundlagt af Ívar Dagsson i 2014 og er i dag et anerkendt behandlingssted med klinikker over hele Danmark. Selvom virksomheden vokser, er missionen den samme: at tilbyde holistisk behandling af høj kvalitet, hvor kroppen ses som en helhed.

4.7

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Kom med nakkesmerter

Kom med nakkesmerter. Behandler begynder efter indledende snak, at trykke på min nakke uden at fortælle mig hvad hun gør eller hvorfor. Taler mest om sig selv imens, fair nok med small talk, men føler det er noget man gør når det andet er på plads. Går derfra meget forvirret. Aner ikke hvad hun gjorde, skulle selv spørge om jeg havde brug for en opfølgning. I det mindste pegede hun højst sandsynligt på årsagen til mine smerter, hvilket var rart, da jeg på den måde kunne komme videre ad den offentlige vej.
Men det var godt nok en mærkelig måde at få behandling på, synes jeg.

2026年2月16日
5つ星のうち5の評価

En behandler, der lever op til høje krav

Jeg har prøvet en del behandlere gennem tiden. Som en, der selv har haft behandlerfaget tæt inde på livet, har jeg altid haft høje forventninger – og ofte oplevet, at der manglede enten faglighed, oprigtighed eller reel interesse.

Så da jeg første gang trådte ind hos Richard Schuster hos Aarhus Osteopati, var jeg nysgerrig på, om det denne gang ville være anderledes.

Men det ændrede sig hurtigt.

Allerede fra første behandling blev jeg mødt med en oprigtig nysgerrighed og en følelse af, at der faktisk blev lyttet – ikke bare til symptomerne, men til hele billedet. Også det, jeg ikke selv havde været opmærksom på.

Richard er ekstremt kompetent og har virkelig nørdet sit fag – på den gode måde. Samtidig har han en sjælden evne til at forklare tingene, så de giver mening, uanset om man vil have det teknisk eller helt nede på jorden. Og så er der altid en god stemning og et glimt i øjet.

I dag, næsten 4 år senere, går jeg stadig hos ham. Det er i sig selv nok den bedste anbefaling, jeg kan give.

2026年3月25日

Kære Rudi,

Det var en fornøjelse at læse din anmeldelse af Richard i Aarhus C ;)

Det gør stort indtryk at læse om dine oplevelser og de overvejelser, du har haft med dig ind i forløbet. Derfor betyder det også ekstra meget for os at høre, at du har oplevet noget andet hos Richard Schuster, og at du har følt dig mødt med både faglighed, nysgerrighed og oprigtig interesse.

Vi er glade for, at du fremhæver både hans evne til at gå i dybden og samtidig gøre det forståeligt og nærværende. Det er en vigtig del af den måde, vi ønsker at arbejde på.

At du stadig kommer hos Richard efter næsten 4 år, er den største anerkendelse, vi kan få. Tak for din tillid og for at dele din oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Osteopatstuderende Karina Laursen i…

Osteopatstuderende Karina Laursen i Horsens gav sig god tid til og lytte til mig, inden hun undersøgte mig og forklarede om forløbet. Jeg kom pga. forstoppelse det meste af livet og forsøgt med afføringsmidler og øvelser. Karina løsnede en spændt brystkasse og fortalte om vejrtrækning. Dagen efter gang i systemet. Jeg har ny tid om 14 dage og er meget tilfreds!

2026年4月7日

Kære Marianne,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos Karina i Horsens

Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft et godt forløb hos Karina Laursen, og at du følte dig lyttet til og godt informeret undervejs. Vi lægger stor vægt på at tage os god tid til både undersøgelse og forklaring, så man føler sig tryg i hele forløbet.

Det er også skønt at høre, at du allerede har oplevet en positiv effekt af behandlingen. Vi håber, at dit videre forløb bliver lige så godt.

jeg kan give de bedste anbefalinger af Osteopat Julie Bie, AAO

jeg kan give de bedste anbefalinger af Osteopat Julie Bie, AAO. En store indsigt og forståelse af kroppen som en helhed og giver yderst kompetent og professionel behandling.

2026年4月8日

Kære Lea,

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse af Julie Bie i Aarhus C

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos Julie Bie, og at du oplever hendes indsigt og forståelse for kroppen som en helhed. Det er noget, vi vægter højt i vores tilgang til behandling.

Tak for din anbefaling og for dine pæne ord ;)

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale Alexander…

Jeg kan varmt anbefale Alexander Stenkilde i Hillerød. Alexander er meget lyttende og spørgende til ens problem for, at komme i mål med korrekt behandling. Ved hver behandling bliver der fulgt op på status og om andet er stødt til i den mellemliggende periode. Man er tryg når man får behandling, Alexander fortæller hvad han gør og hvorfor - stor anbefaling herfra.

2026年3月16日

Kære Dorthe,

Tak fordi du deler din oplevelse og for din anbefaling af Alexander Stenkilde.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har følt dig tryg i dit forløb, og at du oplever en grundig og nærværende tilgang med løbende opfølgning. Vi lægger stor vægt på at inddrage vores patienter og skabe forståelse for både behandling og forløb, så det er skønt at høre, at det har været din oplevelse.

Tak for dine pæne ord om Alexander ;)

Min behandler Annika Bakdal

Min behandler Annika Bakdal, Aarhus Osteopati i Odense er en rigtig dygtig behandler som har givet mig mange gode råd til alle mine skavanker. Jeg er blevet behandlet af hende i over 1 år og er rigtig godt tilfreds med hende. Hun virker kompetent og meget lyttende. Jeg kan meget anbefale hende som behandler.

2026年3月30日

Hej Helle

Mange tak for din fine anmeldelse ;)

Det er virkelig dejligt at høre, at du gennem mere end et år har haft et godt forløb hos Annika Bakdal, og at du både har fået hjælp til dine skavanker og gode råd med på vejen. At føle sig lyttet til og taget seriøst er noget, vi vægter højt, så det er skønt at høre, at det har været din oplevelse.

Tak for din anbefaling og for din tillid gennem dit forløb hos Annika.

Stor ros og kæmpe anbefaling til Annika fra AAO Odense

Hun hjalp mig ikke kun med den skavank, som jeg kom med, men introducerede mig til den hele krop og hvordan jeg fremover forebygger. Et spændende forløb og jeg følte mig i kyndige hænder.

2026年2月9日

Kære Lone,

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om Annika fra AAO Odense.

Det er rigtig dejligt at høre, at du ikke kun fik hjælp til din skavank, men også en større forståelse for kroppen og hvordan du selv kan forebygge fremadrettet. Det er en vigtig del af vores tilgang, at man går herfra med både lindring og viden.

Vi er glade for, at du har følt dig i trygge og kompetente hænder gennem forløbet hos Annika.

Tak for din anbefaling.

Kæmpe anbefaling til Richard Schuster

Richard har fra starten set, forstået og mærket, hvordan han skulle arbejde med mig. Han har en meget bred vifte af værktøjer til behandling og er dygtig til at forklare og inddrage.
Allerede efter 1.gang mærkede jeg en markant forbedring, og sådan har jeg det efter hver behandling.
Kæmpe tak til Richard for at hjælpe mig tilbage til det gode liv.
Tove.

2026年2月9日

Kære Tove,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for dine ord om Richard Schuster.

Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig set og forstået fra starten, og at behandlingen allerede har gjort en mærkbar forskel for dig. Det er netop det, vi ønsker for vores patienter, at man føler sig tryg, inddraget og i gode hænder gennem hele forløbet.

Vi er rigtig glade for, at Richard har kunnet hjælpe dig godt på vej, og at du oplever fremgang fra gang til gang.

Tak fordi du deler din oplevelse og for din anbefaling.

5つ星のうち5の評価

Smertefri efter flere års smertehelvede

Kontaktede Aarhus Osteopati da jeg efter 5 år og utallige lægebesøg ikke fik det bedre.
En af problemstillingerne var svie og brænde i venstre side af bryst og ryg.
Egen læge udskrev utallige mediciner men ingenting hjalp.
Det var her at jeg hos Aarhus Osteopati fik et gennembrud.
Med nogle øvelser og behandlinger udtrykker min behandler, at han havde en mistanke om brok og gik til egen læge igen, da det jo skal bestilles via lægen, sådan en kikkert undersøgelse. Ganske rigtigt så er det det man finder. Og det der i alle de år har ødelagt nattesøvn og meget mere
Fik noget nyt medicin og blev smertefri efter 5 år på 1 døgn.

Min behandler Richard har virkelig været min redning. Yders dygtig og grundig og ved virkeligt meget omkring sit fag.

2025年12月1日

Kære Maiken Oettinger,

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, hvordan dit forløb har været, og at du endelig har fået lindring efter så mange år med smerter.

Vi er utroligt glade for, at Richard Schuster kunne hjælpe dig med at finde årsagen og guide dig videre, så du kunne få den rette behandling. Det er fantastisk at høre, at du nu er smertefri og kan sove godt om natten. Det er præcis det, vi arbejder for hver dag.

Tak for dine varme ord om Richard. Vi sætter stor pris på dem og er glade for, at han kunne gøre en reel forskel for dig.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

5つ星のうち5の評価

Meget god oplevelse til barn

Vi havde en virkelig god oplevelse med vores barn hos Ida Knecht i Odense. Et virkelig behageligt menneske, som kunne imødekomme de problemer vi oplevede med vores barn. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

2026年2月25日

Kære Julia M,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele jeres oplevelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at I havde et godt besøg hos Ida Knecht i Odense, og at hun kunne hjælpe med de udfordringer, I oplevede med jeres barn. Ida gør meget ud af at skabe en rolig og tryg ramme for både børn og forældre, så det glæder os at høre, at det også var jeres oplevelse.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling.

Osteopati kan anbefales.

Meget kompetent behandling. Gode forklaringer på behandlingen.

2026年3月10日

Kære Bo,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du oplevede behandlingen som kompetent, og at forklaringerne undervejs gav mening for dig. Hos Aarhus Osteopati lægger vi stor vægt på, at vores patienter forstår både årsagen til deres gener og tankerne bag behandlingen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Anmeldelse af osteopat Cem Öz

Jeg har været i behandling hos Cem Öz gennem en periode, og det har været en utrolig positiv oplevelse. Cem er ikke bare fagligt dygtig - han formår også at møde en som menneske. Hans behandlinger har gjort en stor forskel for mig, både fysisk og psykisk.

Jeg har kroniske smerter, og selvom de ikke kan fjernes helt, har Cem hjulpet mig til at få bedre dage og vigtigst af alt - givet mig mere tillid til min egen krop.

Han tager sig tid, lytter og tilpasser behandlingen, så man føler sig set og forstået.

Efter hvert besøg har jeg følt lettelse, ro og fornyet håb. Cem er både professionel, empatisk og grundig i sin tilgang, og jeg kan varmt anbefale ham til andre, der måske har følt, at der ikke var meget hjælp at hente andre steder.

2026年2月27日

Kære Ahmad,

Tusind tak for din flotte og meget rørende anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er meget glade for at høre, at dit forløb hos Cem har gjort en positiv forskel for dig både fysisk og psykisk. Hos Aarhus Osteopati lægger vi stor vægt på at møde vores patienter som hele mennesker, og det er dejligt at høre, at du har følt dig lyttet til, set og forstået under dine behandlinger.

Det betyder meget for os at kunne bidrage til bedre dage og større tillid til egen krop, især når man lever med kroniske smerter. Din anbefaling og dine ord om Cem sætter vi stor pris på.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Kan klart anbefales

Jeg har været i behandling hos Line, og det har været en rigtig positiv oplevelse. Hun har hjulpet mig med mine smerter i ryggen og givet mig nogle gode og effektive øvelser, som jeg kan arbejde videre med derhjemme.

Line er virkelig sød og imødekommende, og vi har haft mange gode personlige snakke undervejs, som har gjort, at jeg har følt mig tryg i forløbet. Derudover har hun givet mig en bedre forståelse for kroppen og hvordan andre faktorer kan gøre, at jeg har haft ondt i ryggen.

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Line.

2026年2月20日

Aarhus Osteopati からの回答

Tusind tak for de søde ord, det glæder os virkelig at høre, at vi har kunnet hjælpe dig ;)

Vi er glade for, at dit forløb hos Line har været en positiv oplevelse, og at du både har fået lindring for dine rygsmerter samt gode øvelser og en bedre forståelse for kroppen med på vejen. Vi sender selvfølgelig dine roser videre til Line.

Skulle du få brug for os igen, står vi klar ;)

Maria

5つ星のうち5の評価

En god investering i vores helbred

Med en lille nyfødt i armene, kom vi for første gang til behandling ved Ida Knecht fra AAO i Odense i november 2025 grundet spændinger i vores datters krop, efter at hun var kommet til verden med sugekop. De par måneder behandlingen stod på, følte vi os i meget trygge hænder, og vi så hurtigt en mærkbar forskel i vores datters bevægelighed.
Jeg startede efterfølgende selv op i et forløb ved Ida, hvor jeg hver gang bliver mødt med kompetent behandling og vejledning og føler mig tryg og set.
De varmeste anbefalinger til Ida herfra en lille familie på 3.

2025年11月3日

Kære AM

Tusind tak for din meget fine og hjertevarme anmeldelse 🌟

Det betyder enormt meget for os at høre, at I har følt jer trygge og godt taget imod hos Ida – især i en så sårbar og særlig tid med en lille nyfødt. Vi er virkelig glade for, at I hurtigt oplevede en positiv forskel i jeres datters bevægelighed, og at du efterfølgende selv har haft et godt forløb.

At føle sig set, hørt og tryg er vigtigst for os i behandlingen – både når det gælder de allermindste og deres forældre.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse og for de varme anbefalinger. Det sætter vi stor pris på.

Fantastisk forløb

Fantastisk forløb, hvor jeg både har følt mig set, hørt og virkelig godt hjulpet.
Jeg kan 100% anbefale behandling hos Richard fra AAO.

2025年12月17日

Hej Mie

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har følt dig set, hørt og godt hjulpet i dit forløb hos Richard. Vi sætter stor pris på din anbefaling, og det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse. Tak fordi du valgte os!

AAO/Natascha

Hjernerystelse

Jeg var uheldig at få hjernerystelse d. 27/3-2025. Er du også i tvivl om, hvordan man skal forholde sig til den, så er Aarhus Osteopaterne et super godt bud, hvis du som mig gerne vil videre. Jeg gik ved Jeppe Larsen, som er vanvittig kompetent til opgaven. Jeg fandt ud af i 2025 at ikke mange havde ret meget forstand på hjernerystelser generelt og heller ikke lægerne. Så har du et mindset der bare ikke VIL acceptere at være være sygemeldt i årevis, så er Jeppe i Århus manden du skal have fat i. De bedste anbefalinger herfra.

2025年12月16日

Aarhus Osteopati からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft et positivt forløb hos Jeppe Larsen i forbindelse med din hjernerystelse. Det betyder meget for os, at du føler dig godt hjulpet og tryg, ikke mindst når det handler om noget så komplekst som hjernerystelser – et område, der desværre ofte kan være svært at navigere i.
Vi sætter stor pris på, at du deler dine erfaringer, og at du anbefaler os videre til andre, der måske står i samme situation. Vi ønsker dig alt det bedste fremover og håber, at din bedring fortsætter i den rigtige retning.
De bedste hilsner,
AAO

5つ星のうち5の評価

Jeg har været hos Richard Schuster igennem flere år.

Jeg har været hos Richard Schuster i flere år for at få behandling af min skadede kæbe, og jeg kan kun sige, at han er en utrolig dygtig og kompetent behandler. Gennem tiden har jeg virkelig lært Richard at kende, og det er tydeligt, at han brænder for sit arbejde. Han har en imponerende bred vifte af uddannelser inden for sundhed og en masse forskellige behandlingsmetoder, som han kan tage i brug, alt efter hvad der er behov for.
Uanset hvilke problemer jeg er kommet med, har Richard altid fundet en løsning. Han har en fantastisk evne til at få én til at føle sig velkommen, og man mærker hurtigt, at han tager ens udfordringer seriøst – store som små. Det er virkelig en fornøjelse at være i hans hænder, og jeg kan varmt anbefale ham til alle, der har brug for en kompetent og omsorgsfuld behandler.

2025年12月15日

Jeg kan kun give 5++ stjerner ⭐️

Jeg kan kun give 5++ stjerner ⭐️
Fantastisk behandling af Richard Rantzau.
Jeg har gennem flere år døjet med en masse smerter i kroppen der kom og gik. Siden 2018. Jeg prøvede skeptisk op i aarhusosteopati efter at have fået en behandling i gave. Grunden til min skeptisk var jeg for samme smeter har prøvet fysioterap, Rolfing, akupunktur, andre osteopater, kiropraktik, heksedoktor, massage og mere uden held.
Richard har lykkes med at fjerne det gennem flere behandlinger og jeg kan igen dyrke det sport jeg elsker smertefrit.
Super god og professionel !

2025年11月1日

Kære Mathias,

Tusind tak for din utroligt fine anmeldelse og de flotte stjerner.
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du efter mange år med smerter og utallige behandlingsforsøg, endelig har fundet lindring hos Richard.

Tak for din feedback.

Maria, AAO

5 store stjerner til Christian

5 store stjerner skal uddeles til Christian Thomsen - som ved en håndfuld behandlinger har givet mit helbred et kæmpe boost. Christian er god for en hyggesnak, nærvær og verdensklasse behandling. Angst og stress samt dertilhørende fysiske symptomer er blevet elimineret - Tusinde tak!

2025年6月11日

Trustpilot エクスペリエンス