Abelstedt レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jag beställde min perfekta förlovningsring från Abelstedt. Postnord strulade till leveransen så ringen anlände senare än uttalat. Abelstest skickade då tillbaka pengarna för leveranskostnaden och bjöd... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Biraz gec geldi ama hemen mail ile iletisime gecince cok yardimci oldular. Julie tesekkur ederim yardimlarin icin yuzuk olmadigi icin geri gonderdim her konuda cok yardimcilardi ve hemen geri donum sa... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jag köpte en ring från Abelstedt och blev tyvärr väldigt besviken. Redan efter cirka två månader började guldfärgen släppa, trots normal användning. När jag kontaktade kundservice fick jag ingen go... もっと見る

企業情報

1. 宝石店

当該企業による記述

Welcome to the sparkling world of Abelstedt

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 24

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

dejlig betjening,hurtig levering ingen…

dejlig betjening,hurtig levering ingen minusser herfra og den der fik smykket blev meget glad :) kun roser herfra

2022年12月25日

Abelstedt からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er så glad for at høre om din positive oplevelse. Kram, Julie Abelstedt.

5つ星のうち5の評価

My favorite Danish jewelry company.

My favorite Danish jewelry company.
I love the design, style and elegance of Abelstedt jewelry which totally matches my style. I’ve received earrings and the infinity ring from my now husband. I’ve also bought some pieces myself. No matter where I go I feel special and at the same time I receive a lot of compliments.

2023年1月24日

Abelstedt からの回答

Thank you for your review! I am so happy to hear about your positive experience. Hugs, Julie Abelstedt

Perfekt service!

Perfekt service!

Jag hade beställt ett halsband, som dessvärre gick sönder. Sånt händer. Den servicen jag fick i samband med det var fenomenal! Världsklass! Självklart kommer jag handla fler saker av Abelstedt!

2023年1月26日

Perfekt bytte oplevelse

Gav min kone en meget flot Abelstedt ring i nytårsgave og dum som jeg var fik jeg en alt for stor størrelse bestilt. Men syntes i har en flot service med man kan købe en billig returlabels direkte på jeres side så ikke man skal ned på posthuset og stå i kø. Så min oplevelse er helt perfekt

2023年1月16日

Hurtig levering, flotte smykker

Hurtig levering, nem betaling, og smykkerne er fuld på højde med billederne og mere til, absolut fine varer til fornuftige priser 🤩🤩🤩

2023年1月16日

5つ星のうち5の評価

Jeg købte den smukkeste ring

Jeg købte den smukkeste ring, som jeg først skulle bruge 3 måneder senere, og da jeg overrakte ringen til min kæreste, fandt jeg desværre ud af at den var flere størrelser for stor. Jeg tog kontakt til Abelstedt, og de undersøgte muligheden for at gøre min ring mindre. Jeg sendte den afsted, og en uges tid senere står jeg nu med den smukke ring, i den perfekte størrelse.

2023年1月24日

100 points

Great products and superb service!
Won't doubt to purchase again.

2022年11月22日

Perfect

Perfect, just as I expected

2022年12月4日

5つ星のうち5の評価

Meget flotte og stilrene smykker

Meget flotte og stilrene smykker. Vi har både købt ringe, halskæde og øreringe. God kvalitet.

2022年11月22日

5つ星のうち1の評価

Equestrian bangle armbård kan ikke holdes lukket

I april 2022 købte jeg Equestrian bangle armbånd til 1.949 kr.

Allerede efter få ganges brug begynder låsen at springe op. Det gør jeg Abelstedt opmærksom på i juni 2022. De svare tilbage at ” den lille sølv snip kan være en smule skrøbelig, da den er meget tynd og sølv er lige så blødt som guld og hvidguld. Så prøv evt at presse den forsigtigt op eller ned, alt efter hvilken retning den er blevet presset ud af sin form.”.

Den lille snip er meget tynd og skrøbelig, men jeg prøver forsigtigt at presse den på plads uden at den brækker. Men det hjalp ikke, hvorfor armbåndet blev sendt til reparation. Jeg fik det retur igen, og har fået besked om, at ”vores guldsmede blot trukket lidt op i armbåndet i den ene siden, da den var blevet presset ned. Du skal blot trykke det en smule til, hvis du får det presset lidt ud af led.”.

Jeg er meget utilfreds med at have et armbånd til ca. 2.000 kr. som ikke kan holdes lukket uden at skulle presses på plads hele tiden, og især over at man hos Abelstedt ikke ved vedkende sig fejlen.

Så overvejer andre at købe et Equestrian bangle fra Abelstedt, så vær opmærksom på problemet med lukkemekanismen.

2022年4月4日

Hej Diana,

Jeg beklager din oplevelse. Sølv er et blødt metal, ligesom guld og hvidguld, da det er et ædelmetal. Derfor kan armbåndet godt blive presset ud af form hvis der kommer pres på det. Dette oplever vi dog ikke særlig ofte. Vores guldsmed skulle gerne have tjekket armbåndet, og rykket det lidt op, så det sidder fast. Hvis du oplever at det bliver presset ud af form igen, så kan du forsigtigt presse det på plads igen. Ellers er vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med det.

Kram,
Julie

5つ星のうち5の評価

Some of the best customer service…

Some of the best customer service you’ll ever come across. They reply quick and find you the best solutions that are the most convenient for you. Literally the best.

2022年11月1日

Sooo beautiful ring

Sooo beautiful ring! And the package was a good surprise. The ring fits perfect and feel amazing. So glad I found this page and the shipping was under one week from Denmark to Sweden. I highly recommend this page and will buy more jewellery in the future

2022年10月25日

5つ星のうち1の評価

Jeg fik sidste år et sæt ringe i…

Jeg fik sidste år et sæt ringe i julegave og efter få minutter begynder den ene ring at skalle af i guldfarven.. jeg får endelig kontakt til firmaet efter langt tid og jeg får tilsendt en ny.. men efter kort tid må jeg kontakte dem igen da nu den nye ring samt den anden også var begyndt at miste alt guldbelægningen..
Deres eneste svar var at kunne få en ny ring i sølv? Hvortil jeg måtte svare at jeg aldrig går med sølv!
De har aldrig svaret mig tilbage siden! Hvilket jeg synes er mega dårlig.. det er godt 1200 kr som er spildt.

2022年5月6日

Hej Helle,

Jeg beklager dybt din oplevelse. Det ser ud til, at vi skulle have sendt dig en ny ring kort tid efter, at du kontaktede os om problemet, hvilket jeg er meget ked af. Efter flere måneder kan jeg forstå, at du kontakter os igen, da guldet på smykket begynder at falme. Det er desværre en naturlig proces ved smykker med guldbelægning. Guldbelægningen kan falme ved brug. Selvom det er slid, kan jeg se at vi tilbyder dig en ny ring og anbefale dig at vælge en anden type ring, der kan holde til alt. Jeg er ked af, at du ikke føler, at vi håndterede sagen korrekt. Du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Kram,
Julie Abelstedt

Hurtig behandling og refundering

Jeg returnerede en ellers utrolig smuk ring hen over sommeren. Desværre var den synsmæssigt for stor til min hånd. Sommeren gik, og jeg havde endnu ikke fået penge refunderet. Jeg sendte en enkelt mail til Abelstedt i weekenden, og søndag havde jeg allerede modtaget svar og beklagelse af fejlen. Kort tid efter var ordren refunderet og pengene tilbage på min konto. Ufatteligt hurtig service! Kun gode ord herfra 👏🏼

2022年8月8日

5つ星のうち4の評価

Jag är nöjd med smycket

Jag är nöjd med smycket. Men jag fick inget sms om att hämta mitt paket. Väntade länge och fick själv lista ut hur jag ska gå tillväga för att kunna hämta ut paketet. Därför inte helt nöjd, tyvärr.

2022年9月26日

I received a wrong ring

I received a wrong ring. I immediately sent an email to their customer service and I immediately received the ring I ordered from the beginning! I got to keep the ring they sent wrong. Really good service!

2022年9月4日

5つ星のうち4の評価

Beautiful ring to my baby sister

Beautiful ring to my baby sister, show loves her knot ring.

2022年8月17日

5つ星のうち3の評価

Le modèle d'une des bagues que j'ai…

Le modèle d'une des bagues que j'ai commandé n'est pas du tout comme celle visible sur le site internet bien qu'elle soit jolie également ce n'est pas la bague que j'ai commandé...

2022年8月10日

Trustpilot エクスペリエンス