Intet levede op til vore forventninger. Havde betalt 3788kr for fire overnatninger incl morgenmad. Bookede ophold dagen fÞr ankomst og fik bekrÊftelse pÃ¥ bookning samt vÊrelsesnummer og kode til dÞre... ãã£ãšèŠã
Book ikke overnatning pÃ¥ denne kro. Hvis jeg kunne ville jeg give 0 stjerner. Vi havde booket 2 overnatninger pÃ¥ denne kro. Havde fÃ¥et booking bekrÊftelse og adgangskode pÃ¥ mail, men da vi ankom vir... ãã£ãšèŠã
Vi har booket 1 overnatning 22-08 til 23-08 Men da vi ankom og skulle ind virkede den kode som de havde sendt til os ikke, vi har ringet til deres vagttelefon nr 40338246 uden nogen form for svar v... ãã£ãšèŠã
Vi Havde booket 3 dage/2 nÊtters ophold med kaffe/the + kage, 2 retters aftensmad (forret og hovedret) og morgenmad. VÊrelset var fint med gode senge og et Stort badevÊrelse. Maden og betjeningen... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hjertelig velkommen til Abild Kro & Hotel Abild Kro & Hotel er beliggende ved hovedvej 11, kun 4 km nord for TÞnder i det skÞnne SÞnderjylland. Med naturskÞnne oplevelser og kun 10 km til den tyske grÊnse, fås beliggenheden nÊsten ikke bedre. Vi byder gÊster velkommen fra hele landet på vores kro og hotel. Hos Abild Kro & Hotel tilbyder vi: Ala carte restaurant samt 4 retters aftenmenu Overnatning i vores forskellige vÊrelsestyper Udlejning af festlokaler Tilbud til busselskaber
ç±³åœ
- abildkro.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
virkelig hyggelig kro
virkelig hyggelig kro , sÞdt personale , vi syntes vi fik meget for pengene
Vi var pÃ¥ Abild kro 2 nÊtter pÃ¥ enâŠ
Vi var på Abild kro 2 nÊtter på en spotdeal fra den 14/9-2021. Det er den dårligste kro/hotel vi har oplevet, trapperne til 1. sal var meget stejle og med meget små trin så man skulle gå sidelÊns. VÊrelset havde en meget smal seng, stikkontakterne hÊngte i ledningerne dårlig belysning hvis man skulle lÊse. I badevÊrelset var der ingen gardiner det var ikke sÊrligt behageligt. Morgenmaden, man skulle krydse af hvad man ville have som så blev anrettet på bordet ca. 7,30 incl. det blÞdkogte Êg som så kunne spises mellem 8 & 9,30. Aftenmaden pÊnt anrettet men kÞdet var tÞrt og kedeligt. Hvis man Þnskede en ekstra hovedpude kostede det 20 kr. Da vi skulle afregne fik vi en regning på 200 kr. for et opgraderet vÊrelse som jeg nÊgtede at betale, vi havde ikke bestilt et opgraderet, hvis vores vÊrelse var et opgraderet vÊrelse må standard vÊrelserne vÊre ubrugelige. Vi kommer aldrig tilbage til Abild kro og vil ikke anbefa det til andre. vh Freddy
Ãldre kro
Ãldre kro, fin service og god mad. Vi kommer gerne igen
Weekend ophold 11-13. september 2021
Vi har haft en dejlig weekend på en hyggelig Kro/Hotel med sÞdt og hjÊlpsomt personale
Fin morgenmad som du selv bestemmer og god aftensmad
Super skÞnt sted
Miniferie
3dages miniferie med œ pension og eftermiddagskaffe. Morgenmaden var lidt skuffende. Der manglede yoghurt og et rigtigt wienerbrÞd. Aftensmaden var rigtig god. Vi havde et plus vÊrelse som var ok. Kan trygt anbefale dette hotel, hvor der er en flink vÊrt.
Overnatning med kaffe og middag
Havde booket en enkelt overnatning med eftermiddagskaffe, middag og morgenmad. Alt var i orden. Fint vÊrelse og god service. Kommer gerne igen.
Bestilte deal hvor vi har en dÃ¥rligtâŠ
Bestilte deal hvor vi har en dårligt gående med jeg spurgte om vi kunne få et vÊrelse i Stue etagen .. det kunne jeg godt .
Da vi kommer er der ikke noget vÊrelse i stue etagen der stod vi sÃ¥ og hvordan mon vi fÃ¥r hende bragt derop pÃ¥ fÞrste sal !!!! ð€®ð€®ð€®ð€®ð€® endvidere havde jeg set trust pilot inden bestilling havde jeg IKKE bestilt her
Damen i receptionen var også lidt ubehagelig !!!!,
Ankommer lÞrdag 14-8-2021 16,20 heldigâŠ
Ankommer lÞrdag 14-8-2021 16,20 heldig vis bliver vi mÞdt med et smil da vi sad i kÞ fik vi heldig vi kaffe men en roulade der mÃ¥ske hade stÃ¥et hele dagen for sÃ¥ afvide at vi skal betale ð¡ð¡ð¡150kr ekstra da det er weekend lidt uforstÃ¥ende da pÃ¥ vores serfikat stÃ¥r weekend kommer op pÃ¥ vÊrelset der lugter sÃ¥ meget af klorin ð³ð³at vi mÃ¥ lufte ud et par timer for at kunne vÊre i vÊrelset var super rentð€ð€, aftens maden altsÃ¥ forreret smagte fantastisk men hovede ret var sÃ¥ kold at man skulle tro den ððhade stÃ¥et i kÞleskab det eneste der var varmt var kartoflerne,morgen mad kommer man sÃ¥ ned til og der er Êgget nÊsten ðrÃ¥t ber om de laver et nyt sengen er sÃ¥ blÞd og dÃ¥rlig at man nÊsten ligger pÃ¥ gulvet ja efter min mening er det ikke et sted vi besÞger mere og slet ikke efter at ha takt med et par gÊster der fortalte at deres mad fredag var helt uspiseligt
skuffende velkomst
havde en overnatning juli 2021 og skulle have kaffe og kage ved ankomst, fik også kaffe og en meget klam romkugle ,vi nÊvnte også at tÞjet blev Þdelagt af den ene stol,da der manglede stof underneden efter polstring ,men fik at vide vi bare skulle trÊkke i det velcro der var sat på og maden tja
Er lige kommet hjem efter enâŠ
Er lige kommet hjem efter en overnatning.Havde bestilt et nyrenoveret vÊrelse hvor stikket hang helt ud og var meget farligt. Oppe i loftet hang der også bare ledninger og da jeg sagde det i receptionen sagde de at det måtte vÊre de forrige gÊster.
Sengen var meget lille og så blÞd at vi ikke lukkede et Þje.Vi skulle have en 3 retters meny og der var bestemt ikke meget på tallerknen vi blev slet ikke mÊtte.Og de sÞlle aflÞsere der lÞb rundt havde vandvittig travlt. Det tog 2 timer ialt for at få sin mad det er alt. for lang tid.
Vi kommer aldrig igen
et deal ophold med 2 overnatninger ogâŠ
et deal ophold med 2 overnatninger og mad et helt igennem skuffende ophold. maden var kold og sovsen var brÊndt på den fÞrste aften og dagen derpå fik vi seje kartofler som var opvarmet fra dagen fÞr, meget lille potioner og meget afmålt ikke en kande kaffe på bordet men , en kande med nÞjagtigt 4 kopper kaffe i og de blÞdkogte Êg skulle man bruge sugerÞr til , vÊrelset var meget lille og sengen ....... jeg har aldrig oplevet noget ligende .... 2 madrasser stablet ovenpå hinandende og den nederste hade fugt skjolder , det var meget ubehageligt at ligge i og nÊsten ikke til at komme op af og vi fik flyttet bord i spisestuen pga. der kom nye gÊster som skulle have en vindues plads ..... tÊnker at vores penge er vel ligeså gode som andres ? eller er det fordi vi er deal kunder ? en helt igennem dårlig oplevelse og kan IKKE anbfalde dette sted til andre . Den ene stjerne gives til personalet som var mega sÞde.
God oplevelse
ImÞdekommende, serviceminded og venligt personale . God mad. Rigtigt fint ophold
Manglende svar på henvendelse
Jeg har i december 2020 sendt en mail, som kroen endnu ikke har svaret på.
Jeg har kÞbt et ophold igennem odendo, som udlÞb i start januar 2021, men pga covid ikke muligt at bruge opholdet endnu.
DÃ¥rlig oplevelse.
DÃ¥rlig oplevelse.
Sengene er så dårlige at man nÊsten ikke kan beskrive det, meget lave, ekstreme blÞde, en hÊngekÞje, 140 cm. bred.
BruseforhÊnget mangler 15 cm. i lÊngden, så man er sikker på at gulvet omkring bruseren er pladdervådt, ingen bademåtte.
Maden var heller ikke noget at skrive hjem om.
Det bliver ikke en kro der er på listen over dem der skal besÞges igen.
Fyret som ung-arbejde
Fyret som ung-arbejde
Min datter kom i dag grÊdende hjem, efter en samtale på Abildkro, hun var blevet fyret fordi hun bla. havde glemt at slukke en opvaskemaskine 2 gange.
Jeg ved ikke hvad jeg skal tÊnke om sådan et spisested men en ting er sikkert, sådan behandler man da ikke nutidens unge mennesker...
Super rent hotel og store vÊrelser medâŠ
Super rent hotel og store vÊrelser med tv. Venlig og varm betjening. Dejlig vel tillavet mad. 2 absolut fine overnatninger. Med stor tak og vi kommer gerne tilbage. Vh Else Marie og Rikke.
Et ophold, der absolut kan gentages !
Min kone og jeg kan til fulde tilslutte os den anmeldelse, som Anne Mette Jensen og hendes mand har givet (dateret 2. september 2020). Vi havde et 2 dages ophold fra den 19.-21. september med alle Covid19 foranstaltninger på plads. Meget betryggende. Helt klart en ophold, som vi kunne tÊnke gentaget nÊste gang vi "jagter" sort sol i den landsdel.
En deal, der overgik alle forventninger.
Min mand og jeg blev varmt modtaget til hjemmebagt kage til kaffe og the.
VÊrelset uhÞjtideligt og super-rent, nymalet.
En treretters vinmenu, hvor velsmag/veltillavet mad og matchende gode vine til.
Kan kraftigt anbefales
SkÞnt ophold, god mad og suverÊn betjening