レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Summary: Over all friendly and helpful staff. Greets with a smile. Offers help where and when they can. Very good service with a quit good tracking system with regards to order pla... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mega god service, hurtig svar og behandling. LÊkkert produkt (deres eget mÊrke - meget overraskende til en sÃ¥ lav pris pÃ¥ et kvalitetsfoder. Jeg har kÞbt Old Fellow Senior MÃŒsli, Haferfrei Vital og Pu... もっず芋る

䌁業が回答したした

A-H Bigbag erstattet, god service. Lukket Bigbag hestefoder leveret af vognmand direkte ind i hal pÃ¥ en tÞrvejrsdag, hvor Ã¥bning af bigbag straks efter levering viste en vandskade indvendigt pÃ¥ fode... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter en lÊngere pause er vi igen startet op med heste foder fra abselut horse. Valget er som altid deres ejet mÊrke har helt klart kunnet mÊrke pÃ¥ vores heste at deres foder bare er bedst. Ang kund... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者
  2. 䌁業オフィス
  3. 家畜飌料補造業者

圓該䌁業による蚘述

Absolut Horse i Flensborg er leveringsdygtige i frisk hÞjkvalitets hestefoder til tysk grÊnsepris indenfor mange mÊrker både i sÊkke, Big Bags og til indblÊsning i silo. Vi tilbyder vore egne Absolut Horse hÞj kvalitative foder produkter og foder fra St. Hippolyt, Pavo, Equsana, Krafft, Agrobs, Champ, Havens, Eggersmann, Marstall, Dodson & Dodson, Spillers, Salvana og mange flere mÊrker. Ligeledes leverer vi mineraler, vitaminer, trÊspåner, halmpiller og trÊpiller fra de stÞrste producenter i Europa. På vores hjemmeside vil du opdage, at vi har grÊnselandets bedste priser og stÞrste lager og det stÞrste udvalg af hestefoder m.m./-strÞelse, trÊpiller og trÊbriketter mm.. Det er Nemt, Billigt og Hurtigt at handle hos os.

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Rigtig god service

Rigtig god service, hurtig levering og altid gode priser.

Hej Barbara,

Mange tak for din anmeldelse!
Vi Þnsker dig og din familie en glÊdelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Super fin service

Super fin service. Bestilte på forhånd. Det stod klar til afhentning. De er altid sÞde og venlige. Meget nemt at handle, stort sortiment og priser

Hej Pia,

Absolut Horse

Kvalitetsfoder til de helt rigtige

Kvalitetsfoder til de helt rigtige priser👍

Hej Maria,

Det er ok med foder

Hej Irene,

Det ser ud til at vÊre gået meget galt, under dit sidste besÞg hos os. Vi beklager, og vi vil gerne gÞre det bedre nÊste gang. Kan du sende os lidt flere detaljer, omkring din dårlige oplevelse, til info@absolut-horse.dk? Tak på forhånd.

Absolut-Horse.dk

Her kan du trygt handle

Her kan du trygt handle. Alt er i fineste orden.

Hej Marianne,

Absolut Horse

Har kun mÞdt dem på messer

Har kun mÞdt dem på messer - men sÞde og imÞdekommende.

Hej Christina,

Super priser

Super priser, kÊmpe udvalg og god service.

Hej Nathja,

Absolut Horse

Kvalitetsfoder til rigtigt god pris

Kvalitetsfoder til rigtigt gode priser. Det har altid fungeret rigtigt godt at handle hos Absolut-Horse.dk

Hej Anni,

Godt foder

Godt foder, og god service pakker dog Ikke altid pallerne optimalt og nogle sÊkke går til under transport
Ellers godt sted at handle

Hej Dorte,

Absolut Horse

LÊkre produkter med et stort udvalg og

LÊkre produkter med et stort udvalg og Ingelise er altid klar på at hjÊlpe med foder vejledning transport osv. virkelig en fornÞjelse at handle her

Hej Stinna,

Fremragende service

Fremragende service, kompetente medarbejdere, altid hurtige til at svare og nem afhentning af foder :-)

Hej Naja,

Absolut Horse

varerne kom tre dage efter bestilling

varerne kom tre dage efter bestilling, det var super

Hej Stella,

Kvalitetsfoder og god service

Som altid, god service også får man jo kvalitetsfoder :)

Hej Helle-Berit,

Absolut Horse

God service og stÊrke priser

God service, godt produkt og stÊrke priser.

Hej Louise,

Absolut Horse

Super service og billige priser

Hej Lise,

Absolut Horse

Der er altid hurtig service

Der er altid hurtig service, venlig betjening og friske varer
Vil til enhver tid anbefale enten turen til Flensborg eller lev med fragtmand..👍🏻👍🏻👍🏻

Hej Helle,

Super god service

Super god service, altid glade og hjÊlpsom personale

2021幎12月13日

Hej Henriette,