レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Summary: Over all friendly and helpful staff. Greets with a smile. Offers help where and when they can. Very good service with a quit good tracking system with regards to order pla... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mega god service, hurtig svar og behandling. LÊkkert produkt (deres eget mÊrke - meget overraskende til en sÃ¥ lav pris pÃ¥ et kvalitetsfoder. Jeg har kÞbt Old Fellow Senior MÃŒsli, Haferfrei Vital og Pu... もっず芋る

䌁業が回答したした

A-H Bigbag erstattet, god service. Lukket Bigbag hestefoder leveret af vognmand direkte ind i hal pÃ¥ en tÞrvejrsdag, hvor Ã¥bning af bigbag straks efter levering viste en vandskade indvendigt pÃ¥ fode... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter en lÊngere pause er vi igen startet op med heste foder fra abselut horse. Valget er som altid deres ejet mÊrke har helt klart kunnet mÊrke pÃ¥ vores heste at deres foder bare er bedst. Ang kund... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者
  2. 䌁業オフィス
  3. 家畜飌料補造業者

圓該䌁業による蚘述

Absolut Horse i Flensborg er leveringsdygtige i frisk hÞjkvalitets hestefoder til tysk grÊnsepris indenfor mange mÊrker både i sÊkke, Big Bags og til indblÊsning i silo. Vi tilbyder vore egne Absolut Horse hÞj kvalitative foder produkter og foder fra St. Hippolyt, Pavo, Equsana, Krafft, Agrobs, Champ, Havens, Eggersmann, Marstall, Dodson & Dodson, Spillers, Salvana og mange flere mÊrker. Ligeledes leverer vi mineraler, vitaminer, trÊspåner, halmpiller og trÊpiller fra de stÞrste producenter i Europa. På vores hjemmeside vil du opdage, at vi har grÊnselandets bedste priser og stÞrste lager og det stÞrste udvalg af hestefoder m.m./-strÞelse, trÊpiller og trÊbriketter mm.. Det er Nemt, Billigt og Hurtigt at handle hos os.

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Absolutely perfect

Absolutely perfect. High knowledge, good selection, friendly staff.

2025幎11月27日

Hello Fleur,
many thanks for your review.

Best Regards

Alt virkede.

Alt virkede.
Jeg bor på SjÊlland og da manden skulle til SÞnderjylland, havde jeg bestilt hestefoder inden. Så var det klar til betaling og afhentning da han kom.
Der har vÊret en god oplevelse og jeg kendte butikken, da jeg havde mÞdt dem på Dyreskuepladsen.

2025幎11月25日

Hej Cecilie Julie,

Absolut-Horse.dk

Aldrig har jeg da oplevet noget

Aldrig har jeg da oplevet noget lignende!
Både min datter, min svigersÞn og jeg var dybt rystede da vi kÞrte hjem igen den 27/10.2025 efter vi havde betalt klokken 14:20
TÊnk at en butiks ansat voksen mand i den alder knurrer, brÞler og udbryder åh gud nej over 4 bÞtter tilskudsfoder og en sÊk hundefoder.
NÊgtede os at handle via cvr nummer og lod os uden tvivl og tydeligt forstå klokkeklart hvor generende det var for ham at vi var kommet ind i butikken.

Jeg tror da faktisk I skulle give gnavpot ferie, for hans grove og ubehÞvlede optrÊden efterlod da ingen tvivl om at han er udbrÊndt.
Og med 3 mand på kontoret. De to andre var sÞde og rare, dem er der kun positivt at sige om, og ingen andre kunder, så var han da ikke ligefrem overbebyrdet.

Jeg håber da virkelig ikke det er normal praksis??

2025幎10月27日

Absolut-Horse.dk からの回答

Det er normal praksis hos os når kunder opfÞrer sig som du gjorde, at vi knurrer og brÞler og udbryder med et åh gud nej.

Vi er d.d. stadigvÊk dybt dybt rystet over din opfÞrsel og måde at tale på til fremmede mennesker.

FÞrst bÞvler du ved kassen, alt er indtastet og så vil du pludselig have det over et CVR.nr..
Dit CVR.nr blev tjekket og er ikke gyldigt til handel med et andet EU land.

Så kom der bare et NÅ fra dig.

Desuden skal du have udskrift med fra Skat.dk at dokumentation for at du ejer virksomheden.

Som indehaver burde du jo vide hvad der er skattemÊssigt gyldigt og lovligt og vi Þnsker ikke at handle med kunder, der opfÞrer sig sådan som du gjorde og angiver et ugyldigt CVR nr..

Det her taler jo for sig selv.

Virkelig hurtig og professionelt service!

Virkelig hurtig og professionelt.
Bestilte 2 dage fÞr og ordren var klar til tiden - og de lÊssede det sågar i bilen for mig!
Nu afventer vi bare og opleve hesten efter foderskifte til deres eget mÊrke.

2025幎10月22日

Og skÞn smilende service

2025幎10月15日

Hej SÞren

Absolut-Horse.dk

Great 1 stop shop for equestrians and horse owners.

Summary:
Over all friendly and helpful staff. Greets with a smile. Offers help where and when they can. Very good service with a quit good tracking system with regards to order placement, payment and order preparation.

Products:
- Havens Draversbrok
- Vida mix span spåner

Good things:
- Notification for every step in the purchase process allows me to know how far along is my order.
- User friendly web shop.
- Wide range of products with reasonable prices.
- Good location right across from the boarder.

Things to improve:
- Tools to assist with loading in closed trailers / horse trailer as loading 1 ton of product 1 by 1 is time consuming and exhausting.
- Delivery options or assistance with arranging for shipping on the expense of the customer.

Would recommend to a friend?
Yes

2025幎10月1日

Hello Marwan,
many thanks for your review.

As stated on our website, we are not allowed to assist you as a B2C customer (private customer) with shipping, and furthermore, due to the new EU VAT/distance selling regulations effective from 01-07-2021, we are also not permitted to refer or link you to a carrier/transport company.

Best regards

Super god oplevelse . Nemt og god service

2025幎7月24日

Hej Sofie,

Absolut-Horse.dk

Efter fund af plastik i kÞbt produkt

Jeg fandt en plastiktrÃ¥d i en af jeres poser (Pavo Danmark), hvilket naturligvis vÊkker stor bekymring. Jeg kontaktede jer for at gÞre opmÊrksom pÃ¥ problemet og hÞre, hvad I ville gÞre ved det – men jeg har endnu ikke fÃ¥et noget svar.

Kontakter jeg igen, en uge senere fortsat uden svar.

Min bekymring bliver kun stÞrre, da jeg har en Êldre hest med fÊrre tÊnder, som ikke tygger foderet pÃ¥ samme mÃ¥de som en yngre hest. Hvis der er flere plastikrester i poserne, vil den sandsynligvis bare sluge dem helt – med risiko for alvorlige konsekvenser, medmindre jeg selv opdager og frasortere det.

Det her handler ikke kun om en enkelt fejl, men om fÞdevaresikkerhed og ansvarlighed. Jeg havde forventet en hurtig og seriÞs tilbagemelding, men stilheden har desvÊrre kun Þget min bekymring. Jeg håber, I tager sagen alvorligt og kontakter mig snarest.

—
Updatering
Har fået svar fra dem, og må sige det virker til at det er mere en normalitet, at der findes plastik og andre giftige ting i hestefoder normalt, hvilket jeg synes er lettere useriÞst. Ikke af sÊlger, men af producent. Der må vÊre et kvalitetstjek, som prÊcis gÞr at man undgår ting der kan skade dyr. Man vil jo ikke selv spise noget, hvis man allerede fra starten ved at det normalt, der kan vÊre skadelige ting i hvad vi indtager.

Og også at der ikke er nogle lÞsninger, men at der blot beklages.

Ops!
Det skal gÞres opmÊrksomt på, at produktet det tales om, er PAVO. Absolut-Hest forhandler kun produktet, men derfor gÞre opmÊrksom på, hvad de sÊlger. En klage er også sendt direkte til Pavo Danmark.

Jeg er dog blevet tilbudt en erstatningspose af Absolut-Hest som kompensation, som jeg gerne vil takke ja til.
Samt synes jeg servicen har vÊret fin, dog med manglende besked om, at de havde kontaktet producenten af foderet, frem for ikke at reagere i en uge.

Vh Niklas

2025幎5月20日

Hej Niklas,
Pavo har endeligt svaret os i dag pr. telefon og beklager meget at der var plastik i den sÊk foder.
Pavo sagde at det ikke burde kunne lade sig gÞre, men "herrens veje er uransaglige".

Derfor vores sene svar, da et svar på din anmeldelse, inden Pavo har svaret os, ikke ville have vÊre fyldestgÞrende.

Dette sene svar fra Pavo er langtfra tilfredsstillende, men vi er desvÊrre magtlÞse og vi som alm. lille og ubetydelig Pavo forhandler kan desvÊrre ikke gÞre så meget ved det, andet end også at beklage på PavoŽs vegne og som vi har gjort, tilbyde dig en erstatningspose.

Friendly and fast

2025幎5月9日

Hi C H,

Thank you very much for your review!

Best regards

Smilende medarbejder

God service, altid smilende
Gode varer som altid ligger parat til at hente

2025幎4月30日

Hej Conny,

Bestiller og henter foder 1 gang pr

Bestiller og henter foder 1 gang pr måned, altid gog og hurtigt behandling, Absolut intet at klage over. Kommer helt sikkert igen. Jeg forudbestiller og det er altid klappet og klar

2025幎4月30日

Hej Ole,

Kan anbefales

Så fint det hele og kan varmt anbefales. Det eneste er Þv, at man ikke kan betale med kort

2025幎3月21日

Hej Sabine,

Mange tak for din anmeldelse!

Du kan lave en bankoverfÞrsel til Sydbank eller betale kontant når du afhenter dine varer.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。