䌁業情報

1. パヌティヌ プランナヌ
  2. バス䌚瀟
  3. 運茞サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vi levere studenterkÞrsel i sÊrklasse, alle vores vogne er udstyret med de fedeste features fx slushice og fadÞl PlanlÊg jeres studenterruter /studenterkÞrsel rute nemt med vores hjÊlp og undgÃ¥ forsinkelser* Vi sÞrger for en luksus studentervogn sÃ¥ i kan kÞre som en rigtig VIP klasse nÃ¥r i skal ud og fejre jeres studenterkÞrsel Vi kÞre studenterkÞrsel pÃ¥ hele SjÊlland samt Bornholm Det eneste i skal sÞrge for er at booke jeres studentervogn hos AB STUDENTERKØRSEL

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

19件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

KÊmpe anbefaling!

Virkelig en stor anbefaling! Andreas som har firmaet, er sÞd og nem at komme i kontakt med, hvis der opstår nogle spÞrgsmål. Derudover var vognen perfekt og havde alt hvad vi skulle bruge, samtidig med vores chauffÞrer Jes og Louise gjorde turen endnu federe!

2025幎6月29日
自発的なレビュヌ

Virkelig god tur vi havde!

Virkelig god tur vi havde!! Andreas som har ab studenterkÞrsel har bare vÊret fantastisk til at hjÊlpe. Vi har set vognen helt fra vi lejede den og vÊret med i hele processen. Det har vÊret nemt at komme i kontakt med ham hvis vi havde spÞrgsmål eller skulle tilpasse ruten. KÊmpe 10/10 oplevelse!!

2025幎6月29日

Den bedste vogn af dem alle!🀩

Den bedste vogn af dem alle!🀩

Vi bookede vores studentervogn tilbage i 1.g og har haft en mega fed oplevelse gennem det hele. Andreas har altid vÊret nem tilgÊngelig både på beskeder og mails når der dukkede spÞrgsmål op undervejs, hvilket har bidraget til en god oplevelse.

Selve vognen var alle enige om var den fedeste af dem alle, som stod klar da dagen kom og vi skulle ud og kÞre. Derudover var vognen udstyret med alt man kunne Þnske sig inklusiv en super sÞd og sjov chauffÞr. Alt i alt var det en kÊmpe succes.

2025幎6月27日

Bedste afslutning nogensinde

Da vi kÞrte studenter vognkÞrsel sÞrgede AB for at vi fik den bedste afslutning på 3 lange år. Ikke nok med en mega fed vogn og at chauffÞren var rigtig god, sjov og tryg, men så også at jeg lÞbende siden 2 g da vi bestilte vognen har snakket med AB og haft en rigtig god kontakt med ham. Vi kunne ikke have haft sådan en afslutningen uden AB så tusind tak kh 3.a 2025

2025幎6月28日

Legendarisk tur

Jeg bookede AB studenterkÞrsel allerede tilbage i 1G. Det var lidt nervepirrende at skulle finde et godt sted, når nu det er så vigtigt en dag, men her var jeg helt sikker.
Alle spÞrgsmål blev besvaret med det samme og Andreas sÞrgede for at tjekke ind, så vi ikke blev bekymrede for noget undervejs i processen!

Vores vogntur var den fedeste!! Stemningen var i top fra start til slut, og servicen var virkelig i sÊrklasse. ChauffÞrene var super professionel og samtidig festlige!

Vognen var godt indrettet, så vi kunne give den maks gas, og man kunne mÊrke, at AB virkelig går op i, at vi får den bedst mulige oplevelse.

Kan kun anbefale dem til andre – AB StudenterkÞrsel var det helt rigtige valg!

2025幎6月27日
自発的なレビュヌ

Vi siger tak for en vogntur i

Vi siger tak for en vogntur i topklasse!

Vi har haft en vildt fed vogntur med ABstudenterkÞrsel på VG. Vi har haft god kommunikation hele vejen igennem og de har vÊret virkelig gode til at hjÊlpe med ruteplanlÊgning og alt det praktiske. Vi kan hvertfald sige det er et sikkert valg. De to vognmÊnd var også vildt sÞde.

2024幎7月12日
自発的なレビュヌ

Helt tilfredse med vognturen!

Der var god kommunikation under hele planlÊggelsen og super sÞdt personale. Hvis der kom spÞrgsmål eller problemer blev det fikset med det samme.
Vi havde nogle tekniske problemer med lydanlÊgget, men på kort tid var der tilkaldt hjÊlp, og musikken var hurtigt op at kÞre igen.
VognmÊndene var i godt humÞr og sÞrgede for vi havde det godt på vognen samt at vi holdt tidsplanen.
På trods af at vi var en lille time forsinket, blev der ikke opkrÊvet ekstra betaling, da det ikke var vores skyld, og er hvad der kan forventes. Dog er dette ikke tilfÊldet med alle firmaer, så det er et kÊmpe plus.
Alt i alt en super god oplevelse og en klar anbefalding her fra, 3.t var i hvertfald tilfredse!

KÆMPE KÆMPE anbefaling!!

Virkelig en KÆMPE anbefaling!!
Hele processen fra start til slut var gennemfÞrt😍
PlanlÊgning, betaling og selve turen var et kÊmpe hit🀩
De har alt hvad man har brug for og deres chauffÞrer var mega sÞde og hjÊlpsomme
- kÊmpe skud ud til Jes og Louise🀩
Det ville vÊre en skam ikke at opleve sÃ¥dan en fantastisk tur🥳
2p fra Bornholm er fan🀩

2024幎6月30日

SÅ tilfredse med vognturen

3.c var SÅ tilfredse med vognturen.
Der var god kommunikation under hele planlÊggelsen og super sÞdt personale.
Alt i alt en mega god oplevelse

Bedste oplevelse nogle sinde

Bedste oplevelse nogle sinde, der var hele pakken. BÃ¥de selve kommunikationen gennem hele forlÞbet var der og altid god service. Derudover var vognen monster fed med alt udstyr, man kunne tÊnke sig. Der er ikke alle mulige smut huller, hvor der skal betales alt muligt. Åben kommunikation hele vejen ogsÃ¥ var vores chauffÞr den sÞdeste og holdte tidsplanen. Det var sÃ¥dan en fed og god oplevelse at vÊre hos AB studenterkÞrsel og vil anbefale dem til alle, der skal kÞre vogn.

自発的なレビュヌ

Vi havde en rigtig god vogntur

Vi havde en rigtig god vogntur, og der var styr på alt med slushice, fadÞl, lyd, lys osv. Begge chauffÞrer er rigtig sÞde og hjÊlpende under hele turen! Jeg kan varmt anbefale jer at bruge AB/studenterkÞrsel. Der er i Þvrigt rigtig god kommunikation, og hurtigt svar. Man kan altid spÞrge og regne med svar nÊsten lige med det samme, hvis man var i tvivl om noget op til dagen

2023幎6月23日
自発的なレビュヌ

Servicen er i top når ab

Servicen er i top nÃ¥r ab studenterkÞrsel kÞre fra stop til stop. De gav den fedeste tur med hele pakken til en god pris og der var ikke sparet pÃ¥ noget. Det var ukompliceret ogsÃ¥ hjalp de med alt lige fra lovgivning til ruten kan ikke sÊtte en finger pÃ¥ noget ved deres service kÊmpe anbefaling fra 38I Niels Brock 🥳

2023幎6月24日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。