レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Är inte alls nöjd eftersom jag inte fÃ¥tt min vara trots att det gÃ¥tt över 14 dagar sedan jag bestÀllde den Pengarna Àr dragna redan, kÀnner mig vÀldigt lurad! Har skickat mejl och fick dÃ¥ till svar... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Inte ens vÀrda en stjÀrna. Blufföretag! Uppdatering 2020-09-04 Fick till sist massagepistolen och den fungerar utmÀrkt. Dock tycker jag att det Àr trÃ¥kigt att inte bli kompenserad pÃ¥ nÃ¥got sÀtt ef... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bra kundnöjdhet Àr inget för detta företag. Produkt Ã¥terkallades vilket kan hÀnda men nu nÀr vi skickat tillbaka den Ã¥terkallade produkten verkar de ha gÃ¥tt under jorden. Ingen ersÀttningsvara eller Ã¥... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

TvÃ¥ mejl om att jag ska recensera min upplevelse av er/produkten. Men nÃ¥gon produkt har jag inte sett nÃ¥gra spÃ¥r av och inte heller har jag hört ett ljud frÃ¥n er sedan jag bestÀllde för snart 1 mÃ¥nad... もっず芋る

䌁業情報

1. マッサヌゞ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Vi Àr ett Svenskt företag med fokus på din hÀlsa och återhÀmtning. Active för en aktiv livsstil, Nordic för vår kÀnda superba nordiska kvalitet. VÀlkommen!

1.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt snabb leverans och produkten

VÀldigt snabb leverans och produkten funkar som det ska.

2021幎5月9日

ActiveNordic からの回答

Vad kul att du Àr nöjd med både din massagepistol och våra leveranstider, det glÀdjer oss verkligen. Har du några frågor eller funderingar Àr det bara att kontakta vår support.

PrisvÀrd pistol

Har bara testat några gånger Ànnu, men intrycket hittills Àr att den Àr mycket prisvÀrd. Mycket pistol för pengarna!

2021幎5月9日

Hej Ulrika!

Tack för ditt omdöme. Vad kul att du gillar massagepistolen! Tveka inte att kontakta vår support om du skulle ha några funderingar.

5぀星のうち4の評䟡

De jag tycker den falierar pÃ¥ Àr

De jag tycker den falierar på Àr vikten, har man som mig ont i hÀnderna och svårt att greppa så orkar man inte hålla i den någe lÀnge. Det gör det dessutom svårare att slappna av dÀr man vill köra den. Och den låter liiite för mycket nÀr man Àr på dom högre slagantalen.
Annars Àr den helt underbar! Oerhört bekvÀmt att ha så många nivåer att vÀlja mellan. Bra stark motor som inte dör för minsta motstånd.

2021幎5月3日

Hej Josefine!

Vad kul att du tycker om massagepistolen och att den Àr bekvÀm trots tyngden som du beskriver. Den behöver tyvÀrr ha lite tyngd i sig för att den ska kunna prestera så bra som den gör. Tveka inte att kontakta vår support om du skulle ha några funderingar.

Tack för ditt omdöme!

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans. LÀtt att betala och bestÀlla. Superbra produkt. En jÀttenöjd kund!

2021幎4月27日
自発的なレビュヌ

Hej Mia!

Tusen tack för ditt fina omdöme. Vi blir så himla glada nÀr våra kunder Àr nöjda!
Tveka inte att kontakta vår support om du skulle undra något.

Hanna, ActiveNordic.

5぀星のうち5の評䟡

Supernöjd med min massagepistol.

2021幎4月27日

Hej Anna Lena!

Tack för ditt omdöme och vad kul att du Àr nöjd med din massagepistol. Det Àr bara att kontakta vår support om du skulle ha några frågor.

Bra maskin helt enkelt

Bra maskin helt enkelt. LÀtt att anvÀnda, Masserar riktigt bra👍

2021幎4月21日

Hej Jarkko!

Tack för ditt fina omdöme. Vad kul att du Àr nöjd med din massagepistol. Har du några frågor eller om det Àr något vi kan hjÀlpa dig med så tveka inte på att höra av dig till vår support.

Önskar dig en trevlig fortsÀttning!

Detta Àr min 3:e jag köpt

Detta Àr min 3:e jag köpt, de andra två har mina barn tagit, vi Àr supernöjda

2021幎4月21日

Hej Christina!

Vad kul att du och din familj Àr så nöjda med era massagepistoler, det glÀder oss!
Tveka inte att kontakta vår support om du skulle ha några funderingar.

Supersnabb leverans!

2021幎4月18日

Hej Louise!

Tack för ditt omdöme. Tveka inte att kontakta vår support om du skulle ha några frågor.

mycket bra

Fantastisk skön. Trådlös massage, nÀr du sitter framför tv,n. svårt låta bli den.

2021幎4月17日

Hej Maj-Lis!

Vilket fint omdöme, tusen tack. Det glÀdjer oss att du tycker om din massagepistol. Det Àr bara att kontakta vår support om du skulle ha några funderingar.

Enkelt, snabb leverans

2021幎4月14日

Hej Janne!

Tack för ditt omdöme. Tveka inte att kontakta vÃ¥r support om du skulle ha nÃ¥gra frÃ¥gor. Önskar dig en fin fortsÀttning.

Leverans på en dag

Leverans på en dag! Riktigt nöjd med produkten!

2021幎4月14日

Hej Olle!

Tack för ditt fina omdöme och vad kul att du Àr nöjd med din massagepistol.
Har du några funderingar Àr det bara att kontakta vår support.

Önskar dig en fin dag!

Hej Kim!

Tusen tack för ditt fina omdöme. Det glÀdjer oss att du Àr nöjd med din massagepistol. Det Àr bara att kontakta vår kundsupport om du skulle ha några funderingar.

Önskar dig en trevlig fortsÀttning!

Bra produkt

Bra produkt, snabb leverans.

2021幎4月12日

Hej Roger!

Tusen tack för ditt omdöme. Vad kul att du Àr nöjd med både leveranstiden och massagepistolen. Det Àr bara att kontakta vår support om du skulle ha några frågor.

5぀星のうち5の評䟡

Grymt snabb leverans och en riktigt bra

Grymt snabb leverans och en riktigt bra produkt!

2021幎4月11日

Hej Anders!

Tusen tack för ditt fina omdöme. Det glÀdjer oss att du Àr nöjd med massagepistolen och våra leveranstider. Tveka inte att kontakta vår support om du skulle ha några funderingar.

Bra produkt

Bra produkt. Massagepistol. Lite tung att hantera.
Snabb leverans.

2021幎4月11日

Hej Gunnar!‹‹

Tack för ditt omdöme. Tveka inte att kontakta vÃ¥r support om du har nÃ¥gra funderingar.‹‹

‹‹Med vÀnliga hÀlsningar,‹

5぀星のうち2の評䟡

Inte så bra

Mkt skakig, inte alls vad jag förvÀntade mig.

2021幎4月10日

Hej Madeleine!

Vad tråkigt att massagepistolen inte lever upp till dina förvÀntningar.
Hos oss får du alltid prova produkten i 30 dagar och ångra dig om du inte skulle vara nöjd.

Har du några frågor och funderingar Àr det bara att kontakta vår support så hjÀlper vi dig gladeligen.

Kanonprodukt

Kanonprodukt! Bra massageverkan och snabb leverans.

2021幎4月5日

Hej Mari!

Tack för att ditt fina omdöme. Vad kul att höra att du Àr nöjd med din massagepistol. Hör av dig om du skulle ha några frågor.

Ha en fin fortsÀttning!

VÀldigt nöjd

VÀldigt nöjd. Maskinen kÀnns stark och blodcirkulationen kommer verkligen igång. Snabb leverans.

2021幎4月4日

Hej Lisa!

Tack för att du lÀmnade ett omdöme och vad kul att höra att du Àr nöjd med din massagepistol. Har du några funderingar Àr det bara att höra av dig till vår support.

Ha en fin fortsÀttning!

Gick supersnabbt med leveransen

Gick supersnabbt med leveransen produkten i sig e super e verkligen nöjd.

2021幎4月3日

Hej James!

Tack för ditt fina omdöme. Vi jobbar hårt med våra leveranstider så det Àr superkul att höra att du Àr nöjd med leveransen. Hör av dig om du skulle ha några frågor.

Jag Àr MYCKET nöjd!!!

Igår var jag hos min kiropraktor som anvÀnde denna på mig, och jag gillade den så mycket att jag dÀr och då bestÀllde en egen.
Redan 21 tim efter bestÀllning fanns den på mitt uthÀmtningsstÀlle.
VÀldigt snabb leverans, samt snabb och bra kundservice!
Jag Àr mycket nöjd med mitt köp!!!

2021幎3月26日
自発的なレビュヌ

Hej Pia,

Vad roligt att höra att du blev nöjd med ditt köp hos oss!

Det Àr bara att hojta till om du skulle ha någon fråga/fundering.

Tack för att du lÀmnade ett omdöme hÀr,

Mvh ActiveNordic.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス