レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Är inte alls nöjd eftersom jag inte fÃ¥tt min vara trots att det gÃ¥tt över 14 dagar sedan jag bestÀllde den Pengarna Àr dragna redan, kÀnner mig vÀldigt lurad! Har skickat mejl och fick dÃ¥ till svar... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Inte ens vÀrda en stjÀrna. Blufföretag! Uppdatering 2020-09-04 Fick till sist massagepistolen och den fungerar utmÀrkt. Dock tycker jag att det Àr trÃ¥kigt att inte bli kompenserad pÃ¥ nÃ¥got sÀtt ef... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bra kundnöjdhet Àr inget för detta företag. Produkt Ã¥terkallades vilket kan hÀnda men nu nÀr vi skickat tillbaka den Ã¥terkallade produkten verkar de ha gÃ¥tt under jorden. Ingen ersÀttningsvara eller Ã¥... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

TvÃ¥ mejl om att jag ska recensera min upplevelse av er/produkten. Men nÃ¥gon produkt har jag inte sett nÃ¥gra spÃ¥r av och inte heller har jag hört ett ljud frÃ¥n er sedan jag bestÀllde för snart 1 mÃ¥nad... もっず芋る

䌁業情報

1. マッサヌゞ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Vi Àr ett Svenskt företag med fokus på din hÀlsa och återhÀmtning. Active för en aktiv livsstil, Nordic för vår kÀnda superba nordiska kvalitet. VÀlkommen!

1.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

lever upp till alla förvÀntningar man

lever upp till alla förvÀntningar man kan ha

2021幎3月18日

ActiveNordic からの回答

Tack för att du lÀmnade ett omdöme och vad kul att höra att produkten levde upp till alla dina förvÀntningar. Har du några frågor eller om det Àr något vi kan hjÀlpa dig med så tveka inte på att höra av dig till vår support.

Trevlig fortsÀttning!

Med vÀnliga hÀlsningar,
Viktor, ActiveNordic

Hej HÃ¥kan,

Vad bra att det gick smidigt och snabbt, vi har alltid 2-5 dagars leverans inom hela sverige och skickar ordrarna samma dag som man bestÀller till klockan 17:30, annars skickas det nÀstkommande dag.

Tack för din feedback och ha en trevlig dag!

Bra produkt.

Bra produkt.
Snabb leverans.
Inga problem alls.
Toppen helt enkelt!

2021幎3月10日

Hej Fredrik,

Vad roligt att höra!

Hör av dig om det skulle vara någonting vi kan hjÀlpa dig med.

Tack för din feedback.
Mvh ActiveNordic

5぀星のうち4の評䟡

Fick inte till fakturabetalning så jag

Fick inte till fakturabetalning så jag betalade med kort vid bestÀllning. KÀnns som det varit sÀkrare för mig att hinna få produkten innan jag betalat den. Nu funkade det vÀldigt bra Àndå och vi hade vårt paket dagen efter. Superbra och snabbt!
Maskinen i sig Àr tyst, men i vissa lÀgen sÃ¥ lÃ¥ter det lite ”skramligt”. Om man lutar och trycker lite hÃ¥rdare osv....
Sedan har maskinen stÀngt av sig utan att vi tryckt på någon knapp. Vi har startat om den och då funkar den igen.
FortsÀtter det att vara så, får vi kolla om vi skall reklamera?
VÀldigt god effekt av sjÀlva massagen och maskinen kÀnns gedigen och med kraft i motor.

2021幎3月8日

ActiveNordic からの回答

Hej Stefan och tack för ditt omdöme!

Vi beklagar att fakturabetalningen inte fungerade nÀr du försökte handla, det låter som det var något fel hos vår betalleverantör just dÀr och då. Låter din maskin skramligt så kan du höra av dig till vår support så åtgÀrdar vi detta åt dig, den skall inte skramla oavsett vinkel.

Angående att maskinen stÀnger av sig finns det en funktion som gör att massagepistolen avslutar massagen efter cirka 15 minuters konstant anvÀndning, detta för att påminna om att inte överanvÀnda den.

Har du några fler frågor, funderingar eller något annat vi kan hjÀlpa dig med så tveka inte på att höra av dig till vår support via hemsidan.

Trevlig fortsÀttning!

Med vÀnliga hÀlsningar,
Viktor, ActiveNordic

Bra efter löppasset

Har haft den i en vecka. AnvÀnds efter löppass. På benen mest. Får se lite till vilken effekt det blir efter ett par veckor. Hittills Àr det fint.

Levererades supersnabbt också.

2021幎3月7日

Hej Karima,

Vad roligt att höra att den hjÀlper dig efter dina löppass och att leveransen gick snabbt!

Tveka inte att höra av dig om du skulle ha någon fråga som vi kan hjÀlpa dig med.

Supernöjd!

Supernöjd!
JÀttebra massage pistol.
Blixtsnabb leverans.
Rekommenderas varmt!

2021幎3月4日

Hej Jessica,

Vad kul att du Àr nöjd med vår produkt och våra leveranstider, vi försöker alltid att hålla en hög standard och skicka produkten samma dag som man bestÀller den.

Tack för din feedback!
Tveka inte att höra av dig om det skulle vara någonting.

5぀星のうち5の評䟡

Att den kommer i en bra liten vÀska som

Att den kommer i en bra liten vÀska som skyddar Àr perfekt. Alla tre munstycken Àr otroligt sköna beroende pÃ¥ vart man ska massera. Älskar att man ser ungefÀr hur mycket batteri det Àr kvar. Perfekt minsta lÀge som man sen kan öka pÃ¥ hur mycket man kÀnner för. AnvÀnds flitigt varje kvÀll, kan varmt rekommendera!

2021幎3月4日

Hej Nelly,

Tack för att du delar med dig om din upplevelse med våran produkt, vi Àr vÀldigt glada att höra att du Àr nöjd med den.

Hojta till om du skulle ha någon fråga eller fundering som vi kan hjÀlpa dig med.

Ha en trevlig dag!

5぀星のうち5の評䟡

Mycket nöjd med bÃ¥de produkt och

Mycket nöjd med både produkt och bemötande. Ett misstag från min sida löstes mycket snabbt av kundsupporten. Snabb leverans och bra produkt. Rekommenderas varmt.

2021幎2月28日

Hej Lefty,

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med produkten och vår kundservice.

Vi finns alltid hÀr om du skulle ha någon fråga/fundering eller behöver hjÀlp.

Ha en trevlig dag och tack för ditt fina omdöme.

BestÀllde produkt strax innan 16 och

BestÀllde produkt strax innan 16 och fick varan levererad före lunch nÀsta dag.
Trevlig och snabb support både på Messenger och Mail.
Kan varmt rekommendera ActiveNordic 😊 /Kristina

2021幎2月26日

Hej Kristina,

Vad kul att höra!
Tack för ditt omdöme, tveka inte att höra av dig om du skulle behöva hjÀlp med någonting.

Ha en trevlig dag och helg.

Nöjd!

Mycket bra kundservice, fick snabba och hjÀlpsamma svar! Tog rÀtt lång tid att få tillbaka massagepistolen efter återkallningen men har förstått att det berott på leverantörerna. Fungerar helt perfekt och kvalitet rakt igenom (förutom att gummi handtaget slÀppt)
Rekommenderar stark! Mycket prisvÀrd! (Har Àven testat de dyrare massagepistolerna och kÀnner ingen skillnad)

2021幎2月25日

Hej Anton,
Tack för din feedback!

Det glÀdjer oss verkligen att höra att du Àr nöjd med ditt köp hos oss.
Kul att du tycker att kvaliteten Àr bra, vi siktar alltid på att ha den bÀsta kvaliteten och servicen.

Om du kontaktar mig på mailen med en bild på hur gummihantaget har slÀppt så kan jag se om jag kan hjÀlpa dig med det.

Ha en trevlig dag.

Mvh ActiveNordic

5぀星のうち5の評䟡

En vÀldigt bra och tyst massagepistol

En vÀldigt bra och tyst massagepistol, dessutom trevlig kundtjÀnst :)
Rekommenderas!

2021幎2月23日

Hej Frederica,

Tack för ditt fina omdöme.
och vad roligt att du gillar vår massagepistol och kundtjÀnst.

Hör av dig om det skulle vara någonting vi kan hjÀlpa dig med eller som du funderar över.

BestÀllde klockan 15:00 och fick

BestÀllde klockan 15:00 och fick leverans redan dagen efter, alltså riktigt bra leveranstid!

Massagepistolen ger kvalitetskÀnsla rakt igenom, inte hunnit köra den alltför mycket Ànnu dock :).

2021幎2月19日

Hej Sebastian!

Tack för ditt fina omdöme. Vi jobbar stenhårt med att ha så snabba leveranser som möjligt, kul att det ger resultat.

Ha det fint och tveka inte på att höra av dig om du har några funderingar.

Hanna, ActiveNordic Support

Är helnöjd

Snabb leverans. Fungerar utmÀrkt.

2021幎2月19日

Hej Susanne!

Tack för din fina recension.
Har du några frågor så tveka inte på att höra av dig.

Ha en fin fortsÀttning!

Hanna, ActiveNordic Support

Bra service!

2021幎2月18日

Hej Joakim!

Tack för ditt fina omdöme. Hör av dig om du har några frågor.

Viktor A, ActiveNordic

5぀星のうち4の評䟡

Har fått hjÀlp av en serviceminded personal

. Har nu fått kontakt med Viktor som tog tag i problemet och han skickar mina varor idag så nu Àr problemet löst. Tack för god service

2021幎2月15日

Hej Eva-Lena,

Tack för att du skriver till oss.
Det måste ha blivit något fel i orderhanteringen, då vi ser att vi har skickat ett paket till dig men att vikten inte stÀmmer övverens på paketet.

Kontakta gÀrna oss på mailen support@activenordic.se och fråga efter Viktor, så kommer jag personligen att hjÀlpa dig.

Snabb leverns

2021幎2月12日

Hej Peter,

Vad bra att det gick fort, vi har alltid 2-5 dagars leverans inom Sverige.

Mvh
ActiveNordic.

Fantastisk

Fantastisk. Hela familjen Àr nöjda.

2021幎2月8日

Vad roligt att höra!

Vi finns hÀr om du skullle behöva hjÀlp med någonting, det Àr bara att skriva på mailen eller på messenger.

Ha en trevlig dag.

Toppen service!!

2021幎2月6日

Hej Hanna,
Vad roligt att du gillar våran service, det glÀdjer att höra.

Hojta till om det Àr någonting vi kan hjÀlpa dig med.

5぀星のうち1の評䟡

Rekommenderar ingen att handla från det

Rekommenderar ingen att handla från det hÀr företaget. Usel kundservice och oseriöst. Tog ganska precis två månader från att jag skickade tillbaka den återkallade produkten tills jag fick en ny. Skulle enligt dom ta ett par veckor. Var bara olika löften om nya datum för leverans varje gång jag hörde av mig, vilket jag gjorde varje gång tiden för nÀr det enligt dom skulle skickats gått ut. Då hörde jag enligt dom av mig för mycket. Sluta istÀllet sÀga saker ni inte kan hålla. Bra produkt men inte vÀrt att ha med dom att göra, köp någon annan stans ifrån.

2021幎2月3日

Hej Felicia,
Vi ber vekrligen om ursÀkt för detta, det berodde på återkallelsen vi fick.
Vi fick information från våran leverantör att leveransen skulle komma, men så kom det aldrig och då hade vi redan gett information till kunderna, sen fick vi ett nytt datum men det höll dom inte heller, och det gjorde att vi sköt på det hela tiden.

Om du kontaktar oss så kan vi kompensera dig för detta sjÀlvklart.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。