If you are ordering an Adax bag to the United States, be prepared for very high import tariffs — around 60% of the bag’s price. Although Adax is marketed as a Danish/European brand, the bag I receiv... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
De bedste anbefalinger her fra. Bestilte en bumbag taske søndag aften, som jeg skulle bruge onsdag. Skrev til kundeservice mandag morgen. Fik svar om at tasken ville blive sendt samme dag. Kunne hente... もっと見る
Bestilte den ene dag kl 13, næste dag kl 12 var varen til afhentning i pakkeboks. Den lå pakket ind i en hvid pose, tænker at man måske godt kunne pakke den ind i noget papir eller noget, før man pa... もっと見る
Adax is a Danish design brand founded in Copenhagen in 1982 by Eugen Silfen, built on a strong passion for creativity, curiosity, and uncompromising quality. From the very beginning, the vision was clear: to create bags of a higher standard than what was available on the market. With only a small personal savings as starting capital, this vision marked the beginning of what has grown into an internationally recognized brand. Today, Adax remains a family-owned company driven by the same core values that shaped its foundation. Each year, two collections are developed by Eugen Silfen and the design team, combining Scandinavian aesthetics with functionality, durability, and contemporary trends. The result is a range of timeless bags and accessories designed to be used and appreciated for years - across seasons and generations. Adax offers a versatile universe for quality-conscious and confident women and men who value elegant, functional design. The collections include everything from everyday bags and work essentials to travel pieces and styles suited for special occasions. As an added touch, all leather bags come with a leather care booklet and a protective dust bag to help extend the product’s lifespan. In recent years, Adax has collaborated with well-known Scandinavian designers and creatives, including Stine Goya, Soulland, Carin Wester, and Freya Dalsjø, further strengthening its design profile. Today, Adax is among Northern Europe’s leading bag brands. Products are available through the official Danish webshop, international online platforms, and more than 500 physical retailers across Scandinavia and Germany—making Adax accessible to customers worldwide.
Vestre Hedevej 18, 4000, Roskilde, デンマーク
ネガティブなレビューの 66%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Utrolig god kvalitet på veskene til en bra pris. Veskene holder seg mye finere enn dyrere designer vesker over flere år. Min eldste clutch har vært med gjennom mye rart i over 8 år og den er like fin enda.
Levering ca 24 timer fra bestilling og begge varer lever optil forventningerne.
Fantastisk oplevelse, lækker taske, monster hurtig levering og fik endda en gratis gave med. Kan ikke sætte en finger på denne hjemmeside😊
Rigtig god service samt hurtig levering - Produkter af den lækreste kvalitet!
Jeg har haft nogle problemer med en taske jeg havde købt på deres hjemmeside, men efter et par mails med dem, løste de problemerne og hjalp alt hvad de kunne.
Alt i alt en super god kundeservice, og vil med sikkerhed handle med dem igen i fremtiden!
Fik leveret en super fin taske efter en dag eller to. Det endte med at en af klipsene på tasken fik revet hul i den, så jeg fik skrevet til Adax og de sendte en hel ny taske og en meget fin email tilbage. Kan helt klart anbefale
Ejer over 100 Adax produkter, har haft problemer med få, hvis det er indenfor garantien og med kvittering, har jeg aldrig haft problemer med Adax.
Anbefaling herfra.
Jeg er glad for min pung. Den er ikke lavet af Adax. Men jeg fik en pung i gave lavet af Adax. Jeg er egentlig ikke en overkritisk person, men det er nok noget af det værst tænkelige design og ingenørarbejde jeg nogensinde har oplevet. Man kan tænke at en måde at afprøve en pung på kunne være "Lad mig se om jeg kan sætte et kreditkort i det, på under fem minutter". Det lader ikke til at dem der har "skabt" dette "produkt" har valgt at prøve dets funktion efter den første skitse. Skitsen antager jeg var lavet med akvarel på toiletpapir og senere skudt ud af et haglgevær til den skare af måger der stod for at gøre den til virkelighed. Desværre var mågerne så uinteresserede og demotiverede af at blive beskudt af toiletpapir påmalet et barns fantasier om hvad en pung måske kunne være, at resultatet led derunder.
Jeg har stor medlidenhed med både måger og børn involveret i designet af denne pung. Det er et stort spild af akvarelmaling, toiletpapir og haglgevær. Jeg antager at den person der har brugt ti minutter af sit liv på "skabe" for længst er blevet fyret for at spise sine egne sko eller noget lignende.
Der burde måske være en advarsel om at isættelse af kreditkort måske kan give varigt tab af kreditkortet eftersom det ikke kan tages ud igen. Men det er måske ligemeget eftersom isættelsen allerede har revet magnetstribe og chip af kortets forside.
God bedring, jeg forstår pungen som et "cry for help" fra en ingenør fanget i et Kafkask mareridt der kalder Adax.
Jeg har i denne uge modtaget svar fra ADAX kundeservice om at de ikke vil modtage en reklamation på en Adax Cormorano taske købt midt-februar 2018. Jeg har set mig nødsaget til at henvende mig til ADAX med min reklamation , da ADAX forhandleren CarrieAlong hvor jeg købte tasken, nu er gået konkurs. Men dette nægter ADAX kundeservice at hjælpe med. Jeg mener ikke dette svar stemmer overens med ADAX's kundeservices vision:
"Vi er her for at hjælpe dig, og vores kunder er meget vigtige for os". Uanset hvor tasken er købt, er det jo et ADAX produkt, som burde kunne holde mere end 8 måneder!
Fremragende service - julen er reddet! Var sikker, på jeg let kunne finde en lækker taske at give i gave blandt 3 store taskebutikker i Lyngby, hvor jeg bor. Men ak, masser af dårligt skind og ringe design (efter min smag). Ringede til Adax, der klarede en dag til dag-levering her de allersidste dage op til jul. Kæmpe tak og ros - til især Frank hos Adax - I'll be back :-)
Rigtig lækre produkter, de er bare alt for dyre. Man kan så lige gøre dem endnu dyrere, ved at købe gennem deres samarbejdspartner ViaBill! Så kan man da lige så godt betale dobbelt fra starten😆👈🏽
Frank hos Adax har været meget hjælpsom i processen med et køb, hvor den ene taske ikke var på lager. Hurtig reaktion og hjælp med at udbedre fejlen. Også lækre tasker og god kvalitet :-)
Jeg købte en taske til min kæreste, lidt for sent, en søndag aften. Jeg skulle bruge tasken torsdag, så tirsdag morgen skrev jeg til Adax, at jeg vidste at jeg var meget sent på den, men om der mon var nogen mulighed for at taksen kunne blive sendt den tirsdag. Den flinkeste medarbejder skriver tilbage at han desværre ikke har tasken på lager mere, men at han meget gerne vil hjælpe og jeg kan vælge en ny (der endda koster lidt ekstra) og så sender han den afsted med det samme. Onsdag modtog jeg tasken, og kunne give den til min - meget glade - kæreste torsdag. Dét er super god service!
Jeg bestilte en Kabinetrolley ROMA hos shop.adax.dk om aftenen, med kommentaren at den skulle senest kunne leveres indenfor en uge.
Næste dag ved middagstid, modtog jeg en mail om at den var pakket og sendt, og at jeg ville have masser af tid til at pakke. SUPER SERVICE! Dagen efter modtog jeg pakken med kufferten, (gratis levering med GLS pakkehåndtering i en pakkeshop) -altså hurtigt mulig levering!!
Kufferten er i super kvalitet, og fint pakket ind. Dog er håndtaget ikke helt som på hjemmesiden, og man har en fornemmelse af en lidt billigere model. Størrelsen er en smule større end beskrivelsen (52x35x20 = 52x37x20) hvilket godt kan blive et problem hos KLM, men det kommer an på om jeg måler rigtigt, til gengæld er kufferten næsten 1 kg lettere end beskrivelsen (3,4=2,6) igen kommer det an på mine måleinstrumenter, men gennemsnitligt over dem alle ligger vi deromkring, og det opvejer helt klart det "forkerte" mål.
Jeg vil HELT KLART anbefale ADAX!
Den lå pakket ind i en hvid pose, tænker at man måske godt kunne pakke den ind i noget papir eller noget, før man pakker i en almindelig lille indkøbspose. Dog mindre detalje .
Jeg købte i januar en taske fra Adax - den blev hurtigt slidt i skindet, derudover gik den også op i skindet i en af "lommerne". Medarbejderne i forretningen hvor jeg har købt tasken mente bestemt jeg skulle sende den ind, da de ikke havde set en så forholdsvis ny taske være så slidt (Disse medarbejdere arbejder i Neye, hvor tasken er købt, men har som sådan ikke noget med Adax at gøre). Adax afviser dog at gøre noget ved det, og henviser blot til almindelig slitage. Jeg taler igen med en medarbejder i Neye, som ikke forstår at de har afvist den. Derefter taler jeg med forbrugerstyrelsen, som mener jeg har en god sag. Ringer derefter til Adax, som først efter 10 opkald over en formiddag svarer på telefonen. Jeg fortæller min situation, men får ikke andet end elendig "service" og manden i den anden ende vedholder at de står ved deres beslutning, på trods af at han ikke ved hvilken sag det drejer sig om. Jeg fortæller manden at jeg har tænkt mig at gå videre og klage gennem forbrugerstyrelsen, han har ikke andet at sige til dette end at det er jo min ret. Fortæller ham at jeg har tænkt mig at sende tasken ind en gang mere således at de får mulighed for at se tasken igen og revurderer. Får desværre tasken tilbage uden holdningsændring fra Adax´s side! Har nu tænkt mig at klage gennem forbrugerstyrelsen.
Købte en Adax taske i Magasin for 6 år siden. Har været super glad for den. Den er stort set brugt hver dag og har intet fejlet. Den er måske blevet lidt "træt" (slidt) i hjørnerne og er kosmetisk ved at være klar til en udskiftning, men det er ok efter 6 års dagligt brug.
Ingen tvivl om at jeg vil se efter en Adax-taske igen
Købte i September en ADAX taske i Neye Slagelse, efter 14 dage knækkede holderen til remmen.
Desværre have butikken ikke udfyldt garanti bevis og bonnen havde jeg ikke gemt, så de ville ikke gøre noget.
I går knækker karabinhagen så, så jeg skriver til ADAX, men de vil ikke gøre noget ved det. Jeg får af vide at hvis jeg ikke har bonnen eller en bank udskift ( betalte kontant) kan jeg ikke gøre brug af reklamation.
Jeg er godt nok skuffet over at så dyr en taske ikke kan holde i mere end 5 mdr. Så for mig er det slut med at købe ADAX produkter.
Det er deres produkt der ikke kan holde og deres distributører der ikke gør deres arbejde ordenligt, men det er mig der skal stå tilbage med en ubrugelig taske i DÅRLIG kvalitet.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。