Advokatfirmaet Lynggaard レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har haft en super oplevelse hos Advokatfirmaet Lynggard med god og professionel hjÊlp og vejledning. De hjalp os med testamente, samejekontrakt og kÞb af bolig. Vi har vÊret i de bedste hÊnder og f... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan kun anbefale dette firma. Vores sag, som varede ca 1 1/2 Ã¥r, var en temmelig kompliceret sag, hvor der var en privat og en erhvervs afdeling, men Thomas beholdt overblikket og betalte de regning... もっず芋る

䌁業が回答したした

Altid i gode hÊnder med boligkÞb Thomas og Maria har virkelig vÊret gode at have pÃ¥ sin side under boligkÞb. Prisen er virkelig fair, og de tager sig altid tid til at svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, bÃ¥de pÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. カりンセラヌ
  2. 䞍動産譲枡専門の匁護士
  3. 財産管理専門匁護士
  4. 䞀般匁護士
  5. 法埋事務所
  6. 䞍動産専門匁護士

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Tryg og professionel bolighandel. Gratis formÞde. Ingen handel - ingen regning.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Kan klart anbefales herfra

Kan klart anbefales herfra. Du kan til enhver tid ringe og fÃ¥ vejledning, hvis du har spÞrgsmÃ¥l. HjÊlpsom gennem hele forlÞbet. !! ☺

2023幎7月19日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Arne. Tak for anbefalingen og dine pÊne ord. Det er meget vÊrdsat! Mvh Thomas Hjorth

Excellent Lawyer Service for my property acquisition

We actually had lawyer Thomas to help for the property acquisition. Not successfully in first one purchasing, but Thomas worked for all documents review without any charge. Then we luckily to brought second one after bidding. Thomas worked very efficiently among bank and real estate agents till the last document approval. We really appreciated Thomas and Law firm Lynggaard done such a great job during almost 2 months' period. It deserved for 5 star level.

2023幎7月10日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

Hi Sean. Thank you very much for your kind words. I am happy that everything went well in the end for you and your family. Kind regards, Thomas Hjorth

Thomas har vÊret en fantastisk god

Thomas har vÊret en fantastisk god hjÊlp i forbindelse med privat salg af sommerhus.
Vi er blevet taget i hånden og guidet gennem processen på fornemste vis. Har vi haft den mindste tvivl eller lille spÞrgsmål har kontakten både via tlf og på mail vÊret utrolig hurtig.
Derfor vores bedste anbefalinger til Thomas

2023幎6月30日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Tine. Det var godt nok en dejlig anmeldelse at gå på sommerferie på. Tusind tak! Jeg er glad for, at min hjÊlp har vÊret vÊrdsat. Dbh Thomas Hjorth

Advokat Thomas Lynggaard får vores varmeste anbefalinger

Advokat Thomas Lynggaard får vores varmeste anbefalinger. Han er top-professionel, svarer altid hurtigt tilbage på mails og er altid klar på et Teams-mÞde med kort varsel, selv i aftentimerne og i weekender. Det har vÊret en sand fornÞjelse og meget trygt for os at have Thomas Lynggaard som vores advokat i vores boligsag.

2023幎6月8日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Sabrina. Tusind tak for de rosende ord. Jeg er meget glad for, at min rådgivning har vÊret vÊrdsat hos jer. Mvh Thomas Hjorth

Godt og professionelt

Virkelig god og professionel håndtering af vores hushandel.
Nemt, trygt og bekvemt.
Kan klart anbefales.

2023幎5月24日

KÊre Christian. Tak for de pÊne ord og de flotte stjerner! Mvh Thomas Hjorth

Fremragende!

God service, hurtig kommunikation, god forståelse... kan klart anbefales!

2023幎5月19日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Anders. Det kan vist ikke siges tydeligere. Tusind tak for din anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Legal service for our first apartment purchase

They provided us with exceptional legal services for our first apartment purchase, and we couldn't be happier with the results. Thomas has been always very professional, and responsive, and he made us feel like valued client every step of the way.

2023幎4月29日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

Hello Ticiana. Thank you so much for your review and your kind words. Very much appreciated! Kind regards, Thomas Hjorth

SommerhuskÞb

I forbindelse med sommerhuskÞb har min kone og jeg brugt Thomas Hjort som boligadvokat. Vi har vÊret fuldtud tilfredse med rådgivning og sagsbehandling, som vi har oplevet har vÊret hÞjt kvalificeret.

2023幎4月28日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Ulrik. Tusind tak for din pÊne anmeldelse! Det er stÊrkt vÊrdsat. Mvh Thomas Hjorth

Ganske enkelt fantastisk

Min kÊreste og jeg kÞbte vores fÞrste ejerbolig og havde brug for en advokat til at hjÊlpe os med de juridiske ting. Vi har fået en helt fantastisk hjÊlp, og er kun blevet mÞdt med venlighed, professionalisme og endda vÊret super fleksible, når der var brug for det. Tak til Advokatfirmaet Lynggaard for fantastisk oplevelse og rådgivning!

2023幎4月28日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Julie. Tusind tak for jeres pÊne anmeldelse og de mange stjerner! Mvh Thomas Hjorth

Dygtig, hurtig og sÞd

Jeg har vÊret rigtig glad for Thomas’ rÃ¥dgivning. Han har hjulpet mig med kÞbet af en lejlighed og har vÊret meget sÞd of effektivt gennem hele processen. Jeg kan 100% anbefale hans tjenester.

2023幎4月3日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Nathalie. Jeg er meget glad for at hÞre, at du har sat så stor pris på vores rådgivning. Tak for din flotte anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Thomas har vi nu brugt af flere

Thomas har vi nu brugt af flere omgange. Hurtig, dygtig - og altid til at regne med - og med en fair pris.

2023幎4月3日

KÊre Puk. Tak for dejlig positiv anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Vi havde en rigtig god oplevelse med

Vi havde en rigtig god oplevelse med Thomas’ hjÊlp ifm. vores boligkÞb. Meget kompetent og fleksibel service - kan klart anbefales!

2023幎4月20日

KÊre Christian. Tusind tak for den flotte anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Kun roser!

Kan KUN anbefale Thomas og Advokatfirmaet Lynggard! Fik hurtig og kompetent rådgivning - og fÞlte mig i de allerbedste hÊnder, så jeg med ro i sindet kunne kÞbe lejlighed:)

2023幎4月4日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Ida. Tusind tak for din flotte anmeldelse! Dejlig at lÊse! Mvh Thomas Hjorth

Thank you so much!!!

While looking for a lawyer, I wrote naively: "I want to buy a house. But I'm very afraid." Although it was late in the evening, I received a reply from Mr. Thomas Hjorth. The letter was so concret and warm. Throughout the period of buying the apartment, Thomas accompanied me like a best friend, even though I never saw him in person. I received an answer to any question the same day. Communicating with people like Thomas Hjorth, I understand why H.C. Andersen was born in this country - light, sincerity and coziness are the characteristics of Denmark. My sincerest thanks to Thomas Hjorth and company.

2023幎3月28日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

Hi Daiva. I never would have expected to be compared to H.C. Andersen but it certainly put a smile on my face. I am happy to have been of assistance and very gratuful for this heartfelt review! Thank you very much. Kind regards, Thomas Hjorth

Jeg har vÊret utrolig glad for den

Jeg har vÊret utrolig glad for den bistand og rådgivning, som jeg har fået af Thomas. Thomas har rådgivet mig efter salget af min ejerlejlighed, hvor kÞber gjorde mangelsindsigelser gÊldende. Thomas er hamrende dygtig, og han behandler både store og små forespÞrgsler med stor omhu og professionalisme. Jeg kan kun anbefale Advokatfirmaet Lynggaard til andre, og jeg vil bestemt rette henvendelse til Thomas, hvis jeg igen får brug for advokatbistand.

2023幎3月9日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

Hej Amalie. Det glÊder mig at hÞre, at du har vÊret tilfreds. Tusind tak for din anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Hvis jeg kunne give 100 stjerner, så havde jeg gjort det!

En varm tak til Thomas, som har vÊret intet mindre end super fantastisk til at hjÊlpe os. Vi er meget glade for at have haft ham ved vores side i processen og vi vil helt klart komme tilbage til Thomas, hvis vi får brug for hjÊlp igen.

Thomas er super nÊrvÊrende, i ÞjenhÞjde og svarer meget hurtigt(!) pÃ¥ mails og henvendelser, hvilket bare er SÅ rart, og som virkelig giver en tryghed uden sidestykke, nÃ¥r man kan regne med ham "nÃ¥r toget kÞrer" og man skal bruge et svar og hjÊlp.

Så kÊre Thomas:
Tak for samarbejdet - fortsÊt det du gÞr og TUSIND TAK for din hjÊlp :-)

2023幎3月8日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Kasper. Det er en fantastisk anmeldelse. Jeg kunne ikke dy mig for at dele den på LinkedIn. Af hjertet tak!

5-STJERNET OPLEVELSE

Advokat Thomas Hjorth fra Advokatfirmaet Lynggaard - en meget erfaren og vidende herre - guidede mig fra fra start til slut igennem kÞbsprocessen, der takket vÊre hans kompetence forlÞb glat. Lige fra start var han meget engageret, ansvarsfuld og god til at formidle stoffet, nem at få fat i og ikke mindst sÊrdeles hurtig til at vende tilbage, hvis jeg lagde besked. Alt i alt en fremragende oplevelse, hvor man får valuta for sine penge. En bedre boligadvokat fås ikke.

2023幎2月28日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Inger Bugge. Mange tusind tak for den fine anmeldelse og de pÊne ord! Mvh Thomas Hjorth

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Kan kun anbefales.

2023幎2月5日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Lykke. Mere kort og prÊcist kan vi ikke Þnske os. Tusind tak for din anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Meget anbefalelsesvÊrdig!

Har fået super god, hurtig og professionel hjÊlp af Sylvester i forbindelse med lejlighedskÞb. Kan virkelig anbefale ham til andre.

2023幎1月26日

Advokatfirmaet Lynggaard からの回答

KÊre Kristine. Tusind tak for din fine anmeldelse og de flotte stjerner. Jeg sÞrger for, at de rosende ord går videre til Sylvester :) Mvh Thomas Hjorth